Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 146
  • 259
  •   1
Отговори
# 90
  • Willebroek, Belgium
здравейте на вси4ки Hugкак сте днеска.аз си по4ивам както винаги и мързелувам Mr. Greenсега до края на седмицата сестра ми ни идват на гости и съм много щастлива Joyнаправо немога да си намеря място.не съм ги виждала от 1.5 Cryама сега ще наваксаме пропуснатото.ох да знаете от това желязо което ми изписа доктора да го пия се 4увствам много гадно Sickнаправо само докато го помириша и ми си гади.да беше хап4е да ама то те4но и ужас направо ooooh!и така моми4ета оставям ви да ходя да хапна малко Crazy  bouquet

# 91
Здравейте,  момичета!  wavey wavey wavey Вчера се върнах от морето. Най-дългото пътуване, заради бедственото положение, затворени пътища, задръствания и др. премеждия. Ще разказвам по-късно, защото сега ще излизам.
Клеми, кога е срещата?

# 92
  • София
Галя, трябваше да е вчера, но се оказа, че ще сме едва 3чки и я отложихме. хайде, идвай да разказваш за морето!

# 93
Ок, сега излизам да се видя с 1 приятелка и после трябва да напазарувам и ще разказвам.

# 94
Здравейте, на всички!
Ние ходихме на преглед на 29.06. и видяхме бебо! Grinning Първо спеше, но доктора го събуди. Мяташе си краката и ръцете, сърчицето му пулсираше.... после си сложи ръцете на главате, одупи се Mr. Green Направо беше вълшебно. Flutter Аз естесвено пуснах една сълза от умиление  Blush
Оказа се, че кръвната ми група е А отрицателна и сега ще ми пускат изследвания за антитела и пуснаха и на татито изследвания за кръв. Дано всичко да е наред. Имало някаква ваксина,която трябвало да ми бият след раждането, за да предотвратим евентуални проблеми с втора бременност. Та така, явно премеждия ще има през цялата бременност.
Аз пък не съм качила нито килограм, а си ям съвсем нормално. Напоследък даже много. Стоя е 57 кг. и толкоз Crossing Arms Whistling
Весел ден на всички ви!!!  bouquet

# 95
  • София; Дружбето
Здравейте мамчета  Hug много искам да се похваля, защото това ми беше мечтата  newsm03 Днес си купихме жилище и още не мога да се съвзема. Ще има собствена стая за  newsm30
   ura

# 96
Аз да ви се оплача...продължавам да качвам килограми. Ей, не издържам вече, честно ви казвам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. качила съм 3,5кг. А внимавам изключително много какво ям, хляб не съм помирисвала от месец , картофи, ориз също. Не ям сладко,последно преди 2 седмици съм изяла 1 сладолед...карам на зеленчуци и месо,ама не тлъсто...Не мога да разбера какво става, как може някой бременни да не се ограничават и нищо да не качват, а аз едва ли не от въздуха.  Crossing Arms Да, знам, че сега бебето е най-важно, ама нали и аз съм човек, не искам да ставам слон отново!!! на всичко отгоре вече втора седмица ходя да плувам, не съм се олежала...тичам след малката, носим се на ръце...Еми...това е. Ще ставам пак слон, то се е видяло. Cry
НЕ СИ САМО ТИ И АЗ СЪМ В ОТБОРА.Миналия път качих 30 сега си мислех,че ще съм по стройна бременна,но уви започвам пак да качвам с луди темпове.Какво да си прави-СЪДБА CryДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,после пак ще слабеем

# 97
  • Варна
 Tsveta  ЧЕСТИТО НОВА КЪЩА!!!

Наистина супер новина!!! Да имате само хубави емоции в новото жилище!
 Много се радвам за теб, защото ние като се преместихме в края на април самостоятелно в нашия си апартамент и почти веднага сме направили и бебчето!!!

# 98
Честита къща и от мен. Ние преди 4 години си купихме апартамент и аз бях много щастлива. Но сега съм по-щастлива, защото стаята която стой празна досега ще се напълни скоро. Пожелавам ви много щастие в новия дом!

# 99
  • В офиса
Честит апартамент, Цвета!
Да е пълен с много детски смях и прекрасни преживявания!

# 100
Честито мила, голямо събитие е това, наистина  Simple Smile Много, много, много щастливо бъдеще ти пожелавам  и много щастливи мигове Hug Simple Smile newsm10

# 101
tsveta, честито, пожелавам ти уютен и щастлив дом  bouquet

# 102
  • София
Честит нов свой дом на Цвета! Да го напълните с деца и радост!   bouquet  Heart Eyes

# 103
Здравейте момичета.
Абе исках да ви попитам- едреят ли ви коремчетата? На мен с първата бременност ми пролича към 5ти месец, след това не можах да го направя съвсем плосък, като преди бременността.И сега като расте долу матката като че ли го избутва някак си и имам чувството че шкембето ми пораства.Може и да си внушавам де... newsm78
А иначе голямата ми мъка за сега е че не ми позволяват да плувам , нито да спортувам, има някакво съмнение за вторична плацента, но ще се разбере със сигурност на доплера към 18та седмица.

# 104
  • София
Абе исках да ви попитам- едреят ли ви коремчетата? На мен с първата бременност ми пролича към 5ти месец, след това не можах да го направя съвсем плосък, като преди бременността.И сега като расте долу матката като че ли го избутва някак си и имам чувството че шкембето ми пораства.Може и да си внушавам де... newsm78

Точно днес си мислех, че или аз си внушавам, или шкембенцето ми е скочило нагоре и навън за 1 нощ точно!  Shocked Е, аз не съм раждала, но пък съм пълничка и си имах коремче от преди бременността  Embarassed  Embarassed  Embarassed Та или съм се издула от нещо (храна  newsm78 ) или буквално за 1 нощ е щръкнал. И мисля, че вероятно точно матката ги излага на показ пухкавините ми  Embarassed За радост на мъжо, който супер много се кефи, въпреки обясненията, че "това всичкото не е бебе"..........  Crazy
А за плуването - стискай зъби! Ако това ще ти помогне да се успокоиш - на теб не ти дават да плуваш, а на мен да ставам от леглото. Знам всички сериали на изуст.  Crazy И сигурно ще стана 100 кила от обездвижване! Но важното е бебо да е жив и здрав! Другото ще го наместим после!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт