Звездни компромати - 399

• 66 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Съчувствам на Александра, понежв за втори път остава без подкрепа и близък, а колко и дали страда, дали го е прежалила във времето, дали много го обича, пък той я е карал да страда, и накрая може тотално да е била претръпнала, изобщо не е моя работа, а няма и да разбера. Първият път с майка й беше много кофти усещането, това е голяма загуба. Имаше нещо много истинско и отминало за това измислено и фалшиво време  сега, в Пепа, и нямам никакви лоши асоциации с нея.
Ирина е супер секси, но почти винаги ми изглежда тъжна и експлоатирана. С Купър ми изглежда като да е за пари и да си изгледа децата и дотам.
 Петрова ми е гнусна точно толкова, колкото и нейния умник и хубавец Кралев. Единият умен, другия красив.

# 376
Що си била гледала Ванчето в краката.
Сега като ви гледа вас по- добре ли е?
Отваряте на собствен риск Wink
https://www.instagram.com/p/BuMw9-zlpBZ/?utm_source=ig_share_she … hid=1u84h9ak9dndd

# 377
  • София
Ванчето с ужасни мигли, не се ли е научила да си слага спирала..
Мелания много скучна на последната снимка.

# 378
Защо повечето т.н. "випове" се мазнят на Червенкова ?  Намирам снимките й за много нелепи. Унизително ми е да я гледам как се излага.

# 379
Уау, като за семеен мъж, Купър доста го раздава захласнат по Гага.
Ми..., не вярвам Ирина да остане равнодушна към това, имайки в предвид руските и корени, а и не ми е ок, обвързан мъж демонстративно и публично да се гуши с чужда жена, било то и звезда на концерт!
Скоро ще  " чуем" нещо!

# 380
  • Countryside
Иринчето ще развърти точилката съвсем скоро ми се струва, ако вече не е. За мен изпълнението на песента е доста интимно, не се ли усеща този човек? Това американците за пари г.за си продават значи!

За това недоразумение Червенкова и нейната "слава" нямам обяснение. И не разбирам защо й се подмазват и от какво живее, че и висок стандарт демонстрира. То всъщност и подмазвачите са същата стока. Уникален хайлайф имаме, хавни единия, удари другия, направо за Гинес.

# 381
Гледах Брадли и Гага аз никаква химия не видях играеха си ролята как всичко уж е импровизирано. Не мисля че има нещо човека си рекламира филма

# 382
Защо повечето т.н. "випове" се мазнят на Червенкова ? 
Първо, защото има кештерминал!
И второ, те всички се мазнят един на друг, големи са приятели, но като влязат заедно във ВИП брадър, на третия час развалят калимерата.
Еми това е тежък, кучешки живот, който ти разклаща нервата! То парти след парти, Добай след Малдиви, и всичко трябва да го получиш по тънката лайсна или, ако може съвсем без пари. Не, живот ли е това?!

# 383
  • София
Хубава е Ирина,но наистина все тъжна изглежда 😕

# 384
# 385
Много е красива Ирина, но гледали ли сте интервюта с нея? Мъжки глас (не секси), изкуствено поведение, речник от 100-200 думи (а отдавна живее в САЩ) и един тъповат кикот след опит да бъде духовита. За Брадли и Гага мисля, че всичко е игра/образ и за двамата, просто са безумно амбициозни.

# 386
  • Murcia, Spain/Ruse
Много ми хареса на рези снимки Джулка.А коментарите под Ванчевата снимка видяхте ли??🤣🤣🤣

# 387
  • Murcia, Spain/Ruse
Много ми хареса на тези снимки Джулка.А коментарите под Ванчевата снимка видяхте ли??🤣🤣🤣

# 388
Не, наистина малко странно, къде е Ирина във всичките тези аплаузи по филма!?
А, между другото, установих, че Гага ми прилича на Шер в младите и години!

# 389
Снимката на Ваня ме разсъни за отрицателно време..

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 08:16 от mariyaogneva

Общи условия

Активация на акаунт