Звездни компромати - 399

• 66 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да, задължително трябва песен за Скандау! Може да започне с: аз съм Йонко барабонко, аз пък Лъчко пръчко, та да дада  тада да да...
Жалко, че нито едно име не се римува с бастун.
Ох, бе Барбарела! Simple Smile

# 331
  • Countryside
Скандау и Арена Армеец, че и билети по 8лв, то като виц Joy

На Мегз възлюбения не е красавец, но както знаете любовта е сляпа, направо кьорава  Mr. Green

Барбарела, имаш талант! Joy

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 16:09 от Сиренце

# 332
  • DE
Какъв ли ще е тоя концерт с билети от 8 лева на хора дето не могат да пеят, пишат тъпи, посредствени текстове и изглеждат като селски ергени  Thinking
Представих си публиката, тъжно, много тъжно Tired

# 333
  • Ямбол
Явно аз съм тъмничарката, ама нещо не мога да се засегна. Честно супер досадно е това публикуване на еднакви снимки и новини и то през пост.

На мен пък ми е супер досадно побликуването на коментари от рода  "На мене ми е досадно, еди какво си". "Не моЕш ме жегна" и т.н

И да не е просто безсмислен коментар.

Жерар Депардио и Софи Марсо
Жаклин Кенеди и Аристотел Онасис
Бриджит Бардо + папараци
Д.Ф.Кенеди и Мерилин Монро която се съблича пред него Simple Smile
Монро с принцеса Даяна пазаруват си

# 334
Да викнат Ицо да ги подгрее, да заслужат 8-те левчета. Mr. Green

# 335
СорЕ, че съм те подразнила! Ще се поправя! Отивам в ъгъла да се срамувам. 😩😩😩

Ние се смеем, ама те ще си напълнят залата. На всеки малолетен по един родител и готово. Даже ако имах и аз едни излишни 8 кинта щях да отида и да ви пускам лайфчета, да се покефите и вие. 😜

# 336
# 337

Точно това и аз щях да пиша. Даяна е родена 61, а пък Монро умира 62. И тези с Кенеди са ми нереални, особено тази, на която се съблича🤔

# 338
СорЕ, че съм те подразнила! Ще се поправя! Отивам в ъгъла да се срамувам. 😩😩😩

Ние се смеем, ама те ще си напълнят залата. На всеки малолетен по един родител и готово. Даже ако имах и аз едни излишни 8 кинта щях да отида и да ви пускам лайфчета, да се покефите и вие. 😜

Няма страшно, на мен ми подариха билет за концерта ще те замествам Wink

# 339
  • Countryside
Арче, не се стеснявай, а направо си кАжи, че си фенка на Скандау, че да ти съберем по форумски 8лв за концерта! Joy

# 340
И понеже са много социално отговорни, билетите за хора с увреждания са безплатни. 💁‍♀️😂

# 341
Аз пък се тревожа, как ше платят залата.

# 342
И понеже са много социално отговорни, билетите за хора с увреждания са безплатни. 💁♀😂
Е, това е похвално!

# 343
И аз така си мислех, като го видях из фб. Обаче при цена от 8лв. си е пълна подигравка.

# 344
Цената на билетите по никакъв начин не прави решението им по - малко похвално. Освен това явно не са си повярвали прекалено, затова не са и прекалили с цените на билетите..
ооо..щях да забравя..
Новата песен на Хазарта е страхотна! Close Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт