АВГУСТинчетата са си добре, защото са с мама на море

• 11 559
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък да се пофаля -Стефанаки от 3-4 дни официално ми вика  mamma
Първо си помислих че си мамосва както безразборно вика "бабабабаба", но определено ми прави вчепатление че ме вика с "МАМММА"  Grinning и явно е съзнателно  Heart Eyes
Адски съм щастлива  Heart Eyes

Sunnily* , дечурлигата ти както винаги са страхотно прекрасни  newsm10

# 196
  • ПАЗАРДЖИК
Благодаря ви за отговорите, момичета. Успокоихте ме.

Днес водих Ви на консултация. Резултатът е +150 гр и +1 см, та сега сме 7850гр, 71см. Хайде вече да сме минали Ивана на Кика по финност  Mr. Green. Педиатърката смята, че вече трябвало да махаме памперса  Thinking, обаче аз изобщо не мисля така Crossing Arms . Тя каза, че били сме закъснели даже. Вече трябвало да е с памперс само нощно време  Shocked. Ще ме извинява, ама по-рано от след 4-5 месеца не мисля да се пробвам да си дресирам детето. То и без това не може да си казва. Зимата ще се позанимавам, така или иначе няма да имам други интересни работи за вършене.

# 197
  • София
Тъжна съм Sad
Не мога да си харесам място за море...хлип хлип. Бяхме решили да ходим в Лозенец, ама след пороите, пък и се разколебавам от разни отзиви...хлип хлип.

# 198
Е айде сега хлипове  Hug Елате на Приморско ако сте решили твърдо да сте нейде по селата  Mr. Green из южното Черноморие  Flutter

# 199
  • София
Ама за там знам, че много чалга, душко...на мен не ми пречи, ама половинката ще ме очисти Sad.
УФ, лягам си, пък утре ще видя какво ще измисля...

# 200
Здравейте и от мен,

аз 2 дни нямах нет, обаче и вие не сте от най-активните тези дни, този отпускарския сезон така се отразява Wink

Sunnily*, двамката са големи сладури в басейна Heart Eyes

Lana и ние се бяхме засилили към Лозенец, обаче Stop размислихме и благодарение на Дидка  bouquet взехме ново решение Wink

А сега честитките:

Честит Рожден Ден на Juana, здраве, щастие, късмет Flowers Four Leaf Clover .....

Честит Рожден Ден и на Стефанаки на Гери

много здраве, щастливо детство и късмет от нас с Вили Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 10:40 от Toni4ka

# 201
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАНАКИ! ДА ПОРАСНЕШ ГОЛЯМО, СИЛНО, УМНО, КРАСИВО И БЛАГОРОДНО МОМЧЕ! ДА РАДВАШ НЕПРЕКЪСНАТО МАМА И ТАТИ, ТАКА КАКТО ГО НАПРАВИ ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНКА!

Juana, честит рожден и на теб! Щастие и дълъг живот!

Тони4ка, а защо се отказахте от Лозенец?

# 202
  • София
Привет и от нас с Валето!
Честит първи рожден ден на Стефанаки и също на Juana- Желаем ви едно едничко:успех във всичко!!!
Валето е още кисел но поне е без Т- мрънка за щяло и нещяло,точи лигииии,направо не е за говорене ooooh!в момента спи след като цяла нощ ме е будил на всеки час- да ама аз като не мога да спя на светло #Crazy- поне оправих къщата и го чакам да става че вече трябваше да закусва...
Мен за морето още ме придумват- нещо с това прохождащо дете ,дето ако не ходи иска да лази-не се виждам по плажа....Ама може да отскочим до Златните- чичо ми има вила там,и ако отидем с брат ми и снаха ми/е къде без Ники/може и да се навия за 1 седмица- ама да отида на някоя станция от службата на мъжа ми и то само ние тримата- нещо няма да се оправя си мисля newsm78
Лана- за Лозенец съм чувала от родителите ми- те ходят понякога там -било спокойно и уютно малко селце/не съм сигурна дали е град newsm78/,ставало за семейна почивка,защото не било много шумно и претъпкано.Аз лично не съм ходила там....
Чао от мен за сега че Валето се пробужда
Весел ден

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 15:38 от vnd

# 203
Благодарим за пожеланията  Hug
черпим ви с една хубава торта   party023 питие cheers и много  moresmile

baloniЧестит Рожден Ден Juana  baloni
Бъди весела и засмяна  Hug

# 204
Zdravei larado Grinning, telefona na kuhniata e 943 45 08, "Her Baby", tam otgovaria edna gotina macka, kazva se Temenujka...mnogo e mila i otzivchiva...az se zapisah parvo samo za edna sedmica, za da vidia kak malkata shte vazprieme hranata i posle shte vidia i da se zapisha za cial mesec....Cenata za edna sedmica e 14 lv. za hranata i ednokratno plashatsh 3 lv. za burkanchetata (te gi osiguriavat, da ne tarsish ti), posle veche si plashtash samo po 14 lv.  Ako iskash za cial mesec se palshta 57 lv.Stava vapros za dostavka ot ponedelnik do petak. Moje i v sabota (nedelia pochivat), no se plashta malko poveche. Az sam si platila samo za 5 dni, prez pochivnite shte si i gotvia sama.

Chestit parvi rojden den na Stefanaki i ot nas mama Desy i bebe Simona  bouquet  bouquet...Da ste jivi i zdravi i vinagi usmihnati Laughing
Gigi, nie jiveem na D.petkov i Pirotska..mai se vodi Zona B18..ama ne sam sigurna...Stamboliiski ne e daleche imoje i da obslujvat tam newsm78

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 09:44 от desy1973

# 205
ooo, za malko da zabravim i za Juana..chestit rojden den i na tebe  bouquet  bouquet..  :party023:mnogo celuvki i usmivki ot nas Heart Eyes newsm51

# 206
TadaЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАНАКИ newsm67 Tada

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН JUANA newsm51

# 207
Честит 1-ви рожден ден на Стефанаки! newsm59 newsm67 

Честит рожден ден и на Juana! newsm51

Ние ходихме на море в Сарафово. Много е спокойно там, и няма чалгааа! Party Става за почивка с малко дете, но ако сте решили да купонясвате ще ви е скучно. Laughing Ходехме често на Поморие (само на 8 км. е) на плаж и разходки.

# 208
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит 1 рожден ден на малкия сладур Стефанаки!

Да бъде много здрав,винаги усмихнат и много ,много щастлив!  newsm51 newsm59  party023  ura

Честит рожден ден Juana!
   bigdance2 newsm18 Tada  party023

Бъди много здрава,щастлива и обичана!Нека всичко,каквото си пожелаеш,се сбъдне!

love001 от нас с Мариелка.

Момичета,много сме притеснени.Баща ми от една седмица вдига Т-стига до 39,7,правиха му изследвания,нищо не откриха,нито на рентген,нито на ехограф,кръв и урина уж добре,даже в инфекциозна клиника беше.Днес го оставят в болница да му правят допълнителни изследвания-хемокултури и незнам какво още.На мен ми се струва,че е нещо свързано с бъбреците и инфекцията е вероятно да идва от зъб,т.к има един болен,на който ще се прави операция.Но мога само да предполагам.Моля ви,стискайте палци скоро да открият какво е,че той направо се отчая и сигурно отслабна с 10 кг  smile3518

Лек ден от нас

# 209
radost24 stiskame palci za bashta ti...dano vsichko da e nared i da ozdravee newsm20

Общи условия

Активация на акаунт