Звездни компромати - 399

• 66 785
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
И на първата жена на Иван не й е било леко, и тя реално си е изгледала сама детето от един момент нататък. Разбира се, Иван е бил жив и здрав, но с детето тя се е оправяла сама.

Сега и на Алекс няма да й е леко, но тя е млада и здрава и ще се съвземе. Малкото дете си има нужда от нормална майка. Ще се справят. Няма как...

# 601
Току що гледах интервюто, още ми е заседнала буца на гърлото. И с музиката от Списъка на Шиндлер на фон, направо ме размаха емоционално. Мисля си сега, че не случайно са казали хората, че по-добре да изживееш любовта и да я изгубиш, отколкото никога да не я усетиш. Александра е силна, борбена, тя е герой, скала, като тръстика блъскана от вятъра, но пак там, седи непоклатима. София ще я отгледа сама по-добре от колкото цяло село да е над нея. На това дете във вените му тече любов, а с такава майка ще бъде човек с главно Ч.

# 602
И първото е добре отгледано без баща.

# 603
Ами вярвам в думите на първата му съпруга. За мен Ласкин беше безхаберен дърдорко.
www.google.com/amp/s/www.goreshto.net/13236/parvata-sapruga-na-i … ogovska-shokira/a

# 604
Незнам, но каква е красавица Алекс, ще и се навъртат разни досадници!

# 605
И на първата жена на Иван не й е било леко, и тя реално си е изгледала сама детето от един момент нататък. Разбира се, Иван е бил жив и здрав, но с детето тя се е оправяла сама.

Сега и на Алекс няма да й е леко, но тя е млада и здрава и ще се съвземе. Малкото дете си има нужда от нормална майка. Ще се справят. Няма как...
https://www.blitz.bg/obshtestvo/nova-zhiteyska-drama-nadvisna-na … n_news657249.html
Тя и първата е била млада и здрава ,ама само тя си знае как го е преживяла .Не знам колко е вярно написаното,но е много жалко,ако е истина.

# 606
И първото е добре отгледано без баща.
Това, че не е живял с тях не мисля, че значи без баща. Доколкото знам Люба е била плод на мимолетна връзка и отношенията с тогавашната му партньорка са били различни от тези с Алекс. Това, че не е останал с майката не значи, че не си е обичал детето. По никой начин не го оправдавам за грешките му към нея, но и той не ги е криел. Признавал се е за "виновен" пред нея.

# 607
Разплаках се, когато каза, че най-лошото, което си е представяла, че може да се случи между тях, е да се разделят.
И втория път се разплаках, когато каза, че не си е лягала непрегърната.
Мир на праха на Иван, а Алекс дано да успее да се освободи от мъката, която я е стиснала!
Гледах интервюто в Нова плей и съм възмутена, че на два пъти записът прекъсваше с реклама! Никакъв такт, просто омерзително за Нова!!! Колко ще изгубят, ако блокират рекламите за това видео!!!

# 608
Много красиво лице има. Излъчване,черти,всичко. Чиста,натурална...реална красота. В пълен противовес с кумирите на днешното време.

# 609
Не искам изобщо да омаловажавам мъката на Алекс, ужасно е.

Но няма мимолетна връзка, Иван е бил официално женен за първата си жена, детето им на 8 години май е било, когато я е зарязал заради Алекс. На тия неща се гледа нормално у нас, никой не го е заклеймявал. Но първата му жена е гледала сама дъщеря им, той даже не е давал пари. Така че просто искам да кажа, че и тя си го е изживяла зле, нищо че Иван е взимал чат - пат детето. Всекидневните грижи са били на нейните рамене.

# 610
Много красиво лице има. Излъчване,черти,всичко. Чиста,натурална...реална красота. В пълен противовес с кумирите на днешното време.
Много е красива, много!

# 611
Значи Иван е имал късмет и с двете си жени, силни, красиви, оправни жени. Ще продължат напред и им желая всичко добро.
Лека му пръст, имаше цяла тема или две за него. Мисля, че е достатъчно вече.

# 612

Но няма мимолетна връзка, Иван е бил официално женен за първата си жена, детето им на 8 години май е било, когато я е зарязал заради Алекс. На тия неща се гледа нормално у нас, никой не го е заклеймявал. Но първата му жена е гледала сама дъщеря им, той даже не е давал пари. Така че просто искам да кажа, че и тя си го е изживяла зле, нищо че Иван е взимал чат - пат детето. Всекидневните грижи са били на нейните рамене.
Благодаря за уточнението, това не го знаех, може би съм объркала с някой друг. Надям се да е изкупил греховете си и сега да е някъде горе, и да бди над 3те си момичета.

# 613
Да, здравето е най-важно, всеки трябва да се бори както може. Сега всичко е много прясно, постепенно се свиква с такива трагедии Sad

# 614
  • Rock & Roll feeling ...

Това не е вярно. Отношенията с жена му са вече били охладнели/изхабени и той е започнал да се оглежда.
Сближили са се покрай смърта на Пепа и след това са станали двойка. Чувала съм Александра да казва,че отначало е мислила,че е женен и не е откликвала на интереса му,но след това той й обяснил,че там нещата са приключени.

Общи условия

Активация на акаунт