Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 141
  • 259
  •   1
Отговори
# 105
И аз имам шкембенце, като за 5ти месец Grinning Обяснявам на колежките, че още не ми личи и това е стомах Joy Малко в повече са ми сланинките Joy За сравнение преди тръгнах от 48 кг, а сега от 58 newsm78
Кажете с какво си мажете кожата и дали мога да си мажа бедрата с антицелулитен Confused или само с тези кремове и масла против стрии, специално за бременни.

И за мамите покрай морето, плувате ли в морето? Аз се бях нагласила в събота, но ми стана студено и се отказах, само си плациках краката  grinning039
За басейн абсолютно ми забраниха Naughty
Fighty, пожелавам ти всичко да е ОК Hug

На всички мамчета весел ден  bouquet

# 106
Здравеите на всички мами и от мен...датата за раждане ми е17.01.2007...Преди три години имах саъщата дата пределена за малката Laughing..За отчета:аз за сега съм минус 4 кг. за сега,първите месеци се чувствах ужасно и въобще не ми беше до храна...Сега апетита ми започна да се връща по малко,като започна да ям плодове спиране няма:))) Първият видеозон ще бъде другата седмица,чакам с нетърпение..коремчето ми вече взе да се показва...При първата бременност като забременях бях 47 и втория месец бях вече 54....ама много си хапвах.Сега е по-различно,забременях 56,сега сам 52..не се оплаквам с изклю4ение на това че много ми се гади...Но казват че е само първите 3 месеца,а и аз се чъвствам по-добре от началото..Ами това в обши линии.и още нещо гърдите ми взеха доста да се напрягат....и размера се огелемява...

# 107
На мен не ми се гади. Отначало имах метален вкус в устата, но после изчезна. В жегите ми е малко лошо, но е от ниското ми кръвно. Добре, че е хладничко Grinning

# 108
Леле момичета, аз пък откакто влязох  в третия си наваксах за първите два май - не ми беше ставало толкова лошо, не бях повръщала - до сега  #Puppy dog мисълта и вида на сладко, шоколади, торти е една от причините - никога не съм предполагала, че мога да се отвратя от един хубав шоколад Милка с ягодки  Sick
Успешен и слънчев ден на всички  newsm10

# 109
  • Варна
Кажете с какво си мажете кожата и дали мога да си мажа бедрата с антицелулитен Confused или само с тези кремове и масла против стрии, специално за бременни.

И за мамите покрай морето, плувате ли в морето? Аз се бях нагласила в събота, но ми стана студено и се отказах, само си плациках краката  grinning039
За басейн абсолютно ми забраниха Naughty
  Аз си взех Mamma Dona за най-проблемните места, а краката смятам да мажа само с антицелулитен крем. На Nivea май бил хубав.
 А защо са ти забранили басейна? Мен морето все ми се струва или студено,или мръсно и затова за сега все на басейн ходим. Ама сега ме замисли  Thinking

# 110
  • В офиса
Аз с първата бременност се мазах с масла - бадемово, кайсиево, сусамово, купени от диетичните магазини. Трябвало да се смЕнят, за да не се предизвика алергия към определено масло. Доволна съм, не ми се появиха никакви стрии. Сега пак си купих, но още не съм почнала да се мажа с тях. Минусът е че са малко мазнички и не попиват бързо, за разлика от нормалните млека. Понеже не ми се занимава да чакам да попие, за сега минавам под параграфа, че още няма нужда.

За морето, аз бях миналата седмица Flutter и си се плациках. То дребната можеш ли да я извадиш от водата, и аз с нея, да й правя компания. А студената вода как може да се отрази на бебо? Знам, че много топлата е вредна, но за хладката си мисля, че е ОК, стига на теб да не ти е дискомфортно.

# 111
  • Варна
 Проблем може да има от рязко преохлаждане на тялото. А на мен проблемът ми е че съм си "топлолюбива", и не обичам да ми е студено.  Confused

# 112
  • София
Здравейте!
Аз се мажа чат пат с масажно какаово масло, ама ми е доста мазничко, та не съм редовна много. Но си поръчах от ДаНет крема против стрии на Avent,като ми го доставят започвам сутрин и вечер да се мажа с него.
Коремчето съм го показала в албума, не расте като пи първата ми бременност, тогава бях малко слонче, имах двойно по-голям корем от сега.  Joy Ама вече в тази седмица бях акчила 7-8кг, за разлика от сега 3,5. Които пак са множко де... Crazy
Аааа, забравих да кажа, аз ходя на басейн да плувам. Лекарката след като не ми забрани изрично спорт, аз на своя глава ходя да пувам, Не искам да я питам дали може, защото най-много да ми забрани. Докато не види проблем и не ми каже да внимавам, няма да се отказвам. Т.е. ако има проблем за спорт, най-малкото ще ми каже да спра да вдигам малката, щом още нищо не е казала, значи може!

# 113
Здравейте момичета!
Имам един въпрос... кога най рано може да се виви точицата? Всъщност интересува ме ога може най-рано да се види дали бебето си е на мястото, защото наскоро имам една извънматочна бременост и умирам от страх да не се повтори.
Благодаря предварително  Heart Eyes

# 114
  • София
В 5г.с. ми констатираха плоден сак в матката! Peace
пожелавам ти успешна бременност!

# 115
Klemy, благодаря за експресния отговор. Отсега ще си запиша час. А тоновете трябва ли да се чуват и те или е много рабо в 6 г.с.?
Май ставам досадна с въпросите...

# 116
  • София
Тоновете обикновенно не се чуват толкова рано, а се вижда сърдечна пулсация, това става в 7г.с. Ако ехографът е от най-новите можеш и да чуеш сърдечната дейност. Понеже с тази ми бременност за установяване на сърдечна дейност отидох в 8г.с. ми пуснаха и да чуя, беше страхотно! Peace

# 117
Благодаря. Желая ти лека бременност и здраво сладко бебоче накрая  Hug

# 118
  • Русе
Здравейте, момичета! Ним, като ти прочетох постинга, все едно аз го бях писала PartyАз също вече имам коремче, но се чудех дали е от бременността или просто от допълнитлните килограми? Явно бебо започва да набъбва newsm44 Аз също се притеснявям, че вече съм качила 4 кг, а започнах от 74. Направо не знам до края на бременността какво ще правя baby_neutral Уж гледам да не прекалявам с хапването, ама от време на време се отпускам, пък и всички вкъщи много ме глезят, защото това живот и здраве ще е първото внуче в семейството smile3501 smile3501 smile3501 На мен също засега не ми дават да ставам много от леглото и аз също изкарвам по-голямта част от времето дремейки пред телевизора. Не мога да се оплача, защото докато ходех на работа бях доста натоварена и както мъжът ми казва имам доста да си отспивам. Въпреки това, вече доста ми омръзна smile3507 Днес ще ходим да гледаме бебо на триизмерен видеозон и ще попитам лекарката дали вече не мога да се разхождам, че съвсем се схванах в това легло! Кремът, който ползвам се казва Дермоластин - белгийски е! Засега съм доволна, макар, че още е рано да се съди за резултата от него. Ама да ви кажа под скрет и аз не се мажа много редовно smile3513 Хайде, че мого се разбърборих! Хубав ден на всички newsm68

# 119
Аз из4езнах за една седмица малко, здравейте пак на вси4ки.Пропътувах цяла северна България и я показах на беб4ето от сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт