АВГУСТинчетата са си добре, защото са с мама на море

• 11 562
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, мами,

тези дни нещо всички са по почивки май. Няма кой знае какво за четене, та искам да ви попитам нещичко. Менструацията ми дойде в деня, в който Ви навърши 7 месеца и от тогава все закъснява, но по много. Трябва да уточня, че винаги преди ми е идвала точно на 28-ия ден, +/- 1 ден. Та първият път закъсня с 13 дни, следващия път със 17 дни, а сега вече с 23 дни и още го няма. Първоначално го отдавах на усиленото ни кърмене и че не се регулирало още. Според вас има ли място за притеснение. Тази седмица ще отида на лекар, но.....и вас да питам  Hug

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 07:25 от petjah

# 181
Приятна и весела почивка на заминаващите  Hug

petjah а при мен хич го няма още. Което си е удобство за мен де Mr. Green Отдавам го на якото кърмене.
Уф събуди се бебка...

# 182
petjah , на мен ми дойде точно когато Стефанаки навърши 6 месеца и също ми е ужасно нередовен, преди ми идваше на 29-30-ия ден. И аз не знам накакво се дължи, мислих да ходя на лекар ама още не съм отишла. Мисля, че е от кърменето - друго обяснение нямам.

# 183
  • София
Привет и от нас!
Вчера със Стефаче си отвисяхме в УНСС /трябваше да си оставя дипломната работа/, скъсаха ми се нервите, прибрах се скапана...През нощта пък не сме спали, явно пак ни расте зъб и по този повод плакахме през половин час, милото бебе измъчи се и то, че и аз....
Аз го кърмя в 5.30-6.00 сутринта
към 9.30-10.00 закусва,
към 13.30-14.00 обядва,
следобяд в 17.30-18.00 яде пюре или каша и
към 21.30-22.00 отново се кърмим
Педката иска да спирам сутрешното кърмене, ама аз се ослушвам...
И аз не давам зрънчо, солети, пелети, сокчета в кутия и т.н. и мамате в градинката ме гледат мнооого странно, като имате впредвид, че едно бебе на 5 месеца яко си хапва Зайо Байо...
Относно цикъла и моя с много странна ритмичност, всъщност няма такава, идва ми на месец и половина горе-долу, аз също мисля че е от кърменето, също не съм ходила на гинеколог, макар да зная, че трябва..... Mr. Green
Стефаче също е със разстояние между зъбите, абе като се замисля май всичко е в реда на нещата...
Ами това е, поздрави от нас и до скоро....

# 184
Ние пък днес открихме сезона на бебешките купони  Hug голяма веселба е това чудо  Crazy
Как само си лети времето скоро и августката дружина ще започне да празнува  Hug 

# 185
Priveti ot nas:))

Nie sme mnogo blagodarni za miloto "posreshtane" Heart Eyes..Celuvki na vsichki:))
Tonichka Vili e strahotna....nie si niamame basein, no mislia da kupia, zashtoto kato hodime na vilata moga da ia slagam v nego da se radva....Simonka obojava vodata, kato i a kapeme ni namokria i dvamata s bashta i Joy

petjah, az karviah celi dva mezseca sled kato rodih, nakraia se pritesnih i otidoh na ginekolog i se okaza, che imam polip niakade vatrshno..kato go mahnaha karviah oshte 20 dni i sled kato svarshi tazi cialata patardia niamah cikal dva meseca i posle kato mi doide - otne mi niakolko meseca dokato stane redoven, kakto beshe predi da zabremeneia......Pri vseki e individualno...

Da vi se pohvalia.....poneje sam zatrudnena s hodeneto na detska kuhnia - otkrih v neta dostavka po domovete na detska hrana.......ujasno sam shtastliva, che obslujvat nashia raion (az jiveia na Dimitar Petkov i Pirotska) i sega shte mi ia dostaviat ot 17.07. u doma......ako niakoi polzva, molia kajete dali e hubava hranata, zapisah se samo za edna sedmica kato nachalo i neznam dali da se zapisvam za edin mesec newsm78....Ako niakoi iska da kaje i shte napisha i telefonite na kuhniata  bouquet

Priatno izkarvane na vsichki koito sa otivat na more, a s drugite - do skoro:)

# 186
petjah и на мен ми е доста нередовен цикъла /а аз повече от 3 месеца не кърмя/, да не говорим че този месец доооооста ми закъсня - цели 14 дена, та чак се бях притеснила вече   Mr. Green Мисля си обаче че не е чак толкова ненормално и се надявам скоро да се регулира все пак.
Тоничка , Вили както винаги е един голям малък бонбон  Hug
Добре дошла и на desy1973 и малката Симона.  Hug
desy, направо ви завиждам за кухнята. Ние ще чакаме чаааак до октомври най-рано /че частната кухня не обслужва нашия район/. Предполагам си се записала на Хер бебе, предполагам че храната ще е хубава, а и за теб си е от голямо улеснение.
Пожелавам много слънчеви дни и много хубави емоции на заминаващите на море, а и на всички останали!

# 187
desy1973   welcome

Вие кой район се водите там, защото ние живеем на Стамболийски ама в началото, ако можеш дайтелефона и да кажеш евентуално колко излиза на месец?

# 188
Здрасти и от нас!

Аз едно време нямах толкова идея за здравословно хранене и сина ми на тази възраст здраво си хапваше царевични пръчици, Лъки Бой и др. подобни. Къде ми е бил акъла не знам.  Confused Сега обаче не си го и помислям, макар че дори познати, които знаят за алергията на Кари, настоятелно ме подканват да почна да й давам "поне кроасанчета 7 days". Айде нЕма нужда  Grinning

Малко ОФФ от темата - едни съседи си взеха мъжко куче, съвсем видимо си е мъжко. Обаче то ги закопа с лопатата, като си роди тия дни 2 кученца  Shocked Сега от Джони са го прекръстили на Азис  hahaha

# 189
Добро утро!

След като 5 месеца си бяхме с две зъбчета, най-после ни излезе и трето зъбче  Grinning

Кажете ми вашите бебета скубят ли. Не знам как да отуча Нина. Скуби всички близки й хора и то така силно, че чак снопчета коса отскубва.

Лек и приятен ден на всички  bouquet

# 190
  • София
Привет,привет!!!
Тези дни бяхме без интернет- мъжа ми реши да се преместим при др. доставчици и докато ни свържат ooooh!
Валето от 3 дни е с температура
т.е. днес няма де ама в понеделник на обяд гореше и ако майка ми не беше обърнала внимание- имаше 39,1 а аз се чудя защо мрънка...е свали я веднага с Панадол ама до вечерта пак я вдигна на 38,4 и цяла нощ #Crazy- пищи и се буди на 30 мин- направо неми се мисли каква нощ изкарахве- а вчера цял ден точи лиги-дали са зъбите newsm78
Водих го на лекар- нищо му няма - освен Т и сутрин е с разтройство от вчера ама ака само по веднъж.Страшно е кисел- не ще и да ходи дори Sad
При вас като никнаха зъби- имаше ли толкова висока Т?
Днес е по-добре- в момента спи че стана в 7ч, а аз имам малко време за нет.
Ами това е от мен
Да отговоря и аз- мояцикъл дойде на 3месец на Валето- ама аз кърмих само 2 месеца Cry и също ми е нередовен- за уточнение трябваше да ми дойде на 2-ри ама още го няма....По принцип и на мен ми идва на 30-32дни ама сега има месеци закъснява и с 20дни!!!
Ама скоро ще ходя аз на лекар да я видим тая работа че не ми се изтръпва от притеснение всеки месец
Приятен ден на всички

# 191
Хай Мамита,

Тези басейни са голям кеф ама наш бебо не си иска малкия басейн  Confused все драпаше към батковия и аз накрая се предадох - резултата беше че не можех да ги изкарам от водата и двамата  Crazy Ето малко и снимков материал

Е и това се случваше  Mr. Green

Но джиджо сам се справяше с подводно лазене  Mr. Green

# 192
Така а сега и по другите въпроси  Mr. Green

И моят цикъл е +- седмица и мнооого силен първите два дни  Rolling Eyes направо не смея да мърдам от вкъщи  Confused вно мисля като спра да кърмя и с времето ще се нормализира Thinking

И нашите зъби vnd  ги изкарахме с температура 38  ooooh! като я подържахме за първия зъб 3 дни без да знам каккво става, е накрая се разбра  Mr. Green

bonbon4e, единствения начин да спасиш възрастните от скубането е като ги държиш настрана  Mr. Green - така си изразява бебо чуствата кво да го правиш  Hug

Tess, а з затова често казвам че първите деца са експеримента на майките  Crazy включително и нашия батко. А кучето явно е хермафродит  Mr. Green така си имат две в едно  Crazy

Добре дошла и на desy1973 и малката Симона.   Hug

# 193
  • Sofia
bonbon4e, и Ради скубе, но сутрин. Последните дни си лягах към 6 часа и тя тооочно тогава вземе, че се събуди и тъй като главата ми опира в нейното легло, тя се изправя над мен и почва ужасно да ме скубе и не пуска Close Толкова и успявам да поспя... Но през деня рядко посяга към нечия коса.

# 194
desy1973 - Добре дошла!

Дай моля те повече информация за тази кухня, че нещо хич не ми се готви целия август.

И да се похвалим от понеделник от понеделник си взимаме манджа от ДК ( която ни е на много удобно място в нашия блок  Laughing) и много му харесва на дребния.

Цитат
И моят цикъл е +- седмица
, а съм спряла да кърмя преди почти 3 месеца и пак нещо ми закъснява та сутринта минах през аптеката, за да се успокоя. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт