Лежащи мами - 43

• 37 154
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
Да, има такива, които предизвикват контракции... Знам за грозде, папая и фурми.
Също така босилек и риган са от подправките, които предизвикват контракции (в големи количества, де). Чаят от листа от малина също се смята, че има такъв ефект.

# 601
За запека освен магнезия, има още няколко ефективни стедатва( изпитани на 100%)
1. Киви, сутрин на гладно
2. Непрекъснато пробиотик. От десетки използвани , най-добър за мен е Лактофлор Био плюс с фибри. Лично аз не съм го спирала вече 3 години и съм изключително доволна!
3. При липса на ефект от другите - свещички, съдържащи глицерин, много щадящи ( Изилакс) 
Успех на всички, ще успеете, щастието тепърва престои! 😘

# 602
На мен ми помагат и сушените сливи.... А напоследък и ягодите 😁

# 603
На мен много ми помагаха печените чушки.
Isabel, lolita, стискайте зъби и крака още малко. Близо сте до щастливия край! Много ме радвате! На всички момичета тук пожелавам да стигнат до финала успешно!
Аз след толкова месеца лежане и мръхтене през бременността, си мечтаех съня да е като банка. Joy Че много бързо започнаха безсънните нощи след раждането. Но макар и недоспала, съм ужасно щастлива!

# 604
Таня,благодаря за подкрепата.....и твоите постове са ми вдъхвали много надежда и вяра за стигане до тук..
Вече съм по-спокойна,въпреки че.ми се иска да стигна до 37г.с.,но си бях поставила цел стигане на 35г.с.-36г.с....
😘
Дано си стои бебка още 2 седмици....послушно бебче 🙏😋😘

# 605
Стискам аз кълки. Още малко, въпреки че съм му отпуснала края. Днес ходих до долу чак кафе да пия на терасата 😳 Вчера вдигнах малко кръвно, но овладяхме. Та вече започва да ме хваща шубе от време на време. Гледам да не мисля. Отделно момичетата с други деца , които са лежали по болници ще ме разберат - малката ми липсва до болка. Направо за гърлото ме държи. Вчера дойдоха и като я видях не успях да се сдържа и така ревнах. Та емоции всякакви бушуват в мен. Аз също съм ви благодарна за куража, който ми вдъхвате.

# 606
Здравейте, съвсем нова съм тук. Поизчетох доста и малко се успокоих. По принцип съм паника и половина. Накратко моята история. В 17 г.с. Получих много силно кървене, лежях 2 пъти в болницата и вече около месец съм постоянно лежаща в къщи. Само до wc  и душ.
Това ми е втора бременност и ситуацията сега ми е много чужда. Фразата, че всяка бременност е различна важи с пълна сила при мен.
Успех на всички и щастлив финал 🙂

# 607
Мами имам въпрос Simple Smile)) на някоя ,която е била с кървене / зацапване взимали ли са й цитонамазка в началото на 4тият месец ?

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 18:31 от mmoira

# 608
На мен ми взеха в 14 седмица някъде. Прокървих, после зацапваше кафяво няколко дни. Според мен не давай да ти взимат, особено в напреднали седмици

# 609
Притеснява ме много , всичко се нормализира и сега цитонамазка хич не ми се нрави . В преглед съм на 8ми в сряда ще видим. Благодаря 🍀 А за прокървяването винаги след цитонамазка съм зацапвала , но след всичко сега хич не ми се иска нещо отново да стане .

# 610
  • София
Мисля, че по това време би трябвало само микробиология да вземат.

# 611
Аз не разбирам какъв е смисълът на тази цитонамазка през бременността. Доколкото знам и да има проблем, не може да се лекува през бременността, може и да не съм права, така мисля. Моята проследяваща директно ми каза, че след като съм с рискова бременност, няма да ми взима секрет. Всеки сам си решава разбира се, но се информирайте, за да сте сигурни в решението си.

# 612
Дадох в началото, после вече не. Преди седмица ми взеха микро и има гъби. Слага си гиназол крем. Идея нямам дали ги убих. Ох, сама съм в стаята и изперквам 🤣

# 613
На мен също не са ми взимали цитонамазка въпреки че при взимане на влагалищен секрет доктора каза,че имам папилом,но каза че това ще го гледаме след като родя....

# 614
Категорично отказах цитонамазка през цялата бременност.

Общи условия

Активация на акаунт