Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 035
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте нова съм и ако въпросът ми не е за тук ме извинете.Познавате ли ароматите simimi,SOSPIRO,Love the way you Feel by Kilian?И ако да,кой Ви е най-присърце?

# 91
Моля за препоръки за мъжки парфюм.
Спортен тип, харесва Kenzo Homme EDT, класическия Davidoff, Bvlgari, Azzaro Chrome ...

Силно ненавиждам подобни акватици и са ми все еднакви при проба.
Търся нещо с подобно звучене, но и леко по-различно

Ако влиза в бюджета Спортната версия на Алюр- изключително траен, със спортен дух, но пък и достатъчно секси.
Сещам се и за някое Версаче, там има страхотни свежи попадения  Hug

# 92
Къде в София мога да пробвам парфюмите на Francis Kurkdjian

# 93
  • София
В магазин campomarzio на пл. СВ. Неделя

# 94
Спортен тип, харесва Kenzo Homme EDT, класическия Davidoff, Bvlgari, Azzaro Chrome ...

Versace eau fraiche,dior homme sport,boss tonic,boss unlimited,chanel allure homme sport,bleau EDT,guerlain l’homme ideal SPORT,paco rabanne invictus aquva,azaro имат нов вариянт на chrome,в матирана бутилка тюркоазена на цвят,не мога да се сетя как се казваше.

# 95
  • София

Dior Aqua Fahrenheit, ако все още се намира  Flutter
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Aqua-Fahrenheit-11388.html

# 96
  • виртуално

Dior Aqua Fahrenheit, ако все още се намира  Flutter
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Aqua-Fahrenheit-11388.html

bouquet

вчера пръсках всичко каквото видях и общо взето се спрях на :
- L’Homme Ideal Sport Guerlain
- Gentlemen Only Givenchy
- L'Eau Kenzo Intense
- Azzaro Chrome Aqua (интересно защо го няма във Фрагрантика)
ще направя още един повторен тест и ще реша окончателно

# 97
Да споделя случка от днес. Отивам на работа щастливо полята с нова придобивка и една колежка учудена ми казва "Не знаех, че ползваш парфюми на Ейвън"😠 Направо  удар с нож в сърцето.Само я погледнах и нищо не казах. Беше новият нежен шанс.😤

# 98
Чудя се за аромата на Tom Ford black orchid,какво бихте ме посъветвали,да си го взема или друг аромат да пробвам?

# 99
Чудя се за аромата на Tom Ford black orchid,какво бихте ме посъветвали,да си го взема или друг аромат да пробвам?
Вземи си Precious oud На Ван Клийф, по-мек вариант на Орхидеята, че и бюджетен, има тестери с капачки за малко над 70 лева.

# 100

Доста е силен. Без проба на кожа - не! Аз пък се чудя за white patchouli TF. За лятото бил уникален...

# 101
  • София
Тествала ли си го? Него го има навсякъде , отиди напръсках се както се пръскаш по принцип. Виж харесва ли ти и ако да, взимай го смело Blush

# 102
Вземи си Precious oud На Ван Клийф, по-мек вариант на Орхидеята, че и бюджетен, има тестери с капачки за малко над 70 лева.
Кaк смятате,не го познавам като аромат Tom Ford,има ли мъжко в него,понеже знам,че е унисекс,но го представят за дамски?

# 103
  • Бургас
И какво като е хвален,на теб може да не ти хареса,примерно аз не съм фен на Орхидеята.Съветче от мен първо да го тестваш и то на кожа.

# 104
И тъй като ти е такова името:heart: този аромат на   Versace BRIGHT CRYSTAL го обожавам:hugs:Heart EyesHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт