Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 842
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
А на мен Келеша ми харесваше..Smiley
Смърф, това ми изглежда като клонинг на Теракота без вълните, ако ти допадат такива аромати, стреляй. Аз обичам да стрелям. Оприличават го на Интенс Тиаре на Монтал, него също го имам и си го харесвам. Обичам такива аромати, които те пренасят на някой екзотичен бял плаж и около теб има само такива цветя, кокосови дървета, мангота, хамаци, лек бриз и кристално синя вода.

Като малка много мразех Еуфорията на Келвин Клайн. Имах я като подарък, веднъж не се бях пръснала, само я подуших.Mask Мразех и на майка ми половината парфюми, защото ми докарваха мигновено главоболие.Laughing

# 616
  • Бургас
Денс,знам писала си,че го харесваш,ама нос какво да го правиш.Kissing Heart Сън,ти направо ме утрепа с този Келеш,хаха,Еуфорията и аз не я харесвам.

# 617
Roses Greedy Mancera for women and men и So Amber Montale for women and men-ето това са двата омразника за мен ,които не понасям-предизвикват ми главозамайване и гадене в стомаха-помириша ли ги,дори не мога да се храня........имала съм ги и двата,така че не говоря наизуст.....

# 618
Ако има аромат,който да ми докарва моментален ужас това е Dior Miss Dior Originalle.Макар,че за времето си сигурно е бил хубав.Нещо ново,което ми мирише меко казано на потен,мазен човек от другата боя- Guerlain Bois Mysteriux Close.Обръщат ми се червата от него.

# 619
  • Sofia
Денс,знам писала си,че го харесваш,ама нос какво да го правиш.Kissing Heart Сън,ти направо ме утрепа с този Келеш,хаха,Еуфорията и аз не я харесвам.

Hermes са го измислили, не аз.SmileSmile

# 620
Здравейте! Тези дни не смогвам да ви чета, но не се оплаквам. Хубаво, че има такова оживление в темата. Аз се възползвах от новата промоция на Бос в Парфимо и си поръчах The Scent EDP и Private Accord. И двете версии много ми харесват и ще им се радвам като стане малко по-топло времето.

Ако е така, да си споделя и аз. Acqua Di Gioa е парфюмът, към който имам непоносимост. Мога да нося неща като Womanity и Light Blue, макар да не ги предпочитам, но Acqua - в никакъв случай. Веднъж го пробвах и едва изтърпях. Дори Caleche не ми предизвика такава реакция, въпреки че не го харесах. По-скоро ми се стори странен, далеч от моята представа за дамски парфюм.

Ако Пели още приема предложения за летен парфюм, според мен и Белият чай на Е. Арден може да стане за целта. Аз лично усещам някаква морска нотка в него.

# 621
Вчера пробвах новия Chanel chance eau tendre edp, стори ми се почти идентичен с
 Lanvin eclat de fleurs. Като им гледам и пирамидите са доста близки, освен фрезията в Lanvin и крушата, която в Chanel e дюля. Ако някой има мнение по въпроса да сподели, дали си измислям.😁

# 622
  • Бургас
Оу,нямам търпение,задава се нова версия на моята любов Скандалhttps://www.fragrantica.com/news/Jean-Paul-Gaultier-Scandal-A-Paris-12066.html Много харесвам Irina Shayk.

# 623
  • Sofia
Оу,нямам търпение,задава се нова версия на моята любов Скандалhttps://www.fragrantica.com/news/Jean-Paul-Gaultier-Scandal-A-Paris-12066.html

Олимпея Леджънд също идва и вече я обичам, особено ако и на живо е като на снимката....Grin https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Olympea-Legend-54324.html

# 624
На мен ми е интересен Shiseido - Rising Sun, днес видях, че вече го има и в нотино.
https://www.fragrantica.com/perfume/Shiseido/Rising-Sun-54319.html

# 625
Преди малко помирисах Armani Code Black на брат ми,ами той си мирише на сапун+някакъв крем Grinning
Дали да му го открадна?

# 626
Новата олимпеа е горчилак от накъртваща сладост,но ми харесва.Не отричам.Аз не намирам абсолютно никаква прилика в Шанел тендър едп и ланвин..

# 627
Оу,нямам търпение,задава се нова версия на моята любов Скандалhttps://www.fragrantica.com/news/Jean-Paul-Gaultier-Scandal-A-Paris-12066.html Много харесвам Irina Shayk.

И аз така и на Ирина мъжа и...

# 628
Scandal си е вечерен.Въпреки че... Grinning

# 629
  • Germany
Вашите мнения и отзиви за

Привет midkoо. От известно време DSQUARED² е с нови собственици EuroItalia, а не както досега под шапката на Angelini Beauty. В резултат на тази промяна, всички стари парфюми на марката са спрени от производство и се предлагат все още на много малко места из магазинната мрежа, до изчерпване на количествата им. В Германия доскоро се намираше в Дъглас по някоя изостанала единична бройка от старите им неща, но откакто излязоха новите им парфюми Wood for Her и Wood for Him, са изтеглени от там. Няма нищо и при големите онлайн търговци. Така че, ако някой обича старите им неща и открие някъде някоя изостанала бройка, да взима, че няма да има повече.

Мнението ми за Wood for Him DSQUARED² е много положително. Имайки предвид, че си от почитателите на синия ветивер на Картие и на Есцентрик молекули, мисля, че има голяма вероятност и този парфюм да ти хареса. За мен лично е унисекс и бих го носила и аз без грам притеснение. Започва с много хубав цитрус - бергамот в много чиста и мека форма, както и с актуалния в момента джинджифил. Много скоро се включват виолетките, и не е споменат ирис, но за мен категорично има и чуден и наситен ирис в този парфюм, който страшно ми харесва. Има едно красиво сапунено усещане, много подобно на типичното ирисово усещане, характерно за Prada. Сякаш мирише на чисто тяло, облечено с току що изгладена бяла риза. Виолетките дават зеленина и хлад на композицията. Интересното е, че с това име очаквах някакво дървесно чудовище, а това съвсем не е така. Парфюмът изобщо не е труден за възприемане, дървесината в него е по-скоро светла и млада, ветиверът е много фин и прозрачен, точно от типа на блу ветивер, и е много лесен за възприемане, дори от хората, които по принцип не харесват ветивер. В базата си парфюмът си е категорчино с ДНК-то на  DSQUARED², хладно горско усещане, има си го и кристалното усещане за планински поток, и за почивка на тревата, в която има скрити виолетки.  Парфюмът е хладен, много чист, много премерен и балансиран, и мисля, че е идеален за мъж, работещ в офис среда. Не очаквай огромни шлейф и сияж, за мен са средни. Харесва ми именно това, че не влиза в пространството на хората и човек може да си почива с него, или да спортува или да работи, без да се напряга от парфюма си. Флаконът изглежда като старинно аптекарско шише, а капачката е магнитна и се затваря много лесно и плътно с хубаво щракане. Аз харесвам цялата He wood линия на марката, и мисля, че и този парфюм е естественото й продължение. Ако нямах Prada L'Homme L'Eau, щях да съм го купила вече.

Дамският Wood for Her DSQUARED² започва супер цветно и цитрусово и силно напомня на Брайт кристал на Версаче, а завършва като Инканто шайн на Ферагамо. Мисля, че почитателите на тези парфюми ще оценят силно и този вариант. Изненадващо добра трайност има той при мен, и мисля, че е перфектният офис подарък.

Много ми харесва и новият Boss Bottled Infinite Hugo Boss Цветът на флакона идеално му приляга. Почитател съм и на тази мъжка линия на Бос и мога да заявя, че това не е поредния фланкър, а е доста различен от другите. Сякаш момчето е узряло и помъдряло. Пак си е много мъжествен и модерен, но сега младежката закачливост, клубното усещане са изчистени и са заменени с по-сериозно и уверено излъчване. Парфюмът е много свеж, започва с чудесна модерна хладна лавандула, с млади зелени  борови връхчета, с чудесно амброксаново и дървесно тяло. Зелените ябълки не дават на парфюма да загуби свежестта си и му дават едно свежо и хрупкаво зелено усещане. Парфюмът не е сладък, не е темерутски, просто е идеален за добре изглеждащ спортен тип мъж на възраст 30+. Струва си запознанството с него.

Парфюм за деня: Sicily Mancera Cupid Всичко, което кажа за този парфюм ще е малко. Аз съм от заклетите почитатели на природните, цитрусови парфюми, и ги нося целогодишно, във всяко време и ситуация. Този парфюм е от идеалните примери за това как се прави жесток цитрусов парфюм. Реално погледнато, ако трябва да остана с един парфюм, то той би бил идеален вариант. Парфюм, който е подходящ за всяко време на денонощието и годината, и който не би подразнил никого около себе си. Сицили е най-общо казано щастие в бутилка. Сицили е толкова италиански парфюм, с толкова дух и свобода в себе си, че няма накъде повече. Няма да го разпадам на отделни ноти, защото за мен този парфюм е едно общо, цяло усещане. Мирише ми на цитрусови горички, на идеално зрели и свежи цитрусови плодове, буквално набрани преди секунди от дървото, на белите цветчета на портокалите и жасмина, на бриза от крайбрежието на Сицилия, на скалите с тревите и иглолистните масиви, на коктейли с бяло вино и пресни сочни плодове.  Кара ме да си мечтая да карам Веспа с развети коси по тесните пътища край морето, да си обуя еспадрили и да си вържа ризата на възел под гърдите. Парфюмът е супер природен, много жив и истински, нищо не е в повече, нищо не му липсва. Едновременно цитрусов, зелен, тънък, слънчев, плодов, цветен и прекрасен. За мен е някакъв микс между любимите ми Silver Mountain Water Creed, Erolfa Creed, Escale a Portofino Christian Dior, Vétiver d'Hiver (Vetiver Babylone) Giorgio Armani и Valentino Donna Rosa Verde. От този тип парфюми е и е в много добро и висок клас изпълнение. Трайност и сияж уникални, характерните за Мансера повече от 10 часа с три пръсвания. Направо ми е лятно в днешното дъждовно време с него:revolving_hearts: Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт