ВЕЧЕ СМЕ СИ ВКЪЩИ 
Първо -
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
НА НАШИТЕ ПЪРВИ РОЖДЕННИЦИ - НИКИ И ЕМО

Да растат силни и здарви и да радват мама и татко

Честито и на всички които са празнували през изминалата седмица

А сега поздрави на всички от моиенцетооооо

Благодаря на всички за пожеланията за хубаво море

Наистина беше страхотно. Стефанаки се представи отлично - много съм доволна от детето.
Имаме си страхотен морски вълк

Страшно му хареса морето и веднага искаше да влиза, да но говорим че едвам го изкарвахме от водата. После го цопвахме в басейнчето с топлата водичка и удоволствието беше пълно.
Времето беше точно като за нас тримата
Седяхме до обед, след това всички дружноси почивахме и спяхме и после дълги разходки из прекрасната морска градина.Това е накратоко от нас.
В петък ще се постарая да дойда и аз на срещата.
По-късно ще кача снимки да гледате.
Ако е сутринта, означава че ще си изпуснем кухнята и ще трябва да мислим нещо за ядене (

Радвам се че сте изкарали добре - то с бебе на море няма как иначе да е
, иначе може би с такси ще ти е по удобно, пък и шофьорите помагат. Иначе в кой квартал си
А много ми се иска да съм зеленоока.
. Интересно ми е вечер излизахте ли на заведения и как се справяхте със бебока. Имаше ли проблеми
. Единствено може да го съжалиш и нищо повече ...
Снимките ви направо ме размечтаха и се разрових в албумите от тази възраст на батето, че той беше даже и по-малък тогава (на 8-9 месеца). Скитахме навсякъде с него и по заведения и по кръчми и даже на дискотека го водихме калпазанина - още не ходеше а само седеше в количката и въртеше ококорено очи къде ли е попаднал и кви са тия шумове и светлини