Звездни компромати - 399

• 66 887
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Славена Вътова по рокличка- коланче в снега
Скрит текст:
]/spoiler]

# 496
Току що изгледах и аз въпросните хип хоп награди, няма такава тъпотия, тоя Йонислав (ТоТо), тотално и безвъзвратно ми падна в очите, може ли да получаваш награда за песен на годината, чиято история стана достояние на всички и от сцената да кажеш искам да благодаря на жена ми, абе сельо ми мълчи си кажи само едно благодаря, разбрахме, че въпросната поредна е яко комплексирана, ама имай уважение поне към себе си и нещата, които говори преди няма и половин година. Пълна скръб и трагедия.

Тото никога няма да забрави Яна, сега просто изливането на душата му пречи на новите му завоевания, но не случайно хората заобичаха песента..
Яна

Гледала съм сторитата, съвсем сериозно момиче за разлика от тези на новата мимолетна изгора..!

То това е ясно, ама достатъчно унижи момичето, първо с изневерите, а сега и това... Просто не е мъжко.

# 497
Райна пак се е докарала като леличка
Скрит текст:

# 498
Ау, тьотка.

# 499
В Тото-то няма нищо мъжкУ.

Славената много неприятно пърче е за мен!

# 500
Така е, макар да симпатизирам на Тото и Лъчо, първият се излага в момента..
Райна като цяло е останала в миналия век относно мода..

Много ме разсмя тази снимка. Гринго бил фотограф 😂

# 501
Не й отива на Софи това амплоа Simple Smile

# 502
Днес всички яки / не в кавички / мацки ми изглеждат много слаби. Гледах Златка Бляк в Мармалад - много слаба. За сметка на това раменете й са по - широки от тези на мъжете в студиото.
Сега хвърлям по едно око на Нова - пее някаква руса жена, прилича ми на Емилия / фолк - певицата /, а гласа някакъв друг. Тя най ми била Десислава / фолк - певицата /!
Ама как са отслабнали тези жени?!
Сега Лорчето Караджова вие - и тя слаба! Не че тя някога е била дебела, ама сега ми изглеждаше много добре.
Ще направя проверка с другия телевизор, да не би на този да се е прецакала настройката на картината.

# 503
Брус Дженър (по-скоро джендър 🙃)
Скрит текст:

# 504
Брус е като по-голямата сестра на Златка Бляк. 😆

# 505
Пропуснала си Поли Генова, тя никак не е слабичка  Laughing

# 506
Оле, какъв потрес е този/тази?!

Пропуснах да вкарам цитат. Шока ми дойде от по - голяма сестра на Златка Бляк.

# 507
Много са го фотошопнали Брус. Не изглежда така.
https://goo.gl/images/iiZJvZ

# 508
Пропуснала си Поли Генова, тя никак не е слабичка  Laughing
Нали знаеш, че не е разрешено да се коментира тук килограмите на бременна жена? Wink

# 509
  • Русе/София
Брус Дженър (по-скоро джендър 🙃)
Скрит текст:
Пълен ужас.То лице,крака,панталон. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт