АВГУСТинчетата са си добре, защото са с мама на море

• 11 544
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Честит първи рожден ден на Жорката и Тони! newsm59

И Честит рохден ден на kika!    bdbaloni

# 241

Tada baloni Tada baloni
 Tada baloni Tada baloni
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА
ТОНКАТА newsm38 И ЖОРКАТА newsm38
Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

happy bdДа растат здрави, силни, послушни дечица, да радват мама и тати, а и те да ги слушкат  happy bd

Честит рожден ден и на Wright и  кика  newsm59 newsm51

# 242
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит 1 рожден ден на Жорко и Тони!    newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura

Много здраве,късмет и щастливо детство!

Честит рожден ден на wright и  kika! newsm51 smile3525 newsm51  party023 newsm67

Много здраве,любов и щастие!

Благодаря на всички за подкрепата,баща ми все още е с температура,макар и не толкова висока и още не е сигурно от какво е.
Лек ден от нас!

# 243
  • Sofia
Честит рожден ден на Жорката и Тонката!!!
Да бъдат най-добрите и усмихнати деца!!

Честит рожден ден и на wright и кика!!!  bouquet

radost24, да се оправя татко ти бързо!!

# 244
Здравейте! Извинете ме за закъснението, но:
Честит рожден ден на Жорко и Тони!!  bouquet smile3525 newsm51 nbirthday  ura Много радости, здраве и да ги слушкат мама и тати!!! Grinning
А сега и големите:
Честито на Juana, Wright и на Kika!!!!!!!!   newsm59  bigdance2   
:

radost24 дано баща ти да оздравее Praynig Praynig Praynig fingerscrossed

# 245
  • София
ЧЕСТИТА ПЪРВА СВЕЩИЧКА НА ТОРТАТА НА ЖОРКО И ТОНИ
       МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЕМ ДВАМАТА С ВАЛЕТО.
 newsm59 nbirthday newsm38 hbday bdbaloni  ura  bigdance2
Честито и на Wright и на Kika - с пожелания за много късмет!!!

# 246
  • Бургас
Честит рожден ден на Жорко и Тони!
  party041  party041 nbirthday newsm67
Много здраве, щастие и късмет им желая! Честит празник и на мама Деси!    ura

Честит първи рожден ден и на Стефанаки на патерици! Да е здравичък и късметлия!
 newsm67 Tada

Честит рожден ден и на kikawright  и Juana ! newsm51 newsm51 newsm51

# 247
Честит рожден ден на Жорко и Тони!   Party Time  newsm59       Party Time                                                                                                                               
Честит рожден ден на wright и kika!  newsm51  bdbaloni  newsm51

Вчера с татито отидохме за риба,аз се прибрах преди един час,а той остана на реката с компанията,изкарахме си страхотно направихме си барбекю,хапнахме и сръбнахме  smile3503  Алекс беше при баба си и я подлудила  newsm62 не искала да ходи с паяка, искала да се катери и обикаля по дивана,отваряла шкафовете,през нощта се будила на 1 час и накрая свеки не издържала и спали двете на спалнята  newsm62  Като се върнах ми вика, как съм се оправяла с Алекс,че не и било лесно да я гледа,даже не можала да яде пез деня.

Лека нощ и сладки сънища! smile3524

# 248
Добро утро  Hug  food010
Още не съм се събудила, ама Стефанаки рано рано е станал.
Вчера отпразнувахме рождения ден и беше страхотно!!!

radost24 , дано татко ти се оправи бързо  Hug

Слънчев и хубав ден от нас  Hug

# 249
Честит първи рожден ден на Стефанаки bdbaloni,Жорко и Тони  baloni bdbaloni baloni Tada.Да растат здрави и щастливи за радост на мама и тати!
Честит рожден ден на Juana,Kika,wright. newsm51 newsm51 newsm51.Желая на вас и семействата ви само сбъднати мечти  bouquet

# 250
С малко закъснение, но от сърце - Честит рожден ден на Жорко и Тони!!! Здраве, щастие и много късмет от нас с Кари! Heart Eyes

Честито и на всички мами - рожденнички, всичко най-най-най и много сбъднати мечти! Simple Smile

На Кари в преди седмица й изтече карантината за рубеола, а от вчера е пак болна Sad Този път явно летния вирус с температура и от сутринта и с разстройство. Не мога да се начудя какво съм се оплаквала едно време с баткото като бебе, че бил ревлив, като той до 3 години практически е боледувал само 1 път. Явно не съм била в час. Сега Кари както често се разболява - не че се оплаквам - но наистина си е стрес голям. Плюс че тя е алергична и много капризна на хранене милата. Тъкмо беше прояла малко и сега като е на диета заради болестта и ще я тъпчем със Смекта, после може пак да откаже да се храни...

Поздрави на всички и много здраве на бебенцата, че по-важно от това няма! Heart Eyes

# 251
  • София
ГОЛЯМА ЧЕСТИТКА ЗА ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКОВЦИТЕ ТОНИ И ЖОРКО!

# 252
bdbaloni на Жорко и Тони!                                                                                                                   
 bdbaloni на kika!

# 253
Едно набързо за наццелуване и нагушкване на всички рожденници и техните мами  Hug

и една гоооляма целувка за ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКОВЦИТЕ ТОНИ И ЖОРКО! bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 254
Тес, дано малката Кари скоро отмине този период на боледуване  Hug Сигурно е много мъчително, аз няма да забравя моята племенница като беше мъничка , още от бебе много боледуваше милата, много кофти картинка.
След това като стана по-големичка някак си се стабилизира и започна по-рядко да боледува.
Но според мен всичко е до пълноценна и силна храна.

Ето и снимки от нашия весел Рожден Ден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49516

Общи условия

Активация на акаунт