Отговори
# 255
  • Толбухин
Ние се завърнахме,времето беше страхотно.Ето ги снимките:
      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52052
Еми вече се опитва да ми приказва,но нищо не излиза или аз не му разбирам  33uu

# 256
Em4o страхотни снимки, вижда се че добре сте си изкарали. Аквапарка много ми хареса, направо и на мен ми се прииска да се пусна някъде.  Joy
Приятно прекарване на всички заминаващи.
Ваня и аз знам, че меда е голям алерген, мисля че може само боров или някакъв друг вид билков мед да се дава, но не пчелен.
Поздрави  bouquet

# 257
  • Толбухин
Ехеееееее
Отпускарите са май доста,аз ходих на фризьор това е резултата,Не са много добри снимките но сам човек толкова може.      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52052&photo=55

# 258
здравейте,аз се завърнах от почивката ,на която бях без детето (догодина с 2-те   Laughing)
 бяхме на палатки край бяла беше страхотно имам и много снимки ,но още не съм ги качила в нета,но скоро обещавам, днес си стегнах и чантата за родилното...вече сме в очакване    Rolling Eyes
   за меда,и аз  мислех след 2 год. да давам,но бабата без да ме пита е давала на детето,домашен-липов -пчелен-мед,добре му е понесло   дано при всички ви е така без алергии

приятна вечер    cheers  с мъжо излизаме за по бирка

# 259
  • София
Хей, всички са отпускари и няма кой да пише.  Mr. Green И ние вече уточнихме датата - на 18ти заминаваме да печем снаги на плажа Sunglasses, нямаме търпение вече Party. Решихме да пътуваме с влак (спално купе) както Пипинце ми препоръча.

Освен, че на Емко му избиват зъби и на мен ми пробиват 2 мъдреца  Crazy. Отидох на зъболекар за една пломба уж, а се оказа друго плюс още куп неща  Rolling Eyes, не ми се мисли как ще плащаме.

Емчо, честити кичури Grinning (нали си с руси кичури вече, ако добре съм видяла).

# 260
  • София
здравейте,аз се завърнах от почивката ,на която бях без детето (догодина с 2-те   Laughing)
 бяхме на палатки край бяла беше страхотно имам и много снимки ,но още не съм ги качила в нета,но скоро обещавам, днес си стегнах и чантата за родилното...вече сме в очакване    Rolling Eyes
    приятна вечер    cheers  с мъжо излизаме за по бирка 
Хеее, тъкмо се чудех да пиша ли и като пиша дали някой чете. newsm78 Laughing Laughing Мария, смелчага си да отидеш на палатка малко преди раждането. Grinning С кеф ще гледам снимки и бързо и леко раждане като настъпи момента. Hug

# 261
  • Толбухин
Ваня аз съм русичка кичурите ми са кестеняви.

# 262
# 263
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15014&AlbumId=62428
  ето нашите снимки от палатките    Grinning
    приятен ви ден,мамчета  Hug
  ЕМ4О -честита ти нова прическа

# 264
  • Толбухин
Честит рожден ден на Дона!!!Много здраве щастие и късмет ти желая.

Ние сме вирусни,Емчо от вчера ми вдига Т и ми повръща.Днес уж сме по-добре,но не ще да яде.

# 265
  • София
       Честит Рожден Ден, Доне!  newsm59

Бъди жизнена, все така весела, обичана и грижовна майка и съпруга, и късмет в кариерата!  cheers baloni

Ние се върнахме и минахме през нашите. Днес се прибираме в София. По-късно ще пусна и снимчици  smile3509

На всики заминали весела почивка и после чакаме отчет със снимков материал.  family
  Ем4о и Мими Х., личи си, че сте релаксирали хубаво  newsm41
  Ем4о, честита прическа  newsm10

# 266
  • София
Dona, честит рожден ден!!!

Нека любимите ти хора винаги те обграждат с любов и много професионални успехи!!!

мария х., много хубави снимки, някои направо картички. Нямам търпение вече и на нас да ни замирише на море. Laughing

Емчо, да оздравява бързо адашчето. bowuu

pipince, нещо май се спотайваш още - къде са ви снимките от морето. Crossing Arms newsm78 Heart Eyes

Понеделник записах Емко на детската градина, така, че от 4 септември ще си имам "ученик". Grinning

Iandi, заповядай при нас. Wink

# 267
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  DONA
        bouquet

# 268
Много благодаря, в неделя се връщам и ще почерпя Hug

# 269
здравейте и от нас!снощи се върнах ме от морето и за това ни нямаше .изкарах ме супер само михаела хвана страшно разтройсто и така е 4-ти ден.давам й всякакви прахчета ,ама нищо не помага.направо вече незнам какво да права!не иска да яде нишо само пие вода. Cry

Общи условия

Активация на акаунт