Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 040
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Някой опитвал ли е парфюма на RUSAlka с нотки на скумрия?!
Все още съм в шок и се смея 😂😂😂

# 481
Тази русалка?

# 482
Каква кичозна бутилка.

# 483
Не е тази русалка.Видях го в Инстаграм от Венеракозметикс,а сега са изтрили поста???!!!
Ето го https://fragrances.bg/rusalka-1000ml-for-women
ЧетЪ и ми се гади 😁

# 484
Не е тази русалка.Видях го в Инстаграм от Венеракозметикс,а сега са изтрили поста???!!!
ЧетЪ и ми се гади 😁
Това е шега за 1 Април. Пише си го.

# 485
Това е първоаприлска шега: нотки на руси екстеншъни, скумрия....Joy

# 486
  • София
ЧетЪ и ми се гади 😁

Прилича ми на първоаприлска шега.

Ха-ха, изпревариха ме.

# 487
Първоарприлски капан за блондиники. Simple Smile
Не случайно акцента е на РУСА.  И аз съм блонди, но съм под прикритие и не се вързах. Simple Smile

Ами то си е написано, само трябва някой и да прочете:
"RUSAlka е парфюмът за всяка дама, която тайно е искала винаги да бъде нежна РУСАлка. Със своя изискан стил мистичната РУСАлка приковава погледите и сърцата на моряците, водейки ги към бездната на необятното море от любов. РУСАлките са вечно млади и красиви - господарки на океана.. Бъди РУСАлка!

Връхни нотки: перхидрол, аромат на руси екстеншъни
Средни нотки: скумрия, водорасли
Базови нотки:  пъстърва, дубайски и мубайски (малдивски спорд мен по- добре ще пасне на композицията) пясък Simple Smile
Лансиран през 2019 година. Само за 1-ви април!"
Днес е на промоция, от 200 на 20 лв.

Посмях се от сърце!

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 15:24 от Sysly

# 488
Отивам да живея в пещера :Д
Хванах се,мам*а му :Д

# 489
  • До сърцето...
Готина шега на Венера, похилих се Sunglasses

# 490
Toy 2 Moschino ми е много весел аромат и ми носи настроение! Аромат за деня Van Cleef & Arpels-Orchidee Vanille
   Как би ми описала аромата на Van Cleef,чудя се дали да го поръчам на сляпо?
Сладка,нежна и игрива ванилия.Не мисля,че е труден за харесване.Семпъл е и няма този задушлив шлейф,който носи ванилията поне при мен.✌🏻По какви аромати си падаш попринцип?
В момента ползвам Van Cleef&Arpels precious oud

# 491
Здравейте, моля за съвет .. в търсене съм на парфюм, но нещо не мога да намеря "моя аромат" .. предните ми парфюми бяха Lancome Tresor ( с розовата и черната розичка) преди него бях с Alaia .. преди това с Ланвин .. Ланвин не бих го повторила вече ми е слаб и мн цветен, но другите парфюми бих. Онзи ден пробвах новия Boucheron - en rouge червения- стори ми се интересен и по-различен .. пръснах и Nomade - по женствен .. но не ги усещам като моите - привлича ме нещо в тях, но като се развият не ми харесват. Boucheron en rose също ми харесва как започва, после усещам само и единствено рози, което ми е скучно. Karl Lagerfeld в тъмна бутилка също пръснах , не е лош .. но не е пак парфюма, в който да се влюбя и да слагам с удоволствие ..  Търся си "палав" парфюм .. може би сладък донякъде без толкова цитруси или пък бели цветя да е , но да не е задушаващ.. Имате ли предложения ?

# 492

За палав парфюм мога да ти препоръчам да пробваш Viva La Juicy Juicy Couture или пък I am pink first - Cacharel

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 15:09 от bubanka

# 493

Благодаря , разгледах ги но не обичам жасмин

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 15:10 от bubanka

# 494
  • Бургас
С препоръки само няма да откриеш своя парфюм.Тук всеки ще ти предложи това,което харесва той самия/което въобще  не е сигурно,че ти ще удобриш/,обикаляш парфюмериите и пробваш каквото можеш,само с лични проби!Все ще изскочи нещо,което да те привлече,успех.Например за мен палав парфюм е Скандал на Готие,но за друг може да не е.

Общи условия

Активация на акаунт