Отговори
# 240
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАВИ
От здраве, щастие и любов да не се отървеш!
НАЗДРАВЕ

И честит професионален празник Слави  Hug

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 12:03 от Дамаянти

# 241
  • София
Момичета, може и да се повтарям Embarassed, но давате ли вече мед на децата? Аз си мисля тези дни да въведа, щото ми е и домашен, пък и нали има опастност от ботулизъм при деца под годинка. Rolling Eyes

Емко снощи вдигна температура 39, гърлото не му било зачервено, дано не е някой гаден летен вирус, а да е от зъб (и да избива по-бързо  Confused).

# 242
Здравейте и от нас,
Отдавна не съм се включвала, а и не мога да смогна да изчета.
Бързам да поздравя всички, които са ходили някъде на почивка и са си изкарали страхотно доколкото може да се види от снимките. На тези, които скоро ще ходят да почиват някъде пожелавам страхотна и незабравима ваканция.
Честит рожден ден на Слави - бъди много щастлива и здрава!!!

Ето да видите и малко снимки от нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51290&photo=1

При нас белите са също на дневен ред, непрекъснато измисля разни бели, бяга като го гоня и се залива от смях, вмстно да се чувства виновен  Mr. Green. Как вървим с ръста и теглото не е много ясно, понеже на консултацията с влизането в поликлиниката се съдрахме от рев. Явно не е забравил неприятната процедура по забелването на пилето, което се наложи да ни направят преди време там. За това ни казаха да си се мерим вече в къщи на кантара и на нашия го докарваме около 11 кг. с дрешки. На морето си изкарахме страхотно, Марти страшно се забавляваше във водата, а също и на пясъка да разрушава пясъчните фигурки на мама и тати.
Поздрави и много целувки на всички сладурковци.

# 243
Ваня, аз мисля мед до 2 години да не давам... освен за ботулизма ми се върти нещо в главата, че е и алерген... не съм сигурна, но ще изчакам. Дано температурата на Емко да е от зъб и да пробива по-бързо Praynig Все забравям да ти кажа, че в Практикер столчетата за кола на Чиполино са по 70 лв - някаква прИмоция, ама не знам дали не е свършила вече Embarassed
Дамаянти, супер ви е почивката, много готини снимки Grinning Очакваме включване и от wel Wink
Заслабнала ми изглеждаш с тия дънки, я си признай

# 244
  • София
  Ваня, дано нямате проблем с температурата  baby_neutral. Знам, че растителен мед може да се дава. Иначе не съм давала мед в директна консумация.
   Веси, поздравления за релакса. Гледам добре сте си изкарали и помощници сте имали Laughing. Марти много се забавлява в басейнчето и количките Hug

# 245
  • София
Дано температурарата на Емко е от зъби и да минава бързо  Praynig
Веси, страхотни са снимките, много сте се забавлявали  Hug На някои снимки ми приличаш на Галя от Каризма  Laughing, а Марти е голям плувец  Hug
Доне, знаеш ли нещо за Надето  newsm78, улавям я, че чете тук-таме, а не пише в темата  newsm78
ааа, и съм си все същият слон  Sad
 Поздрави на всички    bouquet

# 246
много се радвам че вече съм сред вас!ще се опитвам да ви пиша,но ми е малко трудно защото михаела постоянно иска да й обръщам внимание .докопва и компютъра и става мазало-три пъти изключва интернета.обещавам няма само да ви чета Hug

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 18:26 от milka_mihaela

# 247
Мамчета благодаря ви за пожеланията  Hug – на всички Wink! Да ви се връщат стократно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  beer2

# 248
  • София
            Привет, мамчета  newsm51

Заминаваме на моренцето утре. Сигурно няма да ви пиша. Желая ви качествено релаксиране и много усмивки  cheers 1swing  love001

# 249
Здравейте!
Току що приключих с подготвянето на багажа, утре заминаваме за Лозенец  grinning039. Пожелавам на всички ви много слънчев и весел август Simple Smile Hug
Ние ще се върнем към края на месеца, защото след морето ще постоим пак в Ловеч. Там вече има интернет, така че ще пиша след морето Simple Smile

Слави, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!  bouquet

Чао! Целувки и много усмивки!  Nature Sunny  love001

# 250
Айде и ние към групата на заминаващите утре Grinning Не за моренцето, ама все е нещо - 2 седмици в Смолян. Приятно прекарване на Дори и Бъжева, страхотно да си изкарате и да направите много снимки Hug
Лека и безаварийна Heart Eyes

# 251
  • София
Много, много приятна почивка на всички заминаващи!!! Sunglasses Sunglasses Sunglasses  Hug

Ние сме си още тук, температурата спадна, но сега е сополив и кашля, и зъбите много го мъчат милото  Cry, та днес ще търся от този новия гел, дано му помогне.

# 252
  • Paradise
Ето ни и нас Hug
ние също се включваме към групата на заминаващите - утре заминаваме в Карлово при майка ми; надявам се да останем поне 2 месеца, че и мама да си почине малко Flutter Flutter

Ваня, аз мед още не съм давала, няма и да давам - без значение домашен, купен, медът е страхотен алерген.
Дано бързо изникнат зъбките на Емко Praynig, че много криво така и детенце и ти се мъчите Sad

Веси, страхотен е този Марти Hug да го нагушкаш от мен; и той като Макси е любител на водата

Дамаянти, страхотно настроение лъха от снимките ви; личи си, че сте се радвали на почивката си.

На всички заминаващи и заминали, весело изкарване, много слънце, приятни мигове и незабравими приключения Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 253
  • София
Ваня, аз мед още не съм давала, няма и да давам - без значение домашен, купен, медът е страхотен алерген.
Е, накарахте ме пак да ровичкам за инфо.
 newsm78 Добре, де, аз чета, че не се препоръчва заради опастността от ботулизъм и то главно под 1 г. Или пише, че не е алерген, само на 1 място го дават за такъв и то след прясното мляко (на първо място) и яйцето, ягодите, фъстъците, т.е. не е от най-силните. Можеш ли да ми дадеш линк да почета повечко.

# 254
  • Paradise
Е, накарахте ме пак да ровичкам за инфо.
 newsm78 Добре, де, аз чета, че не се препоръчва заради опастността от ботулизъм и то главно под 1 г. Или пише, че не е алерген, само на 1 място го дават за такъв и то след прясното мляко (на първо място) и яйцето, ягодите, фъстъците, т.е. не е от най-силните. Можеш ли да ми дадеш линк да почета повечко.

линк не мога да ти дан, знам го от лекари;
нали Макси направи някаква странична реакция и те ми казаха, че мед не тр. в никакъв случай да давам, защото е силен алерген
Но в крайна сметка, след като си намерила пък инфо за меда, че не е чак такъв алерген, давай Wink

Общи условия

Активация на акаунт