Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 138
  • 259
  •   1
Отговори
# 135
  • София
E, няма начин, ще потраеш още малко! Hug
За първа бременност по принцип е нормално някъде към 18 седмица да се усети, аз обаче в 18 седмица вече усещах бебето и с ръка върху корема. Хм....не го обясних правилно. Т.е. не само отвътре, отвън също се усещаше, мъжа ми в 18г.с. го усети. от много неща зависи все пак, колко ти е подкожната мазнина и т.нат. А и колко е активно бебето също. Има много кротки бебета, които до края само се протягат вътре, без да ритат. Аз не попадам на такива, мене явно и втория път ще ме скъсат от ритници. Сестра ми с племенника ми въобще не го е усещала да рита, а само да се протяга вътре в корема. Обаче с племенничката, стой да гледаш какви ритници изяде. Така че си е и до детето... Peace

# 136
Mnogo vi mersi !!! Pouspokoihte me.Vse pak sled sledvashtata konsultaciq shte vi pisha,ta da ne se pritesniavat i drugi majki s takiva bolejki.

# 137
  • Willebroek, Belgium
здравейте Hugох аз днеска никак не съм добре Tiredизглежда ,4е тука имаме нещо като вирус (повръщане и разтройство)преди няколко дена го мина мъжа ми а сега и аз съм така днеска Sickнаправо ужас моми4ета.4увствам се като парцал и немога да се вдигна от дивана.в4ера ми изпратиха изследванията които правих и са много добри.само дето в секрета са открили някаква бактерия ама не е опасно.сега пия хап4ета и ще се оправят нещата.дано да ми мине до края на деня ,4е не издържам ве4е #Cussing out :2gunfire:4ао моми4ета и лек ден ви желая  bouquet

# 138
Здравеите мамчета.днес още не сте започнали някоя интересна тема.

# 139
 newsm78 Какво не правя както трябва, че на брой публикации все си пише 0?!? smile3515 newsm62 Не че има голямо значение, ама тази нула защо не се променя? newsm78
dobito сигурно си лепнала от тези летните вируси. Не се притеснявай, те както идват така и си отиват newsm10! Успешно оздравяване!

# 140
  • София
Темите в отчетните фоуми и в клюкарника не се отчитат! Ако пишеш в някой друг подфорум темичка ще се отчете.

# 141
Браво!И аз до сега се 4удех защо все нула пише.

# 142
Момичета, много, ама ужасно много съжалявам, че отивам в съвсеееееееееем, съвсем друга посока, от тази, за която си говорим тук, обаче много бих искала да изкажете мнението си. Може и да ви се стори глупаво, но ето го проблема - откъде да започна  Thinking
Ок, на 15/09/2006 ми предстои един прекрасен ден - след 7 години заедно с моя приятел и след като бебо е на път, най-накрая решихме да се вземем   loveuuu Притеснението ми е следното - как ви се вижда сватба в петък вечер, защото нашата ще е тогава? Може и да е смешно, но мен ме тревожи.Не че може да се промени нещо, просто имам нужда да чуя мнения  Simple Smile

# 143
  • В офиса
Елеонора, няма за какво да се извиняваш, това е прекрасна новина. Според мен петък вечер е чудесно време за купон, респ. сватба. Тъкмо после можете да си направите един прекрасен меден уикенд.
Виждам само един потенциален проблем, ако решите да сключвате и църковен брак, трябва да се пита в църквата дали е възможно.

# 144
Бих могла да ти кажа честито!  bouquet Освен това смятам че правиш услуга на гостите освен на себе си.Тъкмо след купона който ще си направят във ваша чест, ще имат цяла събота и неделя време да изтрезняват Grinning

# 145
Супер! Имаш достатъчно време да подготвиш купона! newsm76 newsm76
Момичета аз искам да питам дали вече пиете витами за бременни, че аз съм на преглед чак другата седмица newsm78

# 146
  • Варна
 Голямо честито и от мен eleonora_petrova!!!

Много щастливи мигове заедно !!!

Това си е само и единствено  ВАШИЯ ДЕН и важното да се чувствате незабравимо. И не се притеснявай за тези подробности, защото ти предстоят още много подобни подробности да решавате оттук нататък  Hug

# 147
vesni, аз ли4но не пия никакви витамини, а само фолиева киселина.Другата седмица ще ходя на лекар и ще питам разни работи

# 148
Здрасти  Sandy,и аз сам отПловдив,ти каде ходиш на лекар

# 149

Момичета,много ми се иска да ви питам всички ли имате сключен брак?

Общи условия

Активация на акаунт