Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 582
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
С боскьорките внимавай само при близки срещи хих

# 331
  • Пловдив
Ааа, в моя случай изневеряващия с паник атаките и йогата е жена, и да, заради "депресията " мъжа й я търпи и не й казва копче.Grinning

# 332
  • Street of Dreams
Абе това с паник атаките не е шега. Става дума за един човешки живот, за една човешка съдба, която потъпкваш за собственото си щастие, или потъпкваш щастието си. Ако ИЗОБЩО някой може да е щастлив в тази ситуация, независимо от развоя й. Именно за това е и толкова трудно.

Редактирам, сега видях, че самата жена изневерявала... Офф... Не знам.  Joy

# 333
Нещастната жена с паник атаките в случая има и любовник, това си е не съвсем лошо ежедневие Simple Smile Депресията ако включва любовник, да знам и аз да се депресирам, ако мъжът ми нещо сгафи Simple Smile

# 334
  • София
Не казвам, че е шега, напротив. Обаче ето как наскачаха на мъжа, защото жена му прави гранде театро. Дори да е искрена, що за живот имат двамата?

# 335
Е точно затова всеки си решава.

# 336
  • Street of Dreams
Не казвам, че е шега, напротив. Обаче ето как наскачаха на мъжа, защото жена му прави гранде театро. Дори да е искрена, що за живот имат двамата?

Ми ужасен. Обаче за единия в случая е равносилно на смърт, ако пусне. Не мога да виня хората за чувствата им, не всеки може да разсъждава трезво и по учебник по душевни въпроси.

# 337
Какъв живот да имат? Такъв какъвто са си го избрали. И той определено не включва съвместен живот на мъжа с любовницата му. Ако е истина, че дори разведен, все още живее с жена си, да му се чуди човек защо му е било цялото упражнение по развода, освен ако няма някакъв финансов мотив. Но какъвто и да е той, фактът е, че този мъж 11 години си намира извинения да не живее с жената, която твърди, че обича.

# 338
Със случаи ли ще се замерваме?
Пример за точно обратното. Жената в депресия. Тежка. Не може да стане да сготви и да сервира, да чисти и да работи... Левентът направи всичко по силитете си  да я досмачка, излъга я за жилището, за да остане единствено на него, прибра любовницата с двете деца и на път трето. И ходи да обяснява на бившата си вече жена, че новата била грозна за разлика от нея, ама била домакиня. Така че, не е решил човек, не е свършил каквото си е наумил, без значение как.

# 339
Изводът е какъв? Да сме по възможност здрави и стабилни на макс Simple Smile Иначе не ми се мисли.

# 340
  • София

Ми ужасен. Обаче за единия в случая е равносилно на смърт, ако пусне. Не мога да виня хората за чувствата им, не всеки може да разсъждава трезво и по учебник по душевни въпроси.
Ами утре някой неуравновесен може да се гръмне заради теб, понеже си го отхвърлила. И всички те посочат като безсърдечна?

# 341
Депресии, раци, хипохондрии - не залитайте, моля ви се, в обвинения, извън ситуациите.
Бианке, последно - мъжът има ли права да излиза самостоятелно, или не?

# 342
  • Пловдив
Е то всякакви случаи... Моя позната, разболя се накрая от супер тежка форма на анорексия, а имаше мъж и детенце вече, 10 години мъжа й я водеше за ръчичка, по доктори, болници, гледаше я като писано яйце, много симпатичен мъж, и готвееше и чистеше, до края беше До нея, тя накрая беше като старица... Почина на 43. Но късмет е да имаш човек до себе си. Моя мъж много ме обича и много е луд по мен, но легна ли от депресия болна или подобно, съмнявам се да ме търпи. Казвам го Честно.

# 343
Изводът е какъв? Да сме по възможност здрави и стабилни на макс Simple Smile Иначе не ми се мисли.
Изводът е, че всеки е свободен да вземе решение и да живее с последствията от него. И хората така постъпват. Избират. Според себе си. Друга мярка няма и други, които да са причина за техните решения, няма.

# 344
Мен не ме бъркат отделните излизания, стига да не станат правило или зачестят прекомерно. Даже и сега, дето уж съм консерва, не съм май такава.

Общи условия

Активация на акаунт