Тича, скача, пее вече, ОКТОМВРИйското човече! - Тема 15

• 36 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Леле, Попи, ужас с тези контакти. Мен много ме е страх!
Крис, и Алекс има на пишлето едно подуто, бяло отвътре. Мисля обаче, че е смегма, но като отидем за поредната ваксина, ще попитам.
Ох, да се свършва вече с тези ваксини!
Алекс го извеждах след МПР ваксината. Дори не съм знаела, че е заразен или друго. Личната му нищо не каза!
Неизвестна, ще видя с какво мога да помогна. Ще кажа и на приятелки!

# 76
Keiti, не е бил заразен, разбира се. Това са антиваксърски небивалици.

Мога да пратя на момичето някакви неща по Еконт за моя сметка. Ако искате я питайте да даде удобен офис и телефонен номер. В статията видях, че кметицата на Брестник ще събира дарения в кметството,  но не знам без телефон Еконт дали ще се съгласят да пратят. Знаете ли?

# 77
  • София

Мога да пратя на момичето някакви неща по Еконт за моя сметка. Ако искате я питайте да даде удобен офис и телефонен номер. В статията видях, че кметицата на Брестник ще събира дарения в кметството,  но не знам без телефон Еконт дали ще се съгласят да пратят. Знаете ли?

Ще ти пиша на ЛС

# 78
Една моя приятелка ме заклейми като ми прати това

Скрит текст:

# 79
Знам, Пийкок, четох в оплакваческата тема, ама все пак да е ясно, че не е вярно, да не стават недоразумения. А твойта приятелка, да се скрие в някой бункер, че армия от ваксинирани 13-месечни щъка навред. Joy

# 80
Мани, още съм бясна..
Единствено отчитам, че е по- нервен от тогава ама и много зъби никнат, та не твърдя, че е от ваксината

# 81
Хахаха,тея хора ептен изперкулясаха:) на 10-тия ден било нормално да се вдигне темп и да избие някакъв обрив,това ми каза моя педиатър,показвало че тялото развива антитела. Който беше писал за пишата,да не се шашка,това е тояа бялото което имат под неотворената част,не излиза,трябва да го стискаш,което не се прави,това е защото все пак се отваря някаква дупчица и се покаьва.

# 82
Сега дадох пробиотик, по-късно ще отидем и до аптеката за др.неща.
Мерси
Ние с говоренето все още сме доникъде! Говори си някакви негови неща и единственото “смислено” му е да ръмжи като види животно. Ама все едно какво животно! 🤣
Всички ли вече приказват?
Вкъщи контактите са с капачки, но като има нещо включено, той го вади и се опитва да пъхне там нещо друго. Не ме вбесява, но ми изправя косата, въпреки, че самите контакти също си имат защита.

Ние също не говорим, само звуци издаваме, като те нямат общо с видяното. Родата тука си скубе косите как не й говорим и как може нищо да не казва, изобщо бабите са в потрес, честно казано не ми дреме. Те се вайкат за това проговаряне откакто е на 8 м., вече претръпнах ахахахах. Ние между другото чак сега прохождаме стбилно, в смисъл да ходи от едно място до друго сама, не с пръстче и т.н. Та според мен просто сега и е период на двигателно развитие, не я чакам да проговори сега.

# 83
  • София
Момичета, пускам ви линк към благотворителния базар за семейството, за което ви разказах вчера.
https://www.facebook.com/groups/250663315867735/?ref=share

Аз съм администратор там.

# 84
Неизвестна,дано семейството бързо събере нужните парички Sad много неприятна ситуация,но важното е ,че всички са живи и здрави и има много хора който да помогнат.
Сложихме ваксината ,другия месец трябва и реимунизация някаква Sad За пишлето ,казаха ,че не го дърпаме докрай и не го усетим добре,дадоха нещо за мазане,уж по лесно да се дърпа и така .Благодаря ви много момичета за всичко.

# 85
Joony, keitihope, Анди е на същото дередже с говоренето. Поне майка ми не ми мели по темата, защото и аз май съм проговорила около 2г (и не съм млъквала от тогава). Той си бърбори нещо постоянно, ама не му се разбира още.

# 86
ММ е с дислексия и е проговорил на 4 и то едва едва. Та може и затова да са пощръклели на темата, ама свеки направо е луднала, вика ми дай ми детето да я науча за една седмица ще проговорим :Д  и тоалетна ще я научи, и изобщо всичко бе, значи, просто ние дете не можем да гледаме и това е.

# 87
Еми  Joony, дай я де Simple Smile ако е толкова оправна бабата.То така е те всичко знаят...ние нищо...
Момичета,малкия вече има температура уж...с този термометър всеки път различно показва,сложих кул пач.Да ви питам вие слагали ли сте заедно кул пач и Панадол...,изобщо какво им давате,да се плаша ли от реакцията Sad до сега не беше дигал температура от ваксина,а и очаквах,че ако дигне ще е вечер.

# 88
Сложих куул пач с панадол/Нурофен при предния вирус, че беше като печка.

# 89
  • София
Ако е жизнен и на 38.5 нищо не давам,водя се по него

Общи условия

Активация на акаунт