АВГУСТинчетата са си добре, защото са с мама на море

• 11 558
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Радост fingerscrossed, дано всичко е наред Peace

Lana ами не знам, нямаше конкретна причина, просто другото предложение ни прозвуча по-добре Wink, а и тези наводнения точно там ...

Приятен ден

# 211
Честит 1 рожден ден на Стефанаки!

Честит рожден ден Juana!

desy1973 - Мерси за инфото!

# 212
Няма проблем larado, дано да ти свърши работа  bouquet

# 213
Леле почна се  Crazy

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИЯТЕЛЧЕТО СТЕФАНАКИ Да расте здраво и умно дете и да носи мноооооооого късмет и щастие на мама и тати [/size]

Честит Рожден Ден и на мама ХУАНА

# 214
  • ПАЗАРДЖИК
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ. ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ

# 215
И понеже сме големи фанове на Стефанаки още един поздрав от нас  Crazy

# 216
И понеже сме големи фанове на Стефанаки още един поздрав от нас  Crazy

newsm74 newsm74 newsm74

е това е най-страхотния виртуален подарък  Hug Heart Eyes
БЛАГОДАРИМ  Hug Heart Eyes

Още веднъж благодаря за пожеланията  Simple Smile

# 217
  • Sofia
Честит рожден ден на Стефанаки!!!!
Да е много здрав, щастлив и късметлия в живота!!   bouquet

Благодаря ви много за пожеланията, адски сте мили  Heart Eyes и ми повдигнахте отново настроението, което беше посмачкано малко... Излязох най-голямата гад в семейството - едни сапунени сериали се разиграват и само аз не оплювам "лошата страна", та явно и аз съм лоша  Crazy

# 218
  • София
 baloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ СТЕФАНАКИ!  baloni bdbaloni
Желая му да бъде много здрав, много послушен, да бъде гордост и радост на мама и татко! Нека в живота си има здрави корени - силната любов на родителите си и криле, който да го издигнат до много върхове и успехи! Бъди щастлив!

newsm59 и на теб Juana бъди най обичаната и щастлива жена и майка на този свят!

# 219
Честит 1-ви Рожден Ден на порастналия сладурко Стефанаки!
Много здраве, много усмивки и весели игри и по-малко пакости! Нека все така да радва мама и тати!

Честит рожден ден, Juana!
Нека от тук нататък живота ти е изпълнен само с красиви мигове и с прекрасни емоции!

# 220
Честит рожден ден на Стефанаки!  Heart Eyes Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!  Heart Eyes                                                                                             
Честит рожден ден,Juana!   bouquet Всичко най-хубаво ти желая!  bouquet 

radost,стискам палци и дано всичко е наред  Praynig

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 22:29 от milena000

# 221
Честит Рожден Ден на wright

# 222
  • Smolyan
Честит рожден ден на Стефанаки, да расте здрав, много щастлив и с голям късмет  

Честит рожден ден Juana, много здраве и любов да имаш винаги в изобилие
  Heart Eyes  bouquet

Честит рожден ден  wright
бъди много щастлива и обичана от близките си

Heart Eyes  bouquet

Брей много рожденници тези дни  Heart Eyes
Juana изобщо да не ти пука за тези сапунени сериали. Аз съм свикнала с тях, при нас винаги има някаква трагедия и естествено винаги аз съм в центъра, защото е трудно да обвиниш собственото си дете като има чуждо  Twisted Evil
Ние в неделя заминаваме за Шумен и после на моретооо  Crazy. Малко ми е скапано, че с мъжо нещо не можем да се разберем по няколко въпроса и понякога ми иде да взема  #2gunfire и да почна наред, ама засега ще изчакам  Twisted Evil
Приятен ден  Heart Eyes

# 223
Честит Рожден ден на Wright!!!!  newsm51  smile3545   party023

Май наистина започва сезона на рожденниците...трябва да си направим отделна тема само за поздравления  bigdance2

Има ли някой който живее близо до парка на Константин Величков.......ние се разхождаме там, но не познавам никой и ми е тъжно сама да се разхождам и да няма с кой да си говоря......ако има някой, нека ми каже и може да се видим...

# 224
  • Чикаго / София
Малко със закъснение, но от сърце  Embarassed

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  СТЕФАНАКИ!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

ДА Е ЗДРАВbabydust7 ЩАСТЛИВ dance КЪСМЕТЛИЯ  Flowers Four Leaf Clover И МНООООГО ОБИЧАН  Two Hearts

ДА СЕ РАДВА НА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  1swing И НА ЛЮБОВТА НА ХОРАТА КОИТО ОБИЧА! newsm76

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ГЕРИ!  newsm24   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Juana! МНОГО УСПЕХИ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ДА ТЕ СЪПЪТСТВАТ!
  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Wright! мНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ДА ВИТАЯТ ОКОЛО ТЕБ!
   bouquet

radost стискам палци всичко да е наред с баща ти! fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт