Имало едно време в Чукурова | ВВ, Кьосем - исторически и костюмни драми №13

• 27 200
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Йълмаз каза на Фекели, че ще разкаже на Мюжган по-късно, когато е сигурен в чувствата си. Докато мъдрите се намъдруват … Мюжган ще научи, откъдето не трябва. Mr. Green
Йълмаз сериозно си вярва, че се влюбва в Мюжган. И си мисля, че обратно на очакваното, може тя да се оттегли от тази връзка …

Оле, изпуснах разговора Демир-Зю. Какво й каза той? Че като се пренесат, ще си родят второ дете, дъщеря … Не знае за Аднан или все така се прави, че не знае.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 21:07 от Tania M.

# 31
Демир като построи новата къща, планира второто дете - така каза Joy

# 32
Аз се дописах по-горе. Или не знае за детето - противно на версия № 1 в темата, или все така убедително се прави, че не знае.  hahaha

# 33
Колко прислужници трябва да готвят за Хюнкар и Хамине #Crazy Shocked Вместо да съкратят бройката, те я увеличават Mr. Green Сахер най - после се уреди.

# 34
Освен Сахер, и Гюлтен пак. И Зюлейха й крива, разбира се, за гнева на Хюнкар.
И Нихал една "приятелка" … подмолна и притворна. Хвани Гюлтен, удари Нихал.  

# 35
Че има ли една свястна жена в сериала, освен Зюлейха. Не броя Мюжган, защото още не я "познавам", но и тя махленка. Хюнкар ме замая с преструвните пред градския елит - един тон лицемерие изля.

# 36
А, и от Зюлейха има още да видим. Имам си едно наум аз.  Wink

Изпуснах сцени, но Мюжган не ми дава повод за кой знае какви съмнения досега, напротив.
Скрит текст:
Но за актрисата една от рускините е отбелязала, точно както я възприемам и аз: "Имам чувството, че устните й ще изскочат от екрана".  Grinning
Аз отдавна не ги чета, но докато търся превода, очите ми се спъват тук-там.

# 37
Демир дори и да предполага или дори и да знае, че Аднан младши не е негов син, няма причина да не иска второ дете. Според мен, той не е бездетен или ако е, то той не знае. Но, лично аз си мисля, че Демир не е бездетен, просто е имало някаква друга причина да нямат деца с Филиз, а Хюнкяр се паникьоса бързо, заради бременната Филиз и си създаде "филм" в главата, като всяка разтревожена майка. Може с Аднан да им е трябвало време, докато се роди Демир и Хюнкяр за това да има някакъв страх...не знам.
Йълмаз наистина прави грешка, но го разбирам, тежко му е и изпитва болка, дори като мисли за това и поради тази причина не иска и да говори. Трудо е да се каже такова нещо, още повече след думите на Мюжгян за двойката Демир-Зюлейха. Thinking А по повод, че Мюжгян е забелязала нещо в Зюлейха - жените са доста по-прозорливи от мъжете.
Лучия Hug какво имаш шредвид под махленка? newsm78

# 38
Е, при онлайна отбелязваме някои неща мимоходом, не се задълбаваме дотам. Знае-незнае, детен-бездетен … След превода.  Laughing

# 39
Таня, сценаристите затова не ѝ оставиха приятелка - да не знаем какви тъмни мисли се раждат в главицата ѝ smile3503 Мазик и Демик още не са извадили пистолети в тази серия, но аз не чакам това, а като най - първа чукуровска махленка Mr. Green искам да видя кой ще дойде у Мюжган. Вероятно това ще е последната сцена ooooh! ooooh!

Дана, махленка е от махала - какво става в махалата знаят до най - малката подробност и с огромно удоволствие обсъждат с часове кой какво направил......

# 40
Даа, Лучия, не случайно Зюлейха е оставиха сама да е воин.  Laughing

искам да видя кой ще дойде у Мюжган. Вероятно това ще е последната сцена ooooh! ooooh!
Ще падна, ако е Зюлейха, но няма да се учудя.

Гюлтен.  Направо продума за Зюлейха пред Мюжган. ooooh!

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 22:13 от Tania M.

# 41
Ей сега ми просветна - дали Демир мрази Фекели, защото знае за връзката му с Хюнкар

# 42
Върховната махленка - Гюлтен #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Дали тя ще отиде в Мюжган #Cussing out

# 43
Изплю камъчето "хамине" на Али Рахмет. Ето защо Хюнкар не се е явила 3 дена на срещата.
Както предположи отначало Пипилота, а може би и други, Хюнкар навремето "затворница" като Зюлейха.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 22:35 от Tania M.

# 44
Като гледааааам Йълмазко е тръгнал по пътя на Демир да си пати от своите действия и бездействия, но хич не го оправдавам, а за Гюла момата си знаех, че е скрита лимонка. Отврат на ента степен.
С нетърпение очаквам превода на серията.

Общи условия

Активация на акаунт