АВГУСТинчетата са си добре, защото са с мама на море

• 11 557
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
И аз малко закъснях, но се включвам с пожелание за Честит рожден ден на Стефан! Да е жив и здрав и да расте хубаво и умно детенце за радост на всички!!!

Момичета, искам да питам тези от вас, които имат по 2 дечица, как си прибрахте великите 200 лева за раждането на бебетата, защото аз вчера се опитах в София да подам документи в социалната служба, но ме оптсвириха - оказа се, че нямам някакъв документ за родствени връзки  #Crazy който явно трябва да удостовери, че с мъжа ми и децата ни сме роднини  Twisted Evil Та този документ се издавал при раждането на детето срещу такса от 1.50, обаче аз като имам наглостта да раждам в друг град не са ми го издали. И не разбрах кой и къде да го издаде.  newsm78 Мислех, че акта за раждане на детето и моята лична карта са достатъчни, но се оказа, че не е така. Затова който знае, нека ми каже, защото аз така се ядосах, че съм се разкарвала дотам напразно, че дори не взех документа със списъка   Mr. Green

# 226
.....
Момичета, искам да питам тези от вас, които имат по 2 дечица, как си прибрахте великите 200 лева за раждането на бебетата, защото аз вчера се опитах в София да подам документи в социалната служба, но ме оптсвириха - оказа се, че нямам някакъв документ за родствени връзки  #Crazy .....

Tess такъв документ се издава в съответната Община, срещу такса както си писала Peace

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Wright!

desy1973 - Ние от време на време се разхождаме (когато не ме мързи да се дотътрим до там де).

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 12:27 от larado

# 228
Леко със закъснение и много от сърце Честит рожден ден на Стефанаки!
Много здраве и лИбоФ   bouquet  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Juana!   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Wright!
   bouquet

Tess такъв документ можеш винаги да си извадиш. Води се удостоверение за родствени връзки и се вади от общината където живееш /по лична карта постоянен адрес.

# 229
Мерси за отговорите  Simple Smile Значи съм голям карък, защото първо отидох в Общината в Младост 3 (там ми е постоянната адресна регистрация, според която с мъжа ми живеем в 2 различни града) и питах къде се подават документите - пратиха ме в социалната служба. Ама не се сетих да ги питам трябва ли ми и от Общината някакъв документ  Mr. Green

Като уж ни се полагат 200 лева за раждане, не виждам защо не ги дават още в родилния дом заедно с бебето. Аз да не би да имам свободно време само с документи да се занимавам  Crossing Arms

# 230
Честит рожден ден на Стефанаки!!!!
Да е много здрав, щастлив и късметлия в живота!!  

Честит рожден ден, Juana!
Честит рожден ден, wright!

# 231
# 232
Честит рожден ден на многодетната ни мама wright - много да я слушкат дечицата и живота и да е изпълнен само с любов и щастие  Hug

# 233
...
Ние в неделя заминаваме за Шумен и после на моретооо  Crazy. Малко ми е скапано, че с мъжо нещо не можем да се разберем по няколко въпроса и понякога ми иде да взема  #2gunfire и да почна наред, ама засега ще изчакам  Twisted Evil
Приятен ден  Heart Eyes

Зузи приятно изкарване в Шумен, а след това и на морето Hug Целувки на Таско Heart Eyes

Лек път и после да разказваш Wink

# 234
larado, когато не те мързи Flutter ако ходиш, кажи и може да се видим Laughing

# 235
wright  newsm59

Честит първи рожден ден на патерици на Стефанаки!Честито и на Juana!

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 16:12 от petia47

# 236
Честит рожден ден на Стефанаки! baloni baloni baloni baloni baloni

Честит рожден ден, Juana! bdbaloni

Честит рожден ден, Wright! Tada

# 237
Честит Първи Рожден Ден на Георги и Стоян и Честит Рожден Ден на kika здраве и много късмет Hug

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 09:22 от Toni4ka

# 238
TadaЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И СТОЯН newsm67 newsm59 newsm67 Tada!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КИКА  party023

Радост, стискам палци всичко да е наред с баща ти

Лек ден на всички

# 239
 nbirthdayЧестити първи рожден ден на Жорката и Тони да разтът здрави весели и добрички и да слушат мама ,желаем ви весело изкарване само положителни емоции много подаръжи и много целувки от нас тримката Heart Eyes  bouquet newsm38 Tada

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 08:50 от TwIsTy

Общи условия

Активация на акаунт