Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 028
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Gucci rush 2 не е ли спрян от производство? Парфюм за деня: coco mademoiselle intense.🤗🤗🤗

# 76
Здравейте !
Влюбена съм в един аромат от много години. Майка ми имаше имитация на Jean Paul Gaultier, женска фигура. Реших да си го поръчам и видях че са няколко вида. Взех си уж класическия, но съвсем леко ми докарва на това което търся.  Та бих искала да попитам има ли сайтове в които предлагат мостри ? Ще ми се да не се хвърлям на сляпо.

преди много години ми се струва, че имаше подобен въпрос и някой каза, че имитацията, която е ползвал, е била на едп, не на едт, който е най-"класическият"
преди време имах едп, наистина имаше разлика с едт - сравнявах ги и избирах коя от двете версии да купя
но спомените ми са доста размити и не мога да кажа какви бяха разликите им

# 77
Едп е гланцирано шише с малинов цвят.В основата ми прилича на Ейлиън.Едт е матирано шише с оранжев цвят.Има голяма разлика в едп и едт.

# 78
не знам дали помня правилно, но май едп беше с корсет от цветя, а едт е в матова бутилка

# 79
https://fragrances.bg/jean-paul-gaultier-classique-edt-50ml-for- … riteo_lowerfunnel Това ползвам.
Аз не съм изобщо наясно. Снощи поръчах този https://parfium.bg/jean-paul-gaultier-classique-x-damska-toaletn … voda-bez-opakovka Ами направо на посоки.

# 80
Не.Основния,най-стар и пръв лансиран аромат като класик пур фем е в гланцирана семпла бутилка.Мога да снимам ако има нужда,но не знам дали дамата търси точно това.

# 81
jessyx- ще ти бъда много благодарна Simple Smile когато имаш възможност, разбира се .

# 82
  • Бургас
Има ли някой вече впечатления за Guerlain Mon Guerlain Bloom of rose,сърцето ми бие лудо само като си помисля за него без да го познавам.

# 83
Четох файла от обучението,представят го като “завършената” жена.Разбира се,ще има още разновидности МОН.Колежката ми го описа с характера на основния МОН,но само в началото.Бил различен,определено.Честно да си кажа за мен беше напълно безсмислено да лансират мон ЕДТ,както и сега тази роза.Много избързват,пускат само разводнени версии и обричат цялата линия.През март 2018 беше лансиран мон флорал,през септември 2018 мон едт и сега само след 5 месеца нов мон.За мен основния аромат си остава най.Със същите чувства съм и спрямо РОКЛИТЕ на Герлен.728193 вида - смисъл никакъв.

# 84
И според мен първообразите на парфюмите са си най-хубави,Мон страшно ми допадна ,но Флорал ми беше някакъв много по-воднист и неопределен-не ми допадна.

# 85
Мон флорал на първо четене не е лош,но на моята кожа мирише на синя семана,все едно тъкмо съм си облякла изпраното спално бельо и ще си лягам.

# 86
Има ли някой вече впечатления за Guerlain Mon Guerlain Bloom of rose,сърцето ми бие лудо само като си помисля за него без да го познавам.
Предполагам ще излезе традиционно на 1 Март. Готви портмонето, не остана. Crazy
И аз съм любопитна.

# 87
  • София
И аз не обичам фланкъри до безкрай. Само на Мюглер мога да простя.

# 88
  • Бургас
Предполагам ще излезе традиционно на 1 Март. Готви портмонето, не остана. Crazy
И аз съм любопитна.
Приготвила съм го,скъпа,:heart_eyes:аз пък само на линията Мон прощавам фланкъри,надявам се новия да е различен от Мон и Флорал.Иначе и аз съм против наистина Роклите са ужасно много вече,но пък и те си имат фенове.

# 89
  • виртуално
Моля за препоръки за мъжки парфюм.
Спортен тип, харесва Kenzo Homme EDT, класическия Davidoff, Bvlgari, Azzaro Chrome ...

Силно ненавиждам подобни акватици и са ми все еднакви при проба.
Търся нещо с подобно звучене, но и леко по-различно

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 12:46 от Рапунцел.

Общи условия

Активация на акаунт