Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания покрива здравната каса?
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания покрива здравната каса?
-
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Инфекцията по време на бременност може да представлява риск за здравето както на майката, така и на бебето. В зависимост от вида на инфекцията, тя може да доведе до различни усложнения като преждевременно раждане, ниско тегло при раждане и други проблеми. Важно е да се консултирате с лекар за подходящо лечение и превантивни мерки.
-
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
Протестите за детски и майчински надбавки се провеждат в различни градове на 1-ви юли. В София, началото е в 10:00 часа пред Президентството, а в Пловдив - на площад "Съединение". Във Варна, началото е в 10:00 часа на Входа на Морската градина, а в Бургас - от 10:30 часа до 12:30 часа пред Пантеона в Морската градина. В Плевен протестът е от 18:30 до 20:30 часа пред Общината, а в Пазарджик - от 17:30 до 19:30 часа на площад Константин Величков (Тортата).
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Какви са причините за отказа от плуване по време на бременност?

и честит ви Julymorning
Да, знам, че сега бебето е най-важно, ама нали и аз съм човек, не искам да ставам слон отново!!! на всичко отгоре вече втора седмица ходя да плувам, не съм се олежала...тичам след малката, носим се на ръце...Еми...това е. Ще ставам пак слон, то се е видяло.

/
!И понеже не съм на работа само лежа през деня!!Вече съм качила 2-3 кила,но само на корем трупам!
Добре поне, че днес времето предразполага за разходка, та може да направя някое движение