Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 136
  • 259
  •   1
Отговори
# 150
Здрасти pijo 82 , много ми е приятно.Знам 4е си от Пловдив.НАли те виждам в Пловдивската тема Simple Smile Ходя на лекар при доктор Калинов в Тракия.

# 151
Забравих да кажа- аз нямам склю4ен брак и не бързам

# 152

Момичета,много ми се иска да ви питам всички ли имате сключен брак?

Aз да

# 153
  • Русе
Здравейте, майчета! Честито на eleonora_petrova smile3525 Мисля, че петък вечер не звучи никак лошо. Чудесно е че след толкова време сте решили да се ожение. Със съпруга ми се взехме след 5-годишна връзка и сме много щастливи luvbedЕдин съвет, ако разрешиш... Организирай си сватбата по твой вкус! В крайн сметка ти се омъжваш, а не родителите ти. Направи всичко както винаги си го мечтала, позволи си малко екстравагантности, защото това наистина е един от дните, които остават сред най-незабравимите в живота на човека  bouquetКъде ще правие сватбата, ако не е тайна? Моята беше в "Дунав" smile3503

# 154
Привет и от мен!

Днес ходих на консултация. Бебо е добре - в началото спеше, ама после явно усети, че е център на внимание и се разшава. Малко ми е нисък хемоглобина и ще пия желязо (аз и без него имам запек...)

Относно брака - след 13 годишна връзка май сме по-женени и от женените... Може някой ден заради купона и да се оженим bigdance2

# 155
О да rali_m, всичко си е така, както ние си решим, ние си плащаме всичко, родителите ни само дават акъл като по-опитни  Simple Smile Ние се занимаваме с всичко - ресторанта - Дунав разбира се  Simple Smile, обредния дом, църквата - всичко си е по наш вкус! Благодаря за мненията и поздравленията, ще сложа снимки като мине събитието.
Относно витамините за бременни - аз пия Falvit, струват 7.59 и са 30 бр.

# 156
  • София

Момичета,много ми се иска да ви питам всички ли имате сключен брак?

Ние сме без сключен брак. Поради един куп причини и пречки в началото, а сега по навик!  Laughing Всъщност ако нямах такива проблеми с бременността, сигурно щяхме да се оженим сега. Но така, както ги виждам нещата, май ще изчакаме раждането и после живот и здраве!

Днес бях на консултация. Лекарката ми потвърди лежането. Никакво ставане от леглото. Няма и да ме върнат на работа поне още 1 месец, което е добре.

За витамините - аз от няма и седмица пия на Хип. Струват 9 и нещо - 2 шишенца сироп са и според аптекарката стигат за около месец. Фолиевата киселина я спрях, защото в Хип-а има нужното количество.  Peace

# 157
Момичета, не зная вие как сте с ходенето по концерти и дали въобще тук има фенки, но на мен тази година ми се стъжни ужасно newsm45 smile3511. По предварителни сметки ще пропусна (и вече пропуснах) около 6 концерта в Каварна, в това число и любимата си банда Whitesnake  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu, а тук даже не слагам 9-те дни на Monsters of rock, където ще свирят има-няма 50 банди newsm20. Извинявайте, че пиша тук за това, но исках да споделя с някой, а вас ви чувствам близки  Hug
Що се отнася за браковета, ние не сме женени, но сме заедно само от 9 месеца, така че има време и лекарите като позволят да се движа свободно ще отидем да се драснем в гражданското newsm51 smile3521

# 158
Здравейте на всички, аз се завърнах от така нареченото море. То беше всичко друго но не и море  Crossing Arms. Освен че плувахме с колата( беше страшно) ами се и разболях. А по въпроса с килограмите, не знам какво става, но аз отслабнах с 2 кила. Малко ми е притеснено, има ли и други слабеещи?
А за брака - ние нямахме също склучен такъв, когато се роди първото ни дете.
ОХ това е - сутринта давах кръв и нещо още не мога да се съвзема.
Чао на всички и весел ден  bouquet

# 159
  • София
stiliana1, номерът с килограмите е строго индивидуален. Всяка жена и даже всяка бременност са различни. Ето аз дето само лежа и хич никъде не мърдам, още не съм мръднала и на кантара. Коремът ми е като на бременна в 5-ти месец! А виж другите момичета, дето и на работа ходят, и диети пазят, пък наддават. Не се тревожи за това. Килограмите на никого няма да избягат!  Peace
Ти по-добре кажи къде бяхте на морето и остана ли здрава колата?  Simple Smile

# 160
Привет Ним, бяхме в Слънчев Бряг и колата ни беше потопена до вратите във вода. На нашите приятели( и не само на тях) колата им беше много мокра и 2 дена не можеше да запали и трябваше да се суши. А ние карахме във водата и всички мили германски туристи ни снимаха като китайски туристи и бяха много впечателни. Абе водната стихия е нещо страшно, щом имаше завлечени коли в морето......
Лошото е че само един ден ставаше за плаж и не можахме да се израдваме много на морето. Решили сме пак август да скокнем до там, дано тогава имаме късмет Simple Smile

# 161
Момичета и аз да ви разкажа за нашето изживяване на морето. Бяхме 1 седмица на Слънчев бряг. Времето беше страхотно, слънце, жега да припаднеш.  Nature Sunny Добре, че подухваше ветрец, а и водата беше много топла и ставаше за къпане. Аз бях само на сянка   grinning039 и въпреки това имам лек загар. Пазих се много. Имаше и още една бременна жена. На нея й личеше, докато за мен незнам какво са си мислили почиващите, най-вероятно, че съм преяла. eat Много се радвах на децата, като ги гледах си представях нашия бебо. Хотела беше много хубав "Белвю", на първа линия точно до "Виктория палас" и то за 80 лв. за стая. Изкарахме сравнително лежерно. Бяхме с още 1 семейство. Само една вечер бяхме в някакъв бар с по-силна музика, в който аз едва заспивах. smile3524 Иначе си обикаляхме по ресторанчета. Много сме разочаровани от храната, почти всичко е много застояло, особено месото. По плажа само сандвичи, аз изкарах обедните хранения с онези големите картофи със салати. Единственото място където ядохме прясна риба беше в Несебър в р-т "Тангра". Като поддържат такива цени поне да предлагат качество. И така всичко изглеждаше нормално когато в последния ни ден заваля поройния дъжд(събота). Валя цял следобяд, после спря и към 1 през ноща започна силната буря с гръмотевици.   umbrella Цяла нощ съм се будила и гледах туристите който се прибираха и газеха във вода над глезените. На сутринта ставаме и ще е ориентираме да тръгваме. Отиваме на закуска и там какво да видиш ресторанта е все едно си в басейн, наводнен с вода до кокалчетата въпреки че отводняваха и рецепцията беше в същото състояние. Туристите се скъсаха да снимат,  photo те такова нещо няма къде другъде да видят. Въпреки всичко закусихме. Седнахме да изпием по едно кафе в единственото сухо помещение лоби бара, за да преценим каква е ситуацията и дали е възможно да тръгнем, и точно направиха кафето и тока спря. Голям майтап, защото ние сме на 10 етаж, а трябваше да си свалим багажа без асансьор. Добре, че пиколото се справи с въпроса за 10 лв. Решихме и тръгнахме. newsm01 Колата премина успешно през половин метрова вода и тъкмо си мислихме, че това е всичко когато попаднахме на затворени пътища(пътя за Ахелой), километрични опашки от коли и така 4 часа неможем да напусним района. Оказа се, че от многото вода ни се откача кората(отдоду под колата), спряхме на един сервиз да я оправят, оказа се, че само трябва да се завият някакви болтове. Но това не беше всичко. След като стъпихме на магистралата сгазихме едно куче с скорост 160 км/ч което за наш късмет само леко счупи бронята от едната страна и най-вероятно изкриви джантата на едната гума по която също си остави козината. Беше страшно, защото карахме много бързо, пътят беше мокър и според всички в подобна ситуация колата се преобръща. Голям късмет наистина. Като гледах колко катастрафи бяха станали, направо умирах от страх.  newsm17 И така след 9 часа път бяхме в София. Най-дългото и най-страшното ни пътуване. Това е. Стана много дълго, но исках да ви разкажа. Откакто сме си дошли имах доста работа и затова чак сега сядам да пиша. Сложила съм си снимка по бански в албума, не ми се смейте!  newsm53

И ние не сме сключили брак и мислим по въпроса. Заедно сме от почти 4 години и няма за кога да го отлагаме kiss, особено и като чакаме бебчо. newsm32

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 11:29 от galina_dimova

# 162
Аз пък по циал ден сам на крак в работата,до скоро повращах всичко и пак качих 6кг. още 10г.с и жече 2 седмици не мардам Laughing

# 163
[][/color]Сладурани,искам да ви споделя какво санувах.Санувах,че раждам бебчо-момченце.А то се ражда едно голямо колкото едногодишно.Говореше ми и искаше да ходи,а,аз през цялото време го стисках в раце и му обяснявах ,че е малко и трябва д а гука и да спи.Беше ужасно.Вие санувате ли че раждате пораснали деца.В книгата на д-рСпок пише че е нормално-било провокирано от страха по предстоящото раждане.МОже да е нормално но е гадно

# 164
  • В офиса
Малко off: galina_dimova вчера видях мацка точно със същата пола, като твоята бялата (btw много е хубава). И понеже освен това и приличаше на теб от албума, се чудя дали пък не си била ти. Около 10 часа да си била случайно на автобусната спирка на кръстовището на ГМ Димитров и Н. Габровски, посока центъра?
Ако си била ти, да знаеш изобщо не ти личи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт