АВГУСТинчетата са си добре, защото са с мама на море

• 11 548
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
ПРИВЕЕЕЕТ  Hug ВЕЧЕ СМЕ СИ ВКЪЩИ  Hug
Първо -
baloni baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm38НА НАШИТЕ ПЪРВИ РОЖДЕННИЦИ - НИКИ И ЕМО  Hug  baloni baloni
Да растат силни и здарви и да радват мама и татко  Hug

Честито и на всички които са празнували през изминалата седмица  Hug Heart Eyes

А сега поздрави на всички от моиенцетооооо   grinning039

Благодаря на всички за пожеланията за хубаво море  Hug
Наистина беше страхотно. Стефанаки се представи отлично - много съм доволна от детето.
Имаме си страхотен морски вълк  smile3549
Страшно му хареса морето и веднага искаше да влиза, да но говорим че едвам го изкарвахме от водата. После го цопвахме в басейнчето с топлата водичка и удоволствието беше пълно.
Времето беше точно като за нас тримата Sunglasses Седяхме до обед, след това всички дружноси почивахме и спяхме и после дълги разходки из прекрасната морска градина.
Това е накратоко от нас.
В петък ще се постарая да дойда и аз на срещата.

По-късно ще кача снимки да гледате.
 Hug

# 16
Добре си си дошла, Gigi  Hug
Радвам се че сте си изкарали добре и браво на сладък Стефанаки за доброто държание, така и мама и тати са си починали;)

За срещата, сладурки не знам дали ще успеем пак да се организираме Thinking Ако е сутринта, означава че ще си изпуснем кухнята и ще трябва да мислим нещо за ядене (което за нас не е проблем) и трябва да е най-късно в 10 ч., за да успеем да се видим.. Ако е следобед, ще трябва да е чак кък 17,30-18 ч. като захладнее малко...
Бе дайте сериозно да се решим и да се виждаме.
Деси, много ще се радвам ако успееш - да нацелувам двамата сладури. За АМ дето ми говореше - аз съм давала на Алекс вече Милумил 1, просто ще прескоча двойката и ще пробвам направо с тройка.
Вени, ако се разберем за среща - тя ще е в Южния парк, кажи откъде ще идваш, за да ти обясним по-подробно как да стигнеш до там...
Ted_cat, кофти е че ти е далеч парка, но пък центъра който е по-близо не е удобен за паркиране.. Няма ли кой да те докара до там?

Така си е! Трепач отвсякъде Simple Smile

Дидка, аватара ти е супер Peace

Благодаря, благодаря - и аз си го харесвам, само ме е яд че е толкова малък и не се вижда стратегическата част от пича smile3534

Днес правихме плаж на беба - на терасата на свекито, в басейн пълен със слънчева вода и топки и много й хареса, та сега спи като къпана;)

# 17
Gigi, чакаме снимкииииии
Дидка, може да дойдем с маршрутка, 32 тръгва от тук, но с количката, с бебо и с Мони не знам дали ще се справя, но ще си помисля. Иначе ако идваме ще е рано към 9ч, за да се върнем насам до 1ч.

# 18
Добре дошли Джиджи  Hug - искаме, искаме, искаме да видим тена на Стефанаки искамеее снимки на мореееетоооо........... абе искаме  Crazy  Радвам се че сте изкарали добре - то с бебе на море няма как иначе да е  Hug - забавлението е на 100%

ЗА СРЕЩАТА предлагам петък 10.00 ч. (може и 9.00 аз поне мога да стана и да се оправя) и ще пропускаме кухнята и без това ми писна едно и също да правя всеки ден, ще се разнообразим с готови пюрета  Mr. Green. МОжеме да вземеме някаква постелка и да пуснем бебочествата да се търкалят на сянка или пък нещо такова като пикник с кафе и сандвичи Mr. Green леле само за ядене мисля откакто се опитвам да вечерям само салата  Mr. Green
Айде потвърждавайте и давайте свежи идей Hug

# 19
Gigi, чакаме снимкииииии
Дидка, може да дойдем с маршрутка, 32 тръгва от тук, но с количката, с бебо и с Мони не знам дали ще се справя, но ще си помисля. Иначе ако идваме ще е рано към 9ч, за да се върнем насам до 1ч.

Ако има кой да ти помогне  newsm78, иначе може би с такси ще ти е по удобно, пък и шофьорите помагат. Иначе в кой квартал си  Thinking

# 20
Съни, както винаги идеите са ти страхотни Hug И аз предлагам да се замъкнем към 9-10ч., ще вземем одеяла (тези които сме с коли и ще си направим пикниииик. Сандвичите обаче ще си ги вземем отнякъде готови, че няма да смогна да ги направя Wink

# 21
Gigi, чакаме снимкииииии

Ако има кой да ти помогне  newsm78, иначе може би с такси ще ти е по удобно, пък и шофьорите помагат. Иначе в кой квартал си  Thinking

Качването ми от тук няма да е проблем, понеже шофьора така и така си прави почивка, спокойно ще кача децата и лятната количка, но после на връщане... newsm78 като ме видят с 2 деца може и да не спрат, че нали не се плаща за децата. С такси ще ми излезе доста скъпо, защото съм в Люлин и до Южния парк е към 20км ако не се лъжа. Но ще измисля нещо. В коя част на парка ще е срещата. И ако може някоя от мамите, които ще ходят да ми прати телефона си на лични, ако нещо се загубя  Mr. Green да звънкам.

# 22
  • София
Аз за сега съм навита- ще дойда към 10ч- че по рано надали ще се оправя с подготовката и нещата в къщи- а може и да ги зарежа и после да се занимавам с тях.Довечера ще видим Ники как е и дали ще ходи на детска градина в петък- ако  не ходи ще се наложи аз да го пазя, а и дори да се е пооправил с него и Валето няма да се справя- просто той е такова диване и не ме слуша вече много ,много.
Утре ще потвърдя със сигурност идването си- ама все пак- къде точно ще е срещата?
Аз идвам от Дружба

# 23
Вени, срещата ще бъде евентуално ако се разберем в Южния парк - а дали наа входа откъм Нишава или Витошка, допълнително ще уточним. Ако Деси с близнаците идва, може да пътувате заедно двете коли - тя също е от Дружба.

Я вижте на какъв сайт за контактни лещи попаднах., че трябва да си сменям моите и сега се чудя с какви очи да съм в следващите 6 месеца Flutter

# 24
# 25
GIGI, снимките са страхотни! Много сте готини!
Дидка, и аз исках цветни лещи, но не посмях да си взема. А миналата седмица точно си купих нови. Все си мисля, че хората, които ме познават ще ми гледат странно и все ще ме питат, ама ти не беше ли с кафеви очи  #Crazy  А много ми се иска да съм зеленоока.
Тези от сайта изглеждат много добре, но цени май не видях.
Аз принципно си купувам лещи на Мултилекон, те имат и цветни по 80лв за леща, но не съм пробвала как ще ми стоят.

# 26
  • Smolyan
Gigi, снимките са страхотни, личи си, че Стефанаки се е забавлявал  Grinning. Интересно ми е вечер излизахте ли на заведения и как се справяхте със бебока. Имаше ли проблеми  Rolling Eyes
Didka_b еййййй страшен аватар  Crazy
Ted_cat не се ядосвай за глупости, такива мъже тип "животни" не заслужават изобщо никакво внимание  #2gunfire. Единствено може да го съжалиш и нищо повече ...
Ох и нашето море наближава и много се радвам  Simple Smile. (
Тук жегите не са толкова силни, все пак сме си в балкана  Wink
Приятна вечер   bouquet

# 27
Gigi, снимките са страхотни, личи си, че Стефанаки се е забавлявал  Grinning. Интересно ми е вечер излизахте ли на заведения и как се справяхте със бебока. Имаше ли проблеми  Rolling Eyes

Ами излизахме към 17ч. и до 20:30 - 21:00 бяхме навън, после го приспивах и с количката отивахме при братовчед ми в съседния апартамент. Инаме само последната вечер към 21ч. го приспах навън в количката в ено капанче и така си спа докато се приберем после се поразсъни и го накърмих и пак заспа.
Нашия си има много строг режим и се спазва и така за всички ни е по-лесно.

# 28
  • София

Страхотни снимки, страхотен малък мъж - колко е пораснал само, пу-пу!

Искам на море, искам на море, искам на море....

Момичета, да кажем ли и на юлките за срещата?

Сега погледнах сайта за лещите. Ето това е много интересно:
"Познавачите на женската красота смятат, че има три редки типа красавици: брюнетки със сини очи, шатенки с зелени и блондинки с кафяви...."
Обаче какво значи шатенка, някой знае ли?

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 22:35 от Lana

# 29
Шатенката мисля беше кестеняво червеникаво 

Джиджи.....................ммммм мммммоооррреееее - искаммммммм и азззззз  smile3514 Снимките ви направо ме размечтаха и се разрових в албумите от тази възраст на батето, че той беше даже и по-малък тогава (на 8-9 месеца). Скитахме навсякъде с него и по заведения и по кръчми и даже на дискотека го водихме калпазанина - още не ходеше а само седеше в количката и въртеше ококорено очи къде ли е попаднал и кви са тия шумове и светлини  Crazy
Иначе той заспиваше докато се разходим и от там нататък си засядахме безпроблемно където и да е - той ми спи и сега на включено радио и така привикна с шума че не му пречи, на плажа пък си седеше само на хавлията щото го беше гнус да пипне пясъка - а мен това ме устройваше напълно  Crazy - абе златно бебе си ми беше, сега ще тестваме и Явор как ще е с морето  Mr. Green

Та мами няма нищо страшно с бебе на море само трябва (както и в родните ни градове апропо) да се напрягате излишно  Hug Hug Hug

Сега за срещата - ние сме на линия  Hug Казвай Лана смело и на юлките -  Колкото повече толкова повече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт