Звездни компромати - 399

• 66 909
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
На Алла детенцето е прекрасно 😍

# 481
  • Варна
На Алла детенцето е прекрасно 😍
И на мен много ми харесва.

# 482
  • София
Четох ви дискусията за Брадли, Ирина и Га Га и че Ирина сигурно е бясна на Брадли заради натискането му. За мен тяхната връзка е фейк и надали Иринчето ревнува. Тя толкова беше и гадже с Роналдо, ама айде. Аз влюбени снимки на Ирина и Брадли не съм виждала. А си личи от километри, когато двама човека се обичат.
Много се кефя на Робърт Дауни, един от любимците ми е още от Чаплин. Успя да разкара наркотиците и кариерата му се възроди. Че и с нова жена и дете се сдоби човекът. Чуден е!

# 483
Много глупава стратегия на този ресторант. Платили на половината известни да се тагнат и то с уточнение, че е платена реклама. Изглежда ми малко "Абе хубаво, лошо, тук съм, защото ми плащат".
Ами плати по-големи суми на няколко подбрани известни личности, които да осъществят деликатна, но "тежка" реклама.

Тонка, за Роналдо има гей слухове и имаше логика да е параван. За Брадли има ли такива слухове? Не вярвам да е родила деца-параван... (или дете. Те колко имаха?)

# 484
Студено в ресторантчето, сал кукерско наметало я спасява милата...

# 485
  • София
Айс, има слухове за Брадли. В Холивуд са готови на всичко за единия ПР, много пари и известност. Извратена работа. Говори се, че и вторият годеник на Га Га, с когото се раздели, е мека китка.
За гаджетата на Тейлър Суифт да не говорим. Там циркът е пълен. Joy

# 486
Божеее и той ли? Аз го харесвам Брадли.
Има ли някой в крайно дясно в Холивуд? Weary

Сега отворих снимките на Анджелина и децата. Предвещавах, че Захара ще стане зашеметяваща красавица, ама май май греша...
Шайло не е ли доста по-малка от Захара и Мадокс? Изглежда ми по-голяма от тях...

# 487
Току що изгледах и аз въпросните хип хоп награди, няма такава тъпотия, тоя Йонислав (ТоТо), тотално и безвъзвратно ми падна в очите, може ли да получаваш награда за песен на годината, чиято история стана достояние на всички и от сцената да кажеш искам да благодаря на жена ми, абе сельо ми мълчи си кажи само едно благодаря, разбрахме, че въпросната поредна е яко комплексирана, ама имай уважение поне към себе си и нещата, които говори преди няма и половин година. Пълна скръб и трагедия.

# 488
Веднага Чандлър и Фиби. Приятели мога да гледам вечно, любим сериал ми е.
https://www.instagram.com/p/Bt9rS-rhxtf/?utm_source=ig_share_she … shid=tivk6rp0vdv4
Аз да попитам, а който е по- запознат да отговори. Наистина ли ше има филм скоро със всички от серияла? От доста време го чувам, но разбрах щял да е тази година Thinking

Слухове са. Нито продуцентите, нито актьорите искат да правят филм, защото смятат, че ще окепазят хубавия завършек на сериала. Адмирации, за което.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 22:07 от Анонимен

# 489
Ама Тото Йонислав ли се казва?

# 490
Да Simple Smile Йонислав Йотов .

# 491
А каква е историята на песента и бившата  му?

# 492
  • София
Гледам Десислава по Нова тв. Доста е отслабнала, особено в краката.

# 493
А каква е историята на песента и бившата  му?
Бил е с нея 6 години, изневерил и тя разбрала и си тръгнала, тази песен уж била непроведения разговор между тях. Развяваше се при Гала, Слави, Мон Дьо, да реве колко я обича, тя го прибрала като нямал пари и ей такива филми, а сега се изс*а без извинение, да беше мислил преди да говори, сега откровено се излага.

# 494
Току що изгледах и аз въпросните хип хоп награди, няма такава тъпотия, тоя Йонислав (ТоТо), тотално и безвъзвратно ми падна в очите, може ли да получаваш награда за песен на годината, чиято история стана достояние на всички и от сцената да кажеш искам да благодаря на жена ми, абе сельо ми мълчи си кажи само едно благодаря, разбрахме, че въпросната поредна е яко комплексирана, ама имай уважение поне към себе си и нещата, които говори преди няма и половин година. Пълна скръб и трагедия.

Тото никога няма да забрави Яна, сега просто изливането на душата му пречи на новите му завоевания, но не случайно хората заобичаха песента..
Яна

Гледала съм сторитата, съвсем сериозно момиче за разлика от тези на новата мимолетна изгора..!

Общи условия

Активация на акаунт