Отговори
# 75
  • София
   Наде, пускай Али в моторизираното возила  Hug. Аз сложих Алекс в малка количка, с облегалка и вървях до него.
  wel, в типа колички, като в "Била" не сме го слагали. Иначе в големите, където може да стои е голям кеф  Peace
  ВесиД, весело прекарване на концерта. После чакаме коментар. Количката беше малка, с облегалка, без да го завързваме. Ходех до него, за да правим завои  Laughing
  Доне, мерси за линка. Ама като ги гледам тез мацки, не знам дали ще има размер за мен  Mr. Green
   Днес Алекс имаше 38,3 и дадох Панадолче и сега е 37,5. По-късно ще го водим до педиатърката. baby_neutral

# 76
Веси, цяла сутрин те мисля и благородно ти завиждам, че ше го гледаш и слушаш на живо, ех тоя Ерос Crazy Гледам го по тия репортажи кЪ го посрещат, тоя  ми ти сладкопоен чучулиг Party Ше се радвам на снимки и коментари Hug
И мола те не ме изчервявай Embarassed по нета Mr. Green

Дори, стискаме палци да е нещо инцидентно и да не е сериозно Praynig

Доне, ти днеска само банЦки ли ше раздаваш, ей Пипинце отслабна и глей кви трапези нареди ooooh!

Момичета, къде държите кошарките на децата, до спалнята, в някой ъгъл или как, ние вчера размествахме в спалнята и тя сега не е точно до нас, а в ъгъла Rolling Eyes, нали по някое време се взимаме, та ми е интересно да споделите Hug
Имам усещането, че от плажа й изсветля още повече косата, за пореден път филирах бретона Grinning, и вече няма (уж) да подстригвам другаде Naughty Качва се където си пожелае, вечер има огромно желание да се храни сама Whistling, махам й таблата на стола и я залепям за масата hahaha, отдолу слагам вестници Crazy Преди малко й купих страхотни лъжичка и виличка на Jiordani, прозрачни, по- широки и удобни, като гледам и едната купичка й е за сменяне, вий с какво се храните newsm78

Heart Eyes

# 77
  • София
Прибирам се от застрахователите (нали направих ПТП в петък  Tired) и какво да видя  Shocked, много сте изписали за няколко часа бре  ooooh!  Laughing
Дори как в такава количка бре  Shocked, не са ли малки още.Аз Пав качих на едно бъги в южния и той събори масата с пуканки на една жена  Crazy, а ако кача Влади ще изпотрепем народа  ooooh!
Как е Алекс?Още ли сте с температура???Да не са зъби???
Пипенце, не така бе човек, кви са тез вкусотии дето си ги наредлиа - може ли такова нещо  Whistling
Наде мерси за инфото което си ми пратила  Hug Решили са да останат все пак да си изкарат картата.Днес говорихме и казаха, че положението се нормализира  Peace
Ние кошара нямаме, имаме само детското креватче което си е с нас в спалнята на 2-3 крачки разстояние  Laughing
Аз да кажа, че Влади не проявява желание да яде сам   Embarassed, освен солети и др. подобни.
Дай да видим купичката и приборите деееееее  Praynig
Уел, хайде с нас за 5 дни - искате ли  Hug Мислим да резервираме от 16 -ти за 5 дни  Peace
Който още иска да заповяда  Hug, може да заформим едно АПРИЛСКО - РЕПУБЛИКАНСКО  Laughing Mr. Green Hug
ВесиД, щом си му фенка - дано покрие очакванията ти  Hug.Аз не го любя тоз човек.Мога да го слушам, но не и да го гледам  Rolling Eyes А като чух какви претенции има - съвсем не ща да го гледам  Confused
Доне, обадиха ми се от магазина, но отказах поръчката, защото момичето ми обясни, че няма да ми стане в чашката  Embarassed Оказа, се , че офиса им е в Пловдив и за това доставката е 5 кинта  Shocked
Жалко, сега ще търся нещо друго  Blush
Ваня къде изчезна - да не се местят в новата къща вече  Thinking

# 78
  • София
Леле хораа, побърках се да зяпам сайтове с хотели  Crazy
Получих много лоши отзвуци за хотела който бяхме избрали и се отказахме  Crossing Arms
НАправихме резервация за Хотел "Априлци" - пакет за 5 нощувки +
- закуска
- вечеря
- безплатно ползване на басейна
- безплатен паркинг
- 50% отстъпка от таксата за тенис корт
- туристическа такса
- застраховка
Всичко за четиримата 625 лева  Hug Ми един път за 2 години отиваме на почивка - дано пък сме си заслужили  Hug
Ох, олекна ми вече.
Да ви се жална нещо и МОЛЯ не ми се присмивайте  Embarassed
Намерих си стария бански и си направих снимка със самоснимачката на апарата  Embarassed Embarassed Embarassed и категорично реших, че аз басейн няма да ползвам, о пък може да се възползвам от другите екстри като тенис на корт!
Ох, споделих си  Blush

# 79
  • София
  Алекс е още с температура. Дадох му течен аналгин, защото имаше 38,7 градуса и педито така препоръча. После ще му я измеря  baby_neutral. Иначе спинка от 20 часа и няма силици милото.
  Наде, нашият Алекс спинка на ъглово легло, в неговата стая. Понякое време идва сам или ние го взимаме при нас на спалнята и заспива блажено  Peace. За хранене - използваме лъжичка на Nestle-голяма и понякога малка метална, има си детска купичка с картинки. Честити ви придобивки на Jordani   bouquet. Много са готини техните изделия и са по-евтини от Chicco.
Дамаянти, да си прекарате както трябва на почивката  Hug. Нали щяхте да ходите на вилата на кумувете ви в Априлци  newsm78

# 80
  Здравейте,
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15014&AlbumId=58515   това са сники от кръщенето
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15014&AlbumId=58524   а тук от плажа

# 81
  • София
Добро утро  Hug Хайде по едно лед-фрапе  Peace

Дори, как е Алекс  Sad, много кофти таз температура.Какво каза педито, от какво е??Нещо друго има ли му?Ох, знам колко е гадно  Sad Дано му мине бързо  Praynig
Мария х., много са ви хубави снимките.Честито християнче от мен чак сега  Blush

# 82
Гутен моооооргееееннннн Party
Как сте тая сутрин, бря  Grinning
wel, минаха ли ти контузиите?
Дори, Алекс свали ли температурата и по-добре ли е тая сутрин?
Честито морско християнче на Мария    bouquet
Веси, чакаме трепетни отзиви от концерта  Grinning
Дамаянти, радвам се, че сте си харесали хотел, сега остава само да се кефите и да си почивате  Peace
Наде, ами вие избрахте ли си нещо?
За яденето - ние ядем натурално, т.е. направо върху таблата и с ръце  Mr. Green Бях му купила на Джордани една купа с вакуум - уж много здраво се залепяла, нямало мърдане... дръжки ooooh! Така че летящите из стаята купи си ги спестявам и сипвам направо на таблата. Виличка и лъжичка имам на Нуби едни къдравки, но засега не се опитва да яде сам.
Я да питам мамите с плажен опит - каква вода сипвате в басейна? И след топване в морето изплаквате ли ги?
Айде, лека Hug

# 83
  • Толбухин
Добро утро
 Dona малкия е бил на басейн повече,и си го пълних аз басейнчето с вода от чешмата.Но на повечето плажове има душово и можеш спокойно от там да си напълниш басейна или да го изплакнеш след влизане в морето.
Лек ден

# 84
  • София
      Днес Алекс е по-добре. Не съм мерила температурата, но не е топъл. Hug. Благодаря ви за подкрепата   bouquet
  Мария Х., честито ви християнче  Peace. Снимките са много готини и имате като нашето басейнче  Laughing

# 85
Благодаря ви мами  Simple Smile
  а басейнчето е на братовчедката,нащо си го пазим за ново  Wink

# 86
Добрий дан, красиви  bouquet

Отчета ми закъсня, както виждате, нищо, че съм по- ранобудна и от краварка в Алпите Mr. Green Ха, туй, ха онуй, разходка, обедване, и пак имам работа ooooh!
Бегах да си купувам книга по Фън Шуй- ски, поредната Blush Бехме с кумата и нейното детенце, та я оставях с децата пък аз се помотках в "Хеликон" обожавам Party

Мария, честито ти християнче  bouquet Казаха ли ти вече пола на бебчо newsm78 Като гледам тоя детски басейн е хитов май Grinning

Поздравления и целувки за Алекс, който днес е без температура Heart Eyes

Доне, когат повдигнах въпроса на тати за водата в басейна той каза, че най- логично детето да се плацика в лековитата морска вода и кът се прибрахме се къпахме със сладка Whistling
Не съм си харесала хотел и кът гледам май няма да си харесам хич, пу Shocked

Дамаянти, бравас за хотела и този почти олинклузив, да снимаш повИчи Party
Аз Пав качих на едно бъги в южния и той събори масата с пуканки на една жена  Crazy, а ако кача Влади ще изпотрепем народа  ooooh!
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

love001

# 87
  • Paradise
Добър ден и от мен Simple Smile
веднага меткам нещо разхладително и лятно

по един "Секс он дъ бийч", да поотпуснем душите Wink

Днес ходихме на очен лекар в МА.
Слава Богу, няма кривогледство и прочие гадости. Но се оказва, че прави алергия към слънцето. Затова е това примигване с оченцето. И сега 1 седмица ще слагаме антибиотик капки в окото, че има и малко гурелчета, а паралелн ос това и капки противоалергични.
Тр. да ходи постоянно с шапка с голяма козирка/периферия и все по сенките да е.
Ако го пазим, ще го израсте. Така ни казаха.

Важното е, че най-лошите ми страхове не се сбъднаха Whistling А и съм сигурна, че нещата ще се нормализират.

Мария.х, честито ви християнче. Ми то детето много кротичко, браво на него. Моят хубавец такъв рев рева на кръщенето, че попът от зор съкрати процедурата до максимум ooooh!
Дори, стискам палци Алексчето да се оправи напълно. Дано да е нещо от зъбките била тази температура Praynig
ВесиД, докладвай как мина концертът??????? Не се спотайвай, ей Naughty
Дона, ми ти нЕма ли ни почерпиш с нещо, бре??? Ми много свидлива и пестелива на приказки си станала напоследък, ааа, не тъй Crossing Arms
Nadejdica, аз храня Макси с най-обикновена чаена лъжичка; иначе имаме поне 4 пластмасови детски, но тях той ги ползва, да се храни сам и да се маже Mr. Green Дори и в неговите купички не му сипвам, а в купички от нашите.
Леглото на дребния е залепено за нашето, нямаме никакво място, че да го местим където ни хрумне, не ми е особено удобно, но няма друг начин; а и то е доста голямо - 192 см дълго и 82 см широко Simple Smile
Дамаянти, няма значение къде ще сте, важното е да имате настроение, да си изкарате готино. Това, което сте резервирали, звучи много добре. Да си изкарате готино и снимки после на отчет Grinning

Днес татито купи нов фотоапарат. Та ще се снимаме на воля Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 15:06 от pipince

# 88
  • Толбухин
Маменца ето ви нови снимки от нас ще има още но после
        http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44969

# 89
Здравейте!
Радвам се на доброто настроение в темата, но съжалявам за болничките. Дано се свърши вече с вдигането на температури и прочие. Блазя на всички, които ще се цопкат в моренцето това лято. За съжаление на нас ще ни се размине Sad Каним се да изкараме отпуската в Търговище при баба и дядо.
wel   и ние имахме изпълнение през нощта миналата седмица. Андреа се събуди стана права и вика :"ако". А аз лягай мамо, лягай", а тя все по-настоятелно "ако-ако-ако" и не спира. Та сложихме я на гърнето и тя ака и пишка Crazy Тя по принцип си казва, но все още не можем да махнем "папи"-то. Иначе я уча да не плаче, а да казва какво иска. И вече ми е доста по-лесно. Като се събуди нощем не почва да плаче, а вика "мамо, мамо" , аз я питам какво иска и тя ми казва - вода, цици или иска да я гушна, а през деня ако нещо не може да го назове вика:"ето тоба" или "тоа, тоа" и сочи с пръст. Много е смешна Simple Smile
Новият й номер е качването на масата и оттам на заден ход се намърдва в столчето си за хранене, което е закачено на масата. ooooh! Упражнението е много опасно, защото после и става права, сяда на облегалката и разни такива. "Дан Колов" в момента е помъкнала 3-4 литра вода в туба от 7 литра и е много щастлива Mr. Green , майка ме майтапи, че щяла да става щангистка.
Страшно ми е чудно тези деца как така са постоянно заети и все имат някакви задачи да изпълняват?! Crazy Няма скука!

Общи условия

Активация на акаунт