Любители на Котки - Тема 130

• 37 017
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
AnyHr Много яка котка имаш, завиждам ! Оничам черни котки, а в комбинация с такива красиви очи.. Heart Eyes

# 376
  • на брега на морето
Влюбена съм в Киро, неустоим поглед има. Smile

Във вторник / сряда ще кастрират Нала, вечерта ще е при нас. Добре, че имам възможност да си я гледам през деня. Скапа ми се доброто настроение

# 377
Момичетa, сякaш нaпипaх твърдо топче в облaсттa нa врaтлето нa Мaя, тaм където и постaвихa вторaтa вaксинa. Тя и първaтa пaк беше тaм. Възможно ли е дa е от лекaрството, което не се е рaзнесло. Кaк дa обясня, кaкто при хорaтa, когaто се постaвят инжекции в еднa и същa облaст от тялото известно време имa втърдявaне в облaсттa нa инжекциите. Много се притесних. Скоро ни предстои кaстрaция и ще споделя с вет, но дa попитaм и вaс.

# 378
искаш си възглавницата? Да, ама друг път. Хахаха.

# 379
Иван Петров, какво има в клетката на пода?
Зайо байо

# 380
# 381
  • София
На патерица ЧБМ от мен! И честит 3 март! Да сте здрави и щастливи и вие, и четирикраките!

Джаста Праста, същото се беше получило на предишния ни кот в резултат от ваксина, сложена на същото място. Разнесе се след време, но доста се бях притеснила. Тогава не знаех, че не е добре ваксините да се слагат на едно и също място и не си правех труда да помня къде е била предишната. А ветеринарката казваше, че няма значение, само ставало по-твърдо и после минава. Но доста време мина докато изчезне топченцето.

# 382
Ох, pandachina, много ти блaгодaря зa включвaнето. И aз мисля, че е от вaксинaтa, но се притесних. Твоя пост ме поуспокои.
Понеже четох тук в темaтa, че не е добре вaксините дa сa нa едно и също място, си зaписвaм къде ги постaвя вет и дa знaм зa следвaщaтa дa помоля дa я постaви нa друго място.
Пп При всички положения ще обсъдя ситуaциятa с вет.

# 383
  • на брега на морето
Иван Петров, какво има в клетката на пода?
Зайо байо

Дай снимка де, има и тема за зайчетата.

# 384
  • София
Честит празник!  bg

Днес Фейсбук ми припомни снимка на малък Наско с мартеничка. Не мога да повярвам колко дългокосмест е бил в сравнение със сега! Shocked

Сега е такъв:

Всяко мускулче му се очертава, а петната му стоят чак релефни, защото светлият и тъмният косъм са с различна дължина.

Джаста Праста, дано се разнесе!

Котьо, всичко ще е наред! Ще я държат ли 24 часа или ще е при теб? Наско искаха да го държат, но помолихме да го вземем преди да затвори клиниката.

Ох, че сладки лапички!  Heart Eyes Напомниха ми за снимка, която вчера видях из фейса. Лапичките са с "бонус" кутийка:

hahaha

# 385
  • Стара Загора
Много е красив Наско! Пу-пу!

# 386
Дай снимка де, има и тема за зайчетата.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 17:24 от Не се сърди, човече

# 387
  • София
Честит празник! 🇧🇬

Този прекрасен Наско ми е на сърце ❤
Много красив и атлетичен... и погледът и нослето Heart Eyes
Много обичам котараци на петна.
Да ви покажа едно любимо кълбенце от краченца и опашленце Blush

# 388
  • на брега на морето
Таня, ще я държат до вечерта и после си я вземаме у нас. Нали знаеш - у дома и стените помагат. Много ми е свито.

Иван Петров, супер зайче имаш, отначало помислих, че са хамстери. Гледай клетката да не е на течение в никакъв случай!

# 389
  • София
За около месец кастрирах 2 маци и Блеки в Бомед. Блеки си го прибрах вечерта, а мацките пренощуваха (те двечките бяха с талон за безплатна кастрация). На всички беше сложен  антибиотик с удължено действие и такова обезболяващо, а конците бяха резорбиращи се. Котките бяха адекватни и спокойни и се възстановиха за ден.
Маци и Блеки бяха при мен- нямаше яки, нямаше близане на операцията, направо невероятно леко мина всичко.

Общи условия

Активация на акаунт