Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 608
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Нападаме анонимната, че за 11 години нито тя, нито мъжът са направили крачката за съвместно съжителство. И че той си живее с жена си, дори и разведени.
Дори не знам дали са се престрашили

# 301
Защо на постингите, отправени към нея, се гледа като на нападки?
Тя, самата "стреля" по не когото трябва - срещу жената на любовника си. Ами не, не е ползотворно за нея такъв тип мислене. Тя решава как да прекара години от живота си, мъжът също.   И преди, и сега. Очевидно не е доволна, но не може някой друг да е виновен за това.

# 302
Не са го направили, най-вероятно заради "хората" и са изчакали децата им да пораснат, за да не им се втълпява вина после, че са изоставили семейства с невръстни деца. Истината е, че както и да постъпи човек, няма как всички да са доволни. Аз също съм се опитвала да постъпвам така, че всички да са доволни, което е било грешка, защото това е невъзможно!

# 303
Не са го направили, най-вероятно заради "хората" и са изчакали децата им да пораснат, за да не им се втълпява вина после, че са изоставили семейства с невръстни деца. Истината е, че както и да постъпи човек, няма как всички да са доволни. Аз също съм се опитвала да постъпвам така, че всички да са доволни, което е било грешка, защото това е невъзможно!
Е, не може те да са целите в бяло и с много акъл, ако е заради хората, а пък оная, ревящата, по същата причина  да е черна.
Оправданията са като тоалетната хартия. Размазват нещото. Не решават ситуации, които не са ти угодни.

# 304
  • Street of Dreams
"Оная" можем само да предполагаме за какво се бори. Факт е, че се бори и заслужава уважение за това, а не подигравки.

# 305
Децата на приятеля приели всичко, само дето едното дошло с майка си да моли да оставиш баща му с нея.
Аз лично не виждам нищо странно в това. Когато виждаш, че единият от двамата е стабилен и спокоен, а другият е изпаднал в истерия, нормално е да защитиш истеричния, още повече, че е собствената ти майка. Както казах дори аз се опитах да я успокоявам.
Това, което не разбирам е как една майка е способна заради собственото си его да въвлича децата си в подобни циркове. Ако тя го обичаше, пак бих била склонна да я разбера, но нито веднъж дори не намекна за това.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 16:10 от Анонимен

# 306
Ако гледаш кой, винаги може всеки да е виновен Simple Smile Гледаш минимални щети и да продължиш. Всеки си решава.

Аз съм максималист като Франсоаз (и съм Везни). Едно от нещата, за които съм максималист са личните отношения точно. Не мога да бъда с мъж, ако той не ме обича на 100% и да съм му наистина любимата жена. Почне ли да иска да се среща с други и т.н. - не е за мен. Сега мъжът ми го знае и трагедии няма да има. Ако реши да ходи нанякъде - никого не задържам и с глупости не се занимавам. Половин ден даже няма да страдам заради мъжки изцепки, много добре мога да си живея и без някой, на когото му шарят очите Wink И съм една от жените, които не говорят ей така, а го знам със сигурност.

# 307
Бианка, аз казвам същото. Искам да съм приоритет номер едно за човек до мен, както и той е за мен. Не бих предпочела той да си има любима навън, а да се прибира вечер при нас, за да видят хората колко "прекрасно семейство" имаме. Искам АЗ да съм щастлива истински, а не да изглеждам такава в очите на хората...

# 308
 Че кой не иска да е най-най за другия, но тези максималистични изисквания,  и очаквания, оправдани със зодиака...
Мъжът или дава без зор, тоест без специални пррдварителни заявки какво искаш, или по-добре да бъде освободен от бремето на процентните съотношения, мисля.

# 309
Тук ще се съглася. Насила хубост не става. Любовта не е по заслуги. И още много клишета са верни по този въпрос.

# 310
.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 16:11 от Анонимен

# 311
Жена му няма да се самоубие. Всички го знаят, той включително. Трагедиите са доста излишни.

# 312
То това е ясно, но тя много подло намеси децата. Той се чувства виновен пред тях, и търси тяхното разрешение едва ли не. Не за да ме обича, но за да напусне майка им.
Мен това ме обижда, но пак отчасти го разбирам, представям си ако моите деца имаха нещо против нас, как нямаше да ми е все едно.

# 313
Защо на постингите, отправени към нея, се гледа като на нападки?
Тя, самата "стреля" по не когото трябва - срещу жената на любовника си. Ами не, не е ползотворно за нея такъв тип мислене. Тя решава как да прекара години от живота си, мъжът също.   И преди, и сега. Очевидно не е доволна, но не може някой друг да е виновен за това.
Не е доволна, разбира се. Но трябва с нещо да се утеши затова, че 11 години любовникът ѝ не е пожелал да живее с нея. За нея е важно да се самоубеди, че тя е избрана и предпочетена от любимия лъж и единственият виновник, който разваля картинката на тяхната иначе безупречна любов е "оная". Ако не беше "оная"- жена му, той на секундата щеше да е яхнал белия кон и да е цъфнал при нея. "Оная" е виновна, не желанието на мъжа да си живее в нея и нежеланието му да заживее с любовницата си.

# 314
Споделянето на терзанията на любовницата е най-малкото нетактично в тази тема. Отвори си своя или се жалвай в общите.

Общи условия

Активация на акаунт