Звездни компромати - 399

• 66 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
П.П: Ицо има нова песен!
Христо Ротативката ли?

# 466
  • София
Не, Ицо стоте манекенки.

# 467
# 468
Аз мъже в бели гащи не аресвам.
А аз като видя мъж по слипче и ми призлява.

# 469
  • Пловдив
и що?

# 470
Корайма и дружка. Тя излиза ли от тоя Капитан?

# 471
  • Пловдив
Нали до вчера беше в Маями?

# 472
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен. Особено,ако пакетът е малък , бррр ...  Като при треньора по плуване на племенника ми ... Симпатично момче, мой набор някъде, даже май е ултрас на ЦСК,но като се изпъчи по едни "плувки" в инста с малкия си нищожен пакет... си мисля или не се вижда или не му пука,че липсите му са добре описани.

# 473
Robert Downey Jr
Скрит текст:

# 474
Да се сравняват Ицо хазарта с тези пишман музиканти, е като да сравняваш колело със самолет. Вярно е, че и двете са превозни средства, нале... та и при тях така.
Отдавна чаках Ицака да изригне.

# 475
  • Пловдив
Анджелина с Шайло, Захара и Мадокс

Скрит текст:

С Вивиан

Скрит текст:

5-годишната Норт Уест на корица на списание

Скрит текст:

Кание със Сейнт

Скрит текст:

Аштън и Мила с децата

Скрит текст:

Скарлет Йохансон с дъщеря си

Скрит текст:

Алла Пугачова с дъщеря си Лиза

Скрит текст:

Дженифър Лопес с дъщеря си (мислех, че е по-малка)

Скрит текст:

# 476
Много ми е грозно като видя малки момиченца с грим.

# 477
Децата на Аштън и Мила са 😍😍😍 Много ги харесвам като двойка. Още от оня сериал са ми любимци.

# 478
  • До сърцето...
На Пугачева краката като клечици!

Допълвам поста със снимки от подготовката за Оскар:
(нищо клюкарско няма в тях, просто интересно)
Скрит текст:

И леките нюансчета около тазгодишните награди на Академията:

Брадли Купър не е номиниран за режисура, защото е отказал в интервю да коментира личният си живот.

Комикът Кевин Харт, определен за водещ, се отказа под натиск, заради негови изказвания от миналото, и все още не се знае новият водещ. Спрягат пак Упи да спасява положението, ще видим.

Лейди Гага ще се конкурира с филм за любимата й група (псевдонима й идва от песента на Queen Radio Gaga).

Глен Клоуз държи рекорда за актриса с най-много номинации за Оскар и без нито една награда. Има надежда тази година да грабне статуетката за най-добра актриса за ролята си в „Съпругата“ (преди това има 6 номинации).

Друга номинирана пък - Ялица Апарисио - не е била актриса, преди да участва във филма „Рома“.

И четирите статуетки за най-добри актьори в главна и поддържаща роля тази година може да отидат за пресъздаването на лесбийки, гейове или бисексуални герои. Модерни времена!

В категориите за най-добър актьор в главна и поддържаща роля четири от петте номинирани се превъплъщават в образа на реални хора - Фреди Меркюри, Винсент ван Гог, Дик Чейни и Джордж У. Буш. Само Брадли Купър и Сам Елиът играят измислени герои.

Скрит текст:
Оказва се, че не само тоалетите са част от финансовите разходи (това разбира се, не се отнася за номинираните), за правото да минеш от първите по червеният килим се плаща (до 266 хил. долара), както и за покани за някои от многобройните партита до и след церемонията.
Например за партито в предварието на Оскара, Global Green Pre-Oscar Gala, на което присъстват разни звезди и звездички, струва от 1250 долара и нагоре. За тези пари полечаваш жива музика, можеш да видиш знаменитост, прожекции на трейлъри и прочие чудеса.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 19:50 от Радика

# 479
Корайма и дружка. Тя излиза ли от тоя Капитан?

Сами в цялото заведение и явно е студено там.

Общи условия

Активация на акаунт