Звездни компромати - 399

• 67 046
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Тоя свят тотално се побърка Bowtie
Да!

# 136
  • на пистата
На тези награди какви закръгленички има..хич не им пука.И така трябва да е.Това обаче не важи за наша Андреа 😂

# 137
В някои исторически времена благородниците-мъже са носели грим - пудри, червила, изкуствени бенки. Колелото се върти, нищо побъркано няма.

# 138
  • София
А споменатат Кая може ли някой да ми каже коя е?
На Синди щерката.
Която вчера станала на 53...кога мина това време Confused
2017 https://i.pinimg.com/originals/43/44/d8/4344d89a2160dc4e3d9be8bdd39e1800.jpg

# 139
В някои исторически времена благородниците-мъже са носели грим - пудри, червила, изкуствени бенки. Колелото се върти, нищо побъркано няма.
Това,  че някой Луи си е стягал краченцата в тесни обувки, за да не му расте номерацията на крака, означавала ли, че зет ми трябва да е То?
Егати еволюцията, егати техническия прогрес. Само въшките в перуката липсват.

# 140
Едва ли ще стане масово тъй или иначе, става дума за пари и опити да се разшири пазарът. Пробват се производителите в различни ниши, примерно по магазините с хран. стоки видях черна опаковка с надпис МЕН - йогурт с мюсли и мед, ама за мъже. Grinning

Модите минават и заминават, сега се надявам само брадищата да отстъпят. В трамвая мернах някакъв 25-годишен гандалф с проскубана рижа брада тип попска, която стигаше до кръста му. Предпочитам да си беше сложил очна линия, отколкото да е тоооолкова мъжествен. Бля.

# 141
  • Пловдив
Мария Илиева заведе Александър в Маями Simple Smile явно разпуска преди Капките.
Скрит текст:

Хю Джакман и съпруга...тук са сладки.
Скрит текст:

# 142
Гледам Гала, на гости и е бившата адреналика Ени
Големи превземки, говори се с силен акцент, велика актриса, невероятен пробив в Холивуд?!
Невероятни награди ,фестивали, Ал Пачино, Сюзън Сарандън.... то е чудо на чудесата

# 143
  • Sofia
А Гола е забравила да си махне сатенената пижама под шаренията която е навлякла,че и криво закопчана...ех,мода ли е,чудо ли е Sunglasses

# 144
Гледах я при Краси Боев в Събуди се, ами така ли тук нищо не сме чули за нейните успехи..
Като нищо на есен в Брадъра да цъфне

# 145
Сакън. Говори се обаче, че Брадър няма да има и то няколко години. Дано наистина си вземат малко почивка, че пресолиха манджата.

# 146
  • Sofia
С новият собственик кой знае какви промени ще настъпят ...

# 147
Еее, хванах Ети само за 5 минути. Толкова е зле горката, че не знам защо този мазохизъм да я гледам още Flushed

# 148
малката Джулка...гърдите и започват от шията...незнам защо не си сложи още един чифт, ще е много секси.

https://www.instagram.com/p/BuEyYqABXdG/?utm_source=ig_share_she … shid=1v8in3zzycsk

Чудесна идея- Блатка може да се замисли към горнищата с 4 лъкава да пусне и блуза за 4 *и*и.

# 149
Дано да им плаща заплатите редовно новият телевизионер.
А за новите фон дьо тен мъже мисля, че нещо тенденциозно се случва в света, което цели да обърка световните порядки. Защо е така, дали има дълбок замисъл или са намесени болни мозъци-не мога да знам. Но често се смущавам и ми е неспокойно от очевидната сбърканост у хората.

Общи условия

Активация на акаунт