Проблеми в секса

• 18 849
  • 226
  •   1
Отговори
# 75
А защо му правиш?
Спри. Ето, той е егоист, не му дреме за теб и не ти прави. Спри и ти и ако пита, кажи, че не ти харесва.
И аз бих спряла. Правя свирки на човек, на когото му пука за моя кеф, а не се скатава като мишок.

Говорете, авторке. Кажи му ясно и открито какво искаш и как се чувстваш. Колкото повече те чета, толкова повече ми се струва, че няма смисъл във връзката ви.
Винаги съм си мислила че истинската  любов  страстта вървят ръка за ръка.Явно не е така .. И не е задължително човека когото много обичаш и те обича да си пасвате сексуално.

# 76
Вървят, вървят.

# 77
  • Terra incognita
Това вашето не е любов, а мъчение.

# 78
Я го зарязвай тоя, за какво ти е - не искам да съм груба, ама ти само го обслужваш. Ако наистина толкова се тормозиш за вида си, проучи цените на интервенцията, но си намери първо ново гадже.

# 79
  • Terra incognita
Абе каква интервенция, да си дава само парите на вятъра, като тази сума може да я оползотвори за далеч по- смислени неща.

# 80
Абе каква интервенция, да си дава само парите на вятъра, като тази сума може да я оползотвори за далеч по- смислени неща.
Съгласен съм, човешкото тяло е създадено асиметрично.

# 81
Хората дават луди пари за да сложат по-големи гърди, защото имат комплекс от малки, та какво остава за други пластики.
Защо да не се оперира щом тя самата се чувства зле от външния си вид няма лошо да се промени.
И все пак като човек, който преди години е имал същия комплекс, смятам че трябва да промени възгледите си, да зареже гаджето и да си поживее.

# 82
2 минутен секс, за 6 години нито един оргазъм, че и ще казва, че нещо ти е странно! Боже! И ти си още с него? Той да не е фотомодел на пениси? Никакви операции не ти трябват. Трябва ти мъж, който ще се кефи как изглеждаш отдолу и всичко ще ти прави. И оргазма ще дойде, и комплексите ще изчезнат. Този да си търси перфектна.

Хората дават луди пари за да сложат по-големи гърди, защото имат комплекс от малки, та какво остава за други пластики.
Защо да не се оперира щом тя самата се чувства зле от външния си вид няма лошо да се промени.
И все пак като човек, който преди години е имал същия комплекс, смятам че трябва да промени възгледите си, да зареже гаджето и да си поживее.
Защото операцията не премахва комплекса. Много жени се пристрастяват, защото всичко е в главата им. Никога не им стига, те винаги виждат дефекта, който искат да оправят и след 100 операции.
При мен пък едната ми гърда е по малка. Вижда се когато съм със сутиен, едната чашка пълна, при другата има малко празно. Приятеля ми даже не забелязал, кефи се, че мачка голи ц**и и не му пука хич.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 20:56 от miss_chichi

# 83
  • Terra incognita
Струва ми се, че отвъд този комплекс, авторката има някакъв по- дълбок проблем.

# 84
  • София
Прочетох, че е хубаво момче, т.е. тя възприема, че сякаш не е достойна за него. Само че външността невинаги прави привличането, ненапразно говорят за химия, феромони и т.н.
След като живеете заедно, ще правите секс, хубав или лош. По-добре живейте поотделно, така никому няма да се налага да търпи каквото и да е. Ако някой си намери друга половинка - така било писано. Ако мъжът има намерение да ти достави кеф - ще се постарае и пак ще сте заедно.
Цитат
Винаги съм си мислила че истинската  любов  страстта вървят ръка за ръка.Явно не е така .. И не е задължително човека когото много обичаш и те обича да си пасвате сексуално.
Събуди се, платоничната любов отдавна няма. Дори Артур не е повярвал, че Ланселот е минал само с духовна любов
Ако вървяха заедно, светът щеше да е много по-спокойно и скучно място.
Любов без секс няма, а секс без любов - колкото щеш.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 18:13 от Cuckoo

# 85
Защото има разлика да се оперираш, защото не си ок с това, което си, и да се оперираш, защото някой някъде видял нещо, различно от теб. Че и н всичко отгоре този някой ей тонинко зор не си дава заради теб, ама иначе коментира нещо, от което няма понятие.
Ако момчето беше на място, за 6 години отдавна да я е успал за тези глупости.
Освен това, авторката търси всичко да е 'като по филмите'. Див бурен секс и множествени оргазми. Това с егоист за партньор няма как да се случи.

# 86
.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 20:10 от fiolio

# 87
Gal, авторката вече писа, че това я е комплексирало още преди да срещне гаджето си.

# 88
Много интересно как успя да се комплексира, след като той й е първият сексуален партньор? От какъв зор й е било толкова важно каква й е формата на лабиите?

# 89
Много интересно как успя да се комплексира, след като той й е първият сексуален партньор? От какъв зор й е било толкова важно каква й е формата на лабиите?
Ами кофти е не мога да обясня.Вътрелна нагласа е знам.

Общи условия

Активация на акаунт