Отговори
# 30
  • София
      Честит Имен Ден на pipince!  cheers baloni
  Бъди жизнена, усмихната, обичана и грижовна майка и съпруга!  Flowers Sunflower

Ваня, браво за новата темичка.  smile3525.  Прясно млако давам от преди 1 месец, като правя киселчетата или кремчета. Ползвала съм и наш прах "Bonux 2in1"  за дрешките на Алекс, когато ми е свършвал неговия.
  Наде, от 30 Юли е планувано за Отманли   grinning039
  Веси, поздравления за Теди  smile3501
  emi_jamie, голяма сладуранка е Лили на снимките   love001. Имате, като нашето магаренце. Белтък не съм давала.
  Доне, много готин Кико на аватара ти  newsm10. Оправихте ли триколката  newsm12
  Wel, Ивето е готова за кака  smile3501.Ще има кой да ти помага.
Shoshi, добре се завърнали  newsm68
    Миналия петък дадох на Алекс да пие със сламка сокчето и се кефи  newsm44

# 31
Гутен моргеееееен, колко било хубаво човек да стане в 10, вместо в 6, даааа Party
Добре дошла у дома на Шоши Hug
Честит имен ден на Пипито   bouquet Няма ли да почерпиш бре
Дамаянти, овесените ядки аз ги правя така: вземам от фините, попарвам с вряла вода да набъбнат, добавям 1 л. АМ. А от няколко дни вече ги попарвам директно с прясно мляко. Добавям намачкан или настърган плод (ябълка, банан, с праскова ще е готино). Захар не слагам допълнително, но ако искаш, може да добавиш. Друг вариант е да ги смесиш с предпочитано от него плодово пюре.
Дори, на триколката й се прецака кормилото и не може да завива, освен това дръжката е доста ниска... абе не съм й фенка на тая триколка Crossing Arms
Айде Hug

# 32
  • София
Честит имен ден на Пипенце  Hug.Да си жива и здрава, много щастлива и обичана   bouquet
Хайде и аз да почерпя, че днес синът ми Павлин и баща ми Павел са именяци  Laughing  Hug

Доне, ще пробвам да ги приготвя като теб с прясно мляко, па белким има ефект  Praynig

Дори, Влади още не може да пие със сламка - само я дъвче  Rolling Eyes, как показа на Алек  newsm78

ЕМ4О, Влади си похапва, явно не му се отразяват жегите, макар и да не му личи за разлика от на мама  Joy

# 33
Хайде и аз да почерпя, че днес синът ми Павлин и баща ми Павел са именяци  Laughing  Hug
О, верно бе, и на тях честито   bouquet

# 34
  • София
Само се включвам за овесените ядки - като ги давам за сутрешна закуска ги правя както попарата - задушавам с гореща вода/чай и слагам масло и сирене/извара, а за следобедна закуска като Дона с плод и АМ.

И честито на празнуващите!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 35
Здравейте!

Честит имен ден на Пипенце!   bouquet
Дамаянти, благодаря за почерпката. Честито и на твоите именици! Simple Smile
Шоши, добре дошла! Hug Дано скоро се похвалиш, че сте си намерили апартамент!
Дона, страхотно пападение е снимката от аватара ти Heart Eyes
Дори, поздравления за постижението със сламката Simple Smile Ние вече сме и с такава чаша за вода - със сламка, че се каня да махам шишето с бибата.
Уел, дано Румен скоро се оправи, че сигурно хич не ти е леко сега Confused

Да се включа и аз по въпроса с прането  - пера с течния Персил сензитив и съм много доволна как изпира. Наистина е малко скъпичък, но пък е доста икономичен. Все още пера дрешките на Гери ги пера отделно от нашите.
А по отношение на храните - Гери също е на кухня и е яла почти всички меса. Белтък е яла в някои манджи, а прясно мляко в десертите.
Кайсии и праскови още не съм давала, сега от два дни е хит пъпеша - много й харесва Simple Smile
Като цяло жегите не й се отразяват на апетита и си хапва колкото преди.
Овесените ядки и аз ги правя с плод или плодово пюре, но без мляко.

Обрива на Гери отшумя напълно и вече е съвсем добре! Simple Smile
Приятен ден и весел празник на имениците!  bouquet

# 36
  • София
  Дамаянти, честит имен ден на Павчо и баща ти. Да са живи и здрави, само да ви радват и Павчо все такъв отличник!  cheers baloni. За сламката - не съм показвала на Алекс как да борави с нея. Дадох му я и той започна сам да си дърпа. След време започна да я дъвче, но и си пийва сокчето  smile3521. Но всяко детенце е различно. Какво казва педито ви за акото на Влади, че е на 1-2 дена  newsm12
  Доне, дано скоро ви оправят колелцето или татито ви ще се заеме с таз работа. При нас дръжката е нисичка, но и аз съм с малки размерчета  Mr. Green
  За дрешките - отделно пера дрешките на Алекс.
  За папането - преди 2 дена му дадохме сок от череши и от ягоди. Засега няма проблем  fingerscrossed

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 14:13 от Dori

# 37
  • София
Благодаря за топлото посрещане! Heart Eyes
Пипинце, честит имен ден! Да си жива и здрава!  bouquet
Дамаянти, честит имен ден на Павчо и баща ти! И те да са ти живи и здрави!  bouquet
Ние се климатизираме трудно. На Мартина днес ще й дойде леглото и й е много терсене - чуждо място, чуждо легло, много трудно заспива. Иначе апартамента на майка й е много интересен. Не е пригоден за малко дете и има много работи за пипане Mr. Green
Вчера пътувахме 5 часа с едно прекачване във Виена, че няма директен полет и по закона на Мърфи Мартина беше с разтройство, та се наложи три пъти да сменям памперса. Иначе и в двата самолета спа, но скоро няма да се реша на подобно пътуване.
Много ми се искаше да се видя с тези от вас, които сте ми наблизо, но утре заминавам за вилата, че ще изнасяме 40 на баба и сигурно ще се върна в сряда.
По темите, които обсъждате: и аз пера отделно дрехите на Мартина. Месо яде само пуешко, заешко и пилешко. телешко е пробвала, но не давам често. Отдавна се каня да дам риба, но още не съм го направила.
Чудя се от топените сирена дали мога да давам, много Е-та има newsm78  Вие давате ли?
Един път й дадох бисквитена торта и нищо й нямаше от прясното мляко, но грис и мляко с ориз примерно, още не съм давала.
Трябва да свършвам, че ще се оправяме да срещаме тате при свекърва ми. Днес и той има имен ден. Черпя ви по едно питие

# 38
  • Толбухин
Честит имен ден на всички!!!
Аз също имам имен ден щом ме забравихте получавате само Добруджански хляб hahaha
     http://hlqbdh.hit.bg/pulnopsh.html

# 39
Иииииииииии етоооооооооооооооооо ни отново след рекламите newsm51
   Вкъщи сме си, пиша си на нашия комп, знам къде са ми всичките букви, абе кеф 1swing

Добре дошла, Шоши Kissing Heart

Доне,оправете на Кико триколката бря, ше фърчат по вас кърпузи smile3532 И кажи си рецептата за естествената тор за коса в красива мама, ше те позлатят smile3534

Уел, бързо татито ви да си влиза в режим newsm10 Пък за Ивето нямам думи, сладинката, много е напред с материала  love001

Дамаянти, абсолютно нищо не търпи Али на главата си, макар да виждам, че вече проявява суета и се кефи като й кажем, че е хубава, ама предпочита да си свали например фибата и да я боде в главата си, в опит сама да си я сложи  newsm62 Обаче кофички, панерки и какво ли не се слага на главата  smile3502
Влади, можеш да го пробваш да му надигаш шишето със сламката, па може и да смукне, поне Али тъй се научи smile3521

Бъжева, радвм се, че всичко отшумява  love001

Браво на всички дечица за уменията Kissing Heart
Честито на всички именници със закъснение Drunk желая ви всичко най-хубаво и от сърце Flowers Bouquet

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28380&photo=14- банския Blush
крайно време е някой да ме научи как линка да ми е не хиляда кода, а просто думичка ooooh!

Целувки, после повече, щото имам рабУта, пък и съм са офън шуила........ kiss

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. Sick

# 40
  • София
Честит имен ден на всички!!!
Аз също имам имен ден щом ме забравихте получавате само Добруджански хляб hahaha
     http://hlqbdh.hit.bg/pulnopsh.html
EM4O, зло да те забрави  Hug (аз не знам как се казваш Embarassed).Жива и здрава да си и много любов   bouquet

# 41
  • София
     Честит Имен Ден на мъжът на shoshi, на Ем4о! Да сте здрави, засмени, обичани и грижовни!  cheers
  Да ви почерпя и аз, че и мъжът ми има имен ден.  beer Wine Glass cook  cook
  Преди час ни донесоха стенния часовни, кутия и лъжичка на Nesle от томболата с етикетите им.

Бъжева, добре, че Гери вече е здравичка  newsm10
  shoshi, бързо климатизиране с обстановката в БГ. Вие намерихте ли изгоден апартамент  newsm12
  Наде, много шикозен бански и с доста връзчици.smile3521

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 22:37 от Dori

# 42
  • София
Честито на всички на които пропуснах днес да честитя   bouquet
Наде, добре си си дошла у дома  Hug Бнаския много сладурски и весел  Flutter Ай после снимка като го сефтосаш. Crazy
Да ти обясня за линковете. Слагаш таг (url)(/url) и вместо да копираш адреса по средата, след първото url  слагаш равно (url= адреса) в средата между двата тага пишеш думата която да се вижда вместо линк(/url)
За по-лесно (че аз странно обяснявам), е да натиснеш на цитат на някой който е пуснал така и да видиш  Hug
Дори, вие сте големи късметлии...какъв е този часовник от Нестле???

# 43
  • София
Здравейте,
Като една изявена нощна птица да честитя на всички именници днес! Със здраве да носят хубавите си имена!
Шоши, добре дошла! Ще разказваш после как е било на вилата.
Наде, добре завърнала се и на теб вкъщи Simple Smile! Банския ти много ми хареса. И аз залагам на този модел (старият ми бански е такъв), с тази разлика, че си падам по по-тъмни багри.
Бъжева, браво че Гери е без обриви и здравичка.

Дори , и аз спечелих от Нестле (2 кутии, часовник и мече) Всъщност за каквото пратих, такова си спечелих. Още преди 2 седмици ми ги донесоха, а аз им се израдвах като малко дете Crazy А оня ден ми донесоха и голяма мечка - и такова съм спечелила. Party Честно, мислех че са несериозни и нищо няма да спечеля, а то какво се оказа - зариха ме (Лили де) с подаръци

Впечатлена съм от уменията на Андреа и Ивето на Wel. Андреа наскоро ми показа и уменията си на живо -така че потвърждавам. Flutter Моето дете също говори на някакъв китайски диалект и няма желание изобщо да имитира и възпроизвежда по-смислени звуци.
Усвоила е обаче перфектно катеренето и спускането от дивани, легла ит.н и вече на всичко по-височко вдига крак да го превзема. Много е смешна Grinning Научи се да пие вода от чаша, защото на 2 пъти и забравях шишето с вода вкъщи и трябваше да се спасява положението. Така че неволята учи.
Дамаянти, против запек пробвай да даваш плодове на гладно (може и в комбинация с овес) с изключение на банан. Лили също се позапече тия дни, аз също Blush Защо така  newsm78, особено при наличието вече на толкова много плодове и зеленчуци?

Ето и от мен "формулата", за която питаше Надя:
[url=http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28380&photo=14]бански[/url]
за да изглежда така: бански
Е, това от мен. Ако съм пропуснала някой шЪ мЪ извинявате. Grinning

# 44
Добро ютроооо и честит имен ден на патерица на всички пропуснати   bouquet
Бъжева, радвам се, че Гери вече е във форма  Hug
Шоши, приятно прекарване на вилата, хубаво да си починете  Peace
Наде, добре дошли и вие, ама снимката на банския я искаме с тебе вътре Blush И заминавайте виднага на плаж, че само хабите морето, ааааа Crossing Arms
Дори, Еми, честити ви Нестленски печалби  Simple Smile
Благодарско на Дамаянти и Еми, че обясниха за линковете   bouquet
Айде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт