Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 054
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • виртуално
Чудя се за аромата на Tom Ford black orchid,какво бихте ме посъветвали,да си го взема или друг аромат да пробвам?
Вземи си Precious oud На Ван Клийф, по-мек вариант на Орхидеята, че и бюджетен, има тестери с капачки за малко над 70 лева.
Кaк смятате,не го познавам като аромат Tom Ford,има ли мъжко в него,понеже знам,че е унисекс,но го представят за дамски?

Орхидеята е силен, много различен на всяка кожа, въобще не е за покупка на сляпо.
Ако твърдо си решила да е нещо от бранда пробвай Tom Ford Noir Pour Femme

# 106
Абсолютно. Аз не съм спец като повечето дами тук, но Орхидеята не е за всеки и не всеки свиква с аромата. На мен ми е уникален любимец, но на доста носове не понася.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 18:52 от ARIA*

# 107
Дайте ми мнения за парфюми на Ралф Лорън.

# 108
  • Варна

Имам приятелка, чийто парфюмен подпис от години е Романс.

# 109
Майка ми го носи от края на 90те години. Доста хубав аромат и много траен.
Това, че излиза през 98 не го прави старовремски изобщо, розата си е много готина - свеж и интересен парфюм Simple Smile

Имам приятелка, чийто парфюмен подпис от години е Романс.

# 110
Има ли ги за проба някъде в София?

# 111
  • Boston, MA
...

Доста е силен. Без проба на кожа - не! Аз пък се чудя за white patchouli TF. За лятото бил уникален...

Един от любимите ми, но на доста хора им бие на пластмаса - без тест не.

# 112
Черната Орхидея е един от най-трудните парфюми за мен въобще. Любов и омраза на приливи и отливи.

# 113
Черната Орхидея е един от най-трудните парфюми за мен въобще. Любов и омраза на приливи и отливи.
Харесва ли ти?Няма къде да го тествам,но съм решила да си го купя,мисля да рискувам.Попринцип обожавам парфюми,не мога без тях и харесвам всякакви аромати.Ако пък толкоз не се разбереме с него...ще зарадвам някой ThinkingThinkingдруг.ThinkingThinking

# 114
Аз пък го обичам.Не мога без него.

# 115
Харесва ли ти?Няма къде да го тествам,но съм решила да си го купя,мисля да рискувам.Попринцип обожавам парфюми,не мога без тях и харесвам всякакви аромати.Ако пък толкоз не се разбереме с него...ще зарадвам някой ThinkingThinkingдруг.ThinkingThinking
Не, към този момент не го нося и харесвам, защото ми е много груб. Но преди две години и повече го носех в много студено време. Имам всички версии през годините вк. и Воала и така ми стоят към момента. Някога обаче пак ще го нося, сигурна съм.

# 116
Не, към този момент не го нося и харесвам, защото ми е много груб. Но преди две години и повече го носех в много студено време. Имам всички версии през годините вк. и Воала и така ми стоят към момента. Някога обаче пак ще го нося, сигурна съм.
Охх,ту се навивам да си го поръчам като прочета коментари от сорта на "влюбена съм в него","разкошен аромат","божествен е","траен и незабравим аромат"   и в същото време някъде прочитам "не",но въпреки всичко положителните отзиви за повече.Все пак ти благодаря за отговора.

# 117
В Нотино някои парфюми имат мостри от по 1мл. Можеш да поръчаш за проба, но в никакъв случай не взимай нищо на Том Форд без проба. Трудни са парфюмите му.

# 118
Oт къде мога да закупя мостри на дамски парфюми Шанел, предполагам, че при мострите няма ментета, но във сайта parfimo, няма такива малки мостри от 1мл. Там на "тестери" ми излизат само стандартни бутилки !

# 119
Хич не са му трудни парфюмите на Том Форд,просто са различни от масовката:smile: Обожавам Черната орхидея,но смятам че стои много по-добре на мъж.Слагам го рядко след като познат от компанията,къде на шега-къде на истина си поиска от мъжа ми,който се беше полял по врачанската школа с Черната Орхидея.

Общи условия

Активация на акаунт