Лежащи мами - 43

• 37 137
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз знам, че по време на бременност не се взима цитонамазка... Даже не са ме и питали за нея

# 616
На мен са ми взимали цитонамазка, но беше доста в начална бременност. Мисля, че дори се полагаше по ЗК в женската консултация.

# 617
И на мен ми взеха цитонамазка само веднъж в началото на първия преглед при записване за ЖК по ЗК.

# 618
В началото на четвъртия месец ми правиха цитонамазка и микробиология, след което 2 дена имах контракции и някакво наситеножълто течение. Но АГ беше категорична, че трябва да пусне тези изследвания.

# 619
Мaмитa моятa бебa cе окaзa нетърпеливa и излезе в 32 гc, cъвcем мъничкa 1500 гр. Cегa терзaниятa ще ca други. Cтиcкaйте ни пaлци и aз нa вac!

# 620
Съни, честита дъщеричка ❤ Нека расте здрава, обичана и с късмет!
Дано бързо наддава грамчета и всичко да е наред 🍀🍀🍀
Какво се случи, защо избърза малката кукла? Ти как си? В коя болница сте?

# 621
Sunny,да ти е честита малката дъщеричка!Всичко ще е наред,добри грамчета е!Ще стискаме палци скоро да си е вкъщи!!

Моя гинеколог не искаше да ми взима цитонамазка,каза че е излишно да ръчкаме шийката.

# 622
Съни честито ! Да ви е жива и здрава 🍀 Дано наистина скоро да сте си вкъщи ❤

# 623
Честито Sunny. Не се тревожи всичко ще се оправи. Във Facebook има една група "Нашите недоносени деца". Там има много мами на недоносени и са много отзивчиви.  Много помагат с опит и информация. Въоръжи се с търпение и вярвай в детето - то е много силно. Късмет и успех желая на цялото семейство.

# 624
  • Варна
Съни, честита дъщеричка!!! Да расте здрава, силна и борбена! Вярвай в нея, не е толкова мъничка, ще се справи! Само вярвай, за да усеща силата ти! Какво се случи? Ти не беше ли в болница или съм останала с грешно впечатление? Пожелавам ти да се възстановиш бързо и продължавай да ни пишеш как сте, стискам палци всичко да се развива по най-добрият начин, вярвам, че ще е така!

# 625
Честито,Sunny ! Да ти е жива и здрава малката принцеса. Всичко ще бъде наред, бъди силна
Целувки ! 😘🥰🤗

# 626
  • София
Честита дъщеричка , Съни Revolving Hearts
Момиченцата са много по-издръжливи от момченцата, така, че спокойно, всичко ще е наред !
Моята принцеса се роди само 960 гр, пък вече е една прекрасна малка чаровница и напълно здрава!
На теб пожелавам кураж и търпение, докато си я приберете вкъщи Heartpulse

# 627
Здравейте мами. Тъкмо се връщам от преглед. Шийката ми се е скъсила на 17.5 мм. Мъжа много се притесни, а на мен ми изписаха  Дексаметазон.

# 628
  • Варна
Силве в коя седмица си ? Не се шашкай много, нали си с ТАС? Нормално е да започне леко скъсяване в по-големите седмици. Почивай си, не мисли лоши сценарии, инжекциите повечето пъти ги предписват за всеки случай, така че се успокой.

# 629
В 24г.с.+4д. съм. Бебето е около 730 гр. Имам ТАС, но все пак ми е малко притеснено.

Общи условия

Активация на акаунт