Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 597
  • 466
  •   1
Отговори
# 315
Е, тя си беше отворила тема, но не ѝ харесаха отговорите, които получи и поиска да я заключат. Сега обаче явно "сърби ме, боли ме , драго ми е" надделява и пак си чеше крастата.

# 316
  • София
Има хора, които като кучето: ни ядат сеното, ни го дават. Особено ако има и материална изгода.
Според мен съпругата е такава и иска да накаже мъжа си, защото си е намерил друга, тя явно не е.
Впрочем, нали бяха разведени и Анонимната дори чела решението на съда?
Ще ме извините, но аз ще я подкрепя, защото съм преживявала такива сценки.

# 317
И какво от това? Ако съпругът е кукла на конци и си стои с жената - бивша/настояща - е какво да се направи? Любовта на живота му да наеме кран и да го изнесе от жилището? Подлата съпруга да бъде публично порицана, че ходи по любовниците на мъжа си с децата? Честно, какво предлагате хехе

И моя позната беше любовница на женен мъж, и на нея й цъфна жената с детенцето да й реве. Ами мъжът си до ден днешен с жената, а познатата ми си има друг мъж и брак. Иначе много се обичаха де Simple Smile

# 318
Значи от историята на Анонимната излиза, че любовникът ѝ е разведен, но 11 години не смее да каже на децата си, които са на възраст да имат свои деца и живее с жената, с която всъщност е разведен, но жена му идва с едно от децата си в дома на любовницата, за да я моли да не ѝ отнема мъжа.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 319
Да, наистина това и по сериалите не се среща..

# 320
Аз пък много добре разбирам защо в еднакви ситуации различни хора постъпват различно. Не е само до достойнство, а до възгледи, възпитание, сили и възможности. Защото обикновено байрака си развява този, който чуства, че може да си го позволи. С най-близките си хора играем такива игри на власт, че просто ... И този, който е в по-неизгодна позиция поради някакви причини, може да избере да си затвори очите, да се моли и още сто неща. И за себе си да е прав.

# 321
  • София
Значи от историята на Анонимната излиза, че любовникът ѝ е разведен, но 11 години не смее да каже на децата си, които са на възраст да имат свои деца и живее с жената, с която всъщност е разведен, но жена му идва с едно от децата си в дома на любовницата, за да я моли да не ѝ отнема мъжа.  #Crazy #Crazy #Crazy
Да, това беше историята от другата тема. Анонимната май не е чувствала липсата толкова, докато децата са били наоколо, но като заминало и нейното второ...
Не зная... аз съм била в ситуацията на мъжа, та съпругата хич не я оправдавам. Обаче Анонимната да го подкара и да си каже как тя вижда нещата отстрани, а не да се хваща на неговите тълкувания.

# 322
Е, той и разведен бил.
Ами, не, не може жена му да е виновна за неговите действия.  Дори и със самоунизителното ходене при анонимната.
 Не търсете оправдание за поведението му в друг, нито за собствените ти решения в другата, Анонимна. Човек шета само на собствените си страхове и глупости. Не на чужди.

# 323
  • София
Като ти се тупне някой с паник атаки - омекваш.

# 324
И си живееш вечно с него?

# 325
  • Пловдив
И си живееш вечно с него?
Моя близка е така. И любовник си има, и децата не поглежда, всички знаят и виждат, но никой не смее копче да каже,щото, нали, пие розови хапчета и има атаки. П. С. Междувпрочем, всичкото почна баш с йога, дааа, и любовника и "атаките", и вегетарианка стана на 39г. Таааа...

# 326
Е там жената си има други проблеми...йога как да е, ама и вегетариантство с любовник вече твърде ми е познато Simple Smile

# 327
  • Street of Dreams
Какво за йогата?

# 328
Хайде, ако си е ходене на упражнения по йога - нищо. Много хора си ходят на йога да се релаксират и разтягат и всичко си е ОК.

Почне ли обаче събиране с приятелите по йога извън семейството сами и посрещане на изгреви и залези - други са диагнозите Simple Smile И особено пък като си заговорят, че са се извисили духовно - майко мила, пу-пу. А като вземат да натякват, че ти си това, което ядеш и парче шунка ти носи лоша карма - аз лично бягам с 200 оттук нататък.

# 329
  • Street of Dreams
Не съм и подозирала за таз беда Joy Добре, че моят предпочита бокса, не че няма жени де...

Общи условия

Активация на акаунт