Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 857
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Не разбирам как човек може да бъде потресен от аромат.....да не е негов-да,но чак пък потрес.Все пак говорим за парфюми-нещо,което е измислено да краси,да носи допълнителен чар на собственика си.Потрес изпитвам от мирис на фекалии,на урина,на скумрия,на канализация,но от парфюм никога не съм изпитвала такива чувства....

# 601
О, и аз бях потресена и едва не се оповръщах, извинявайте, от AVON DESTINATION WILDERNESS!!! Както и брат ми...

# 602
  • Бургас
ПЕЛИ,:kissing_heart:много те моля поръчай си първо мостра на Диа,никога този парфюм точно/а и никой друг/ недей без проби и то няколко.Сапунен аромат с меки алдехиди,страшно ретро.Доста хора правят сравнения с Шанел5,за мен обаче са различни.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 11:38 от Bright Crystal

# 603
  • Sofia
Не разбирам как човек може да бъде потресен от аромат.....да не е негов-да,но чак пък потрес.Все пак говорим за парфюми-нещо,което е измислено да краси,да носи допълнителен чар на собственика си.Потрес изпитвам от мирис на фекалии,на урина,на скумрия,на канализация,но от парфюм никога не съм изпитвала такива чувства....

Най-вероятно им навяват спомени за такива миризми и затова се потрисат.Grin

# 604
  • София
Ехе, тук колко парфюми сме обсъждали, че не можем да понасяме! Пък и има доста аромати, създадени, за да шокират.

# 605
Creed Silver Mountain Water, също за мен е много чист и свеж парфюм.

И аз не разбирам как може някой да остане буквално потресен от парфюм, но лични възприятия... По-скоро аромат може да ме натъжи отколкото да ме потресе... Grinning Гадно ми става от Tresor Lancome, La vie est belle, Miracle...Dior Poison, Addict... Gucci II, Rush...и Aquolina Pink Sugar

# 606
Имаше едно време едни парфюми на Bourjois - Clin D'Oil...
Не познавам парфюма на Bourjois , но ако носиш нежни парфюми с фрезии, ти препоръчвм разкошния цветен магазин Flower Market by Maison Margiela
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Flowe … Market-15260.html.
Мирише на цветя с предимство на туберозата във връхните нотки и луксозен крем за лице, пролетна феерия.
Ето видео:
https://cdn-prod.scalefast.com/public/assets/user/7990419/sample … cbf40de3d3566.mp4

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:40 от Ralitsa_

# 607
  • София
В мен Диа на Амуаж предизвиква само безразличие. Нито ми харесва, нито ме дразни. Просто нищо не изпитвам към него...

# 608
Ооо, момичета, потрес може да има и то какъв Laughing
Преди години тук бяхме обсъждали едно от творенията на Мосю Кюркджиян, което по общо мнение превъплъщаваше някои от телесните течности на магаре Joy
Потрисам се от Red Door – старото издание- на Арден всеки път, в който дори си спомня как мирише.
Та е възможно, и въобще не е въпрос само на химия- сетивността е свързана с памет, преживявания и т.н.
При всеки е различно и затова е задължително първо тест, защото поръчката на сляпо може да се превърне в нещо неприятно, вместо да донесе радост и удоволствие bouquet

# 609
Някой да има парфюми на Ким К.?

# 610
Стана ми интересно...кое е творението?
Иначе не понасям прехваления в последните постове версаче кристал ноа и някои от мюлерите. Направо ми се гади, чисто органично. Не е само да не ми харесват...

# 611
Хейтим ли? Mr. Green
Най-омразният ми аромат е Пойзън Диор. Има и други, но не са като Пойзън.

# 612
Някой пробвал ли е Mancera Holidays, чудя се дали да не си го взема на сляпо... харесват ми нотките

# 613
  • Бургас
Аз аромати не мразя,но ей това нещо буквално ме повали от раз,за мен е потресаващ-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Beloved-15184.html Голяма грешка,че го пръснах на кожа,всичко се пропи от ароматът му,после го усещах с дни и исках да го изстържа от себе си на мига.Другият парфюм,който ми е мега анти е Hermes Kelly Caleche…Щях да умра щом го усетих.А,да и третото недоразумение за мен парфюм,който не понасям и щом го усетя настръхвам от ужас е Angel Мюглер.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:31 от Bright Crystal

# 614
Аз харесвам страшно Beloved Amouage. Това ми е един от най-любимите Амуажи.

Общи условия

Активация на акаунт