Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 581
  • 466
  •   1
Отговори
# 345
  • Street of Dreams
Не казвам, че е шега, напротив. Обаче ето как наскачаха на мъжа, защото жена му прави гранде театро. Дори да е искрена, що за живот имат двамата?

Ми ужасен. Обаче за единия в случая е равносилно на смърт, ако пусне. Не мога да виня хората за чувствата им, не всеки може да разсъждава трезво и по учебник по душевни въпроси.
Ами утре някой неуравновесен може да се гръмне заради теб, понеже си го отхвърлила. И всички те посочат като безсърдечна?
Би било една от възможните реакции, да.
Не знам на кое мое изказване изграждаш въпроса си, аз нямам позиция. Тоест мога да разбера и тримата в случая на Анонимната. Много труден казус.

# 346
Нито 1 от тримата в казуса на Анонимната не разбирам. На мястото и на тримата бих се държала различно.

# 347
  • Street of Dreams
Това, че аз бих се държала различно въобще не ми пречи да разбера когото и да е. Не меря хората по себе си.

# 348
Е аз не съм толкова разбираща Simple Smile

# 349
Да се похваля, че и аз съм в клуба.
Мисля, че повече от два часа внимание случката не заслужава.
Какво следва не знам, но няма да реагирам по общоприетите очаквания.

# 350
Няма общоприети очаквания - хората реагират много различно. Важното е ти да постъпиш както ти искаш и както е правилно за теб.

# 351
Здравейте,има ли хора с които да споделим?

# 352
  • Канада
Да, споделяй, не чакай. Специалистите четат.
Simple Smile

# 353
Тук сме за това, да те изслушаме и помогнем, кой от личния си опит, кой от личната си преценка. Давай, сподели какво те мъчи.

# 354
Благодаря Ви много приятели.Ами разведох се и след време си намерих приятелка.Много буйна любов се оказа,но след време разбрах,че ми е изневерила.Простих и защото много я обичам въпреки,че го понесох много тежко.Започнах да ходя и на психолог.Всичко добре ама започнах отново да я хващам с други мъже.Пак прощавах.Но преди един месец не издържах на новия и флирт и се разделих с нея.Изпаднах в депресия и вече съм и при психиатър на антидепресанти.Чувствам се предаден.Все се питам аз къде сгреших.Представям си друг как я е пипал...а мн.я обичам.Как да преодолея тези мисли,че друг я е докосвал така както аз?Благодаря Ви!

# 355
  • София
Просто се абстрахирай от тези мисли. Не си позволявай да мислиш, защото наистина ще се побъркаш!
И да мислиш, и да не мислиш - фактите са факти, те няма да се променят. Може би е минало малко време и не можеш да се отърсиш. Но в крайна сметка вече не сте заедно именно заради това, което е правила.
Говори за това, което те мъчи. Но и не се задълбавай прекалено много. Изплачи си мъката, за да продължиш напред.

# 356
Просто се абстрахирай от тези мисли. Не си позволявай да мислиш, защото наистина ще се побъркаш!
И да мислиш, и да не мислиш - фактите са факти, те няма да се променят. Може би е минало малко време и не можеш да се отърсиш. Но в крайна сметка вече не сте заедно именно заради това, което е правила.
Говори за това, което те мъчи. Но и не се задълбавай прекалено много. Изплачи си мъката, за да продължиш напред.
Благодаря ти много.Това ме мъчи,просто си представям тя и те...какво са правили и как.Изпаднал съм в адска депресия и дори хапчетата не ми помагат.И постоянно се питам Защо???

# 357
Аз пък не се учудвам, че ти е изневерила.

# 358
Аз пък не се учудвам, че ти е изневерила.
Защо?

# 359
Защото сигурно я психясваш на тази тема и това се издържа много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт