Първо си помислих че си мамосва както безразборно вика "бабабабаба", но определено ми прави вчепатление че ме вика с "МАМММА"
и явно е съзнателно 
Адски съм щастлива

Sunnily* , дечурлигата ти както винаги са страхотно прекрасни

и явно е съзнателно 

, обаче аз изобщо не мисля така
. Тя каза, че били сме закъснели даже. Вече трябвало да е с памперс само нощно време 

размислихме и благодарение на Дидка
взехме ново решение 
.....
в момента спи след като цяла нощ ме е будил на всеки час- да ама аз като не мога да спя на светло
- поне оправих къщата и го чакам да става че вече трябваше да закусва...
/,ставало за семейна почивка,защото не било много шумно и претъпкано.Аз лично не съм ходила там....
, telefona na kuhniata e 943 45 08, "Her Baby", tam otgovaria edna gotina macka, kazva se Temenujka...mnogo e mila i otzivchiva...az se zapisah parvo samo za edna sedmica, za da vidia kak malkata shte vazprieme hranata i posle shte vidia i da se zapisha za cial mesec....Cenata za edna sedmica e 14 lv. za hranata i ednokratno plashatsh 3 lv. za burkanchetata (te gi osiguriavat, da ne tarsish ti), posle veche si plashtash samo po 14 lv. Ako iskash za cial mesec se palshta 57 lv.Stava vapros za dostavka ot ponedelnik do petak. Moje i v sabota (nedelia pochivat), no se plashta malko poveche. Az sam si platila samo za 5 dni, prez pochivnite shte si i gotvia sama.
...Da ste jivi i zdravi i vinagi usmihnati

Става за почивка с малко дете, но ако сте решили да купонясвате ще ви е скучно.

от нас с Мариелка.