Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 806
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
Само дето пола не зависи от майката....

smile3501

И по тази таблица Теа ми излиза момче Simple Smile хаха голям майтап, ама както нашия тати казва то детето ще си реши... newsm62

# 76
Ами при мен както е ин-витро - доктора набоде 6 яйцеклетки, направи една камара момиченца и момченца... аз как да разбера кое е оцеляло... пък таблицата не ми хваща годините Crossing Arms

# 77
И аз си милих по въпроса за много младите или майките над 32  newsm78, измислят хората разни таблички, но пък е забавно с нашите куриози  Heart Eyes

# 78
Всичко е за по-интересно прекарване на времето Hug
Едва ли има нещо общо с възрастта и пола, но е интересно Grinning

# 79
ето и една китайска табличка :  http://babymed.com/pregnancy-tools/chinese-gender-calendar/

# 80
А сега де, ако е заченато през април - момче, ако е през май - момиче.
Знам ли кога е станало?
Ще пробвам с баткото какво излиза Wink

Излиза момиче, ама не е, а за него съм сигурна в месеца на зачеване Simple Smile

Дайте и други сайтове, все някой ще уцели Simple Smile

# 81
Ей сега вече стана мнооогоооо- вече 3 тип табличка ми показва че Теа е момче Simple Smile, да не съм му клъцнала работата на детето като съм се подстригвала! О, горкото  Blush !А сега бебето излиза момче пък ще видим!  bouquet

# 82
  • София
На мен ми се отваря само китайския...хит.бг-то мид ава някакви като скриптове....??? а другия сайт въобще не се зарежда. Така де, китайския каза момче.

# 83
Пък и да не сме китайки  Wink
затова пък, на същият сайт има други, много интересни и верни работи...  http://babymed.com/pregnancy-tools/

# 84
  • София; Дружбето
При мен навсякъде дава  stork-girl А вчера таткото заяви , че не иска да знае какво е до раждането и сега съм   newsm09

# 85
Проверих за очите, дава 50/50 зелени и кафяви и то си е така. Ники е със зелени като мен. А аз искам бебо да е със сини Praynig има такава вероятност, заради гени от бабите Grinning
Не ми стана ясно едно за килограмите Weight Gain Interactive Graph newsm78
Ако може да ми преведете Grinning

# 86
Не съм много добре с английския, но предполагам, че си отбелязваш периодично килограмите и си ги следиш...

# 87
Да, нещо такова ще е  Grinning

# 88
Zdravejte mam4eta. Molq da me izvinite za latinicata, no kompa be6e na remont i utre 6te se pogrija da vaveda fonetika. 4estito na vsi4ki koito sa vzeli izpitite, az v srqda 6te hodq da se otpi6a za o6te edna godina za6toto ne se 4uvstvam gotova da prodalja zasega. Utre sam na pregled i 6te pi6a. zasega 4ao.

# 89
  • Варна
 Добро утро на всички!!!

Успешна и прохладна седмичка на всички бъдещи майчета!!!

Хайде време е да мятам работата...До скоро! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт