Лежащи мами - 43

• 37 107
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Лолита, честита дъщеричка! Нека расте здрава и щастлива! А на теб пожелавам бързо възстановяване.
Не се притеснявай за теглото. Моята дъщеря също се роди под 3кг. и много бързо си навакса. Чак се чудим с баща ѝ дали няма да проговори преди да проходи, че това дупе ѝ тежи Grinning

# 646
Честито Лолииии Heart Heart Eyes Желая от сърце да сте здрави и щастливи  Kissing Heart Чудесни размери и тегло!Когато можеш ще чакаме да разкажеш !

Моята дъщеря се роди 47см,2.600 в средата на 38г.с. така че бъди спокойна.

# 647
Да бъде честита и много здрава малката бебка, която усмихна деня ! От сега нататък - само красиви моменти ви желая! Относно теглото, самите лекари и акушерки казват, че тези бебчета много по-бързо и лесно наддават и нямат проблем с адаптацията. Първото ми дете е родено 2500 кг. в 39 седмица - проблем никакъв не сме имали. Бързо възстановяване и много сили за гушкане!

# 648
  • Варна
Лоли, честита да е Марина! Бъдете здрави и много щастливи! Ти успя, въпреки всички трудности, тревоги и сълзи, геройски издържа! Наминавай да казваш как сте и да вдъхваш кураж на всички в тази тема! ❤️

# 649
Лоли, честита дъщеричка ❤ Да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване на теб и прекрасни мигове от тук нататък ❤🎉🤗

# 650
  • София
Честита дъщеричка, мило момиче ❤ След всички тревоги, сълзи и мъки ти пожелавам най-бързо възстановяване и скоро да се гушкате и радвате у дома 😍

# 651
  • София
Честито, Лоли! Оттук нататък - само усмивки, радост и щастие Heart

# 652
Честита радост! Да е здрава бебка, борбената мама бързо да се възстановява инда се гушкате с милата ти дъщеричка! Няма по силна любов от майчината, всяка една от вас го доказва всеки ден със своята борбеност! Браво Лолита!

# 653
Честито, Лоли! Браво, мамче! Моята дъщеря също се роди най-малка, но сега е най-оправна. Желая ви весели моменти!

# 654
Честито Лоли  🤗🤗🤗....Да е жива и здрава Марина....вече всичко страшно е зад гърба ти.Желая ви от тук нататък да бъдете много щастливи и сълзи само от щастие....Много се радвам за вас 😘

# 655
Честито Лолита!!! Живи и здрави и много щастливи от тук на татък Hug

# 656
Честито, Лолита ! Нека бъде много здрава, щастлива и винаги усмихната малката принцеса ! Ти си едно вдъхновение, борбена и силна, бързо възстановяване ти желая и само прекрасни мигове от тук нататък ! 🥰😘🤗🙏🌸

# 657
Здравейте записвам се със втора бременност.
Вчера бях на преглед след леко кървене видя се  леко отлепен плоден сак в 5 г.с +2 дена .
Как ще я карам не знам бебето е на 13 м  иска постоянни грижи няма да мога да лежа.
Пие Магперот 2*2 и слагам утрогестан 2*2 ,тази сутрин имах кафеникаво зацапване.
Знам че е нормално да има кафеникаво след кървене , но пак се притеснявам.

# 658
Здрасти kikair.
Честито нова бременност. Най-вероятно ти е нисък прогестерона и като се покачи сакчето ще се залепи стабилно. Пък и щом не е прясна кръв не се тревожи - ще се оправи.
За голямото детенце няма ли кой да помага? Ходи ли на ясла?
И на мен ми е интересно как става това с рисковите бременности, при наличие на детенце, което е още малко. И аз си мисля, че ако искаме и още едно това, което нося в момента няма да е пораснало много ... защото аз не съм първа младост ...
Та хората с опит ако може да споделят.

# 659
Кикаир бях като теб , наистина прогестерона ми помогна . Освен този който приемах орално ки назначиха терапия с прогестерон ампули за 10 дни , но са турски и трябва да има кой да ти ги донесе . Помогна ми . Макар че вече съм в четвърти месец и на няколко дни имам по точка две ... вече съвсем бледо жълто но пак трябва да има доста лежане . Общо лежа вече 2 месеца . Пожелавам ти успех 🍀

Общи условия

Активация на акаунт