Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 684
  • 466
  •   1
Отговори
# 120
Темата е за далите втори шанс - аз съм дала навремето. И не знам някоя жена да не е дала. Всички дават втори шанс, особено щом са намесени деца. Това обаче не е панацея. Вторият шанс често е просто загуба на време. Но човек трябва да си го мине. Вижда се и в темата - две жени пишат, че са останали с мъжа си след това, и доста повече са тези, които не са успели.

А на хората, които са си заедно след забежки, едва ли им пука какво мислят другите. Защото за тях това наистина е ОК. Така е в живота Wink

# 121
  • Пловдив
И аз ще разкажа случай. С двойна поука. Близка - красива, известна, успяла (вече), беше с едно момче още от ученическите години. Заедно 12 години. Тя, вече набираща инерция и успех в професията си, той - доста по-долу в интелектуално отношение. Тя забременя. Казва му, той уж се радва, търси пръстен. И... отказва се, оказва се, че съседката им (женена със съпруг в чужбина) също е бременна от него. Моята приятелка беше взела дата за аборт. Отказа се. Роди детето, другата също. И двете ги кръстиха на баща им. След време моята приятелка му прости (другата беше заминала вече в чужбина отдавна), ожениха се, имат още едно дете. Но сега се разведоха пак. Децата - едното е 6 клас, другото 4. Не мога повече да му търпя женските истории, ми сподели. Та, след загубен цял един живот с един неверен мъж, вече е време за нова любов. На 48. Не е късно, но дали би се излекувала? Не знам. Та Понякога и втория шанс не е решение.

# 122
Ама като почнете с тези загубени животи и напреднала възраст...Може пък точно това “загубено” време да й е от полза да разпознае и оцени новата си любов.
Кой ли пък знае какво би спечелила иначе.

# 123
  • Пловдив
Не е напреднала възрастта, нито живота загубен. Но твърдо вярвам, че можеше и да е по-щастлива в личен план с друг. Или сама. Но всеки си носи кръста. Мисълта ми беше, че понякога втория шанс е добро решение, понякога успешно решение, понякога временно решение. И чуждия опит не ни учи на нищо.

# 124
Всичко е в сферата на можеше, би, и не би, а подобни размисли, измъчващи потърпевшите, не водят до друго, различно от депресия Simple Smile
Не я мисли, искам да кажа.

# 125
  • Street of Dreams
Хахаха и аз имам познат, на който жена му и любовницата му родиха едновременно... Някои случаи са майко мила...

# 126
  • София
Хахаха и аз имам познат, на който жена му и любовницата му родиха едновременно... Някои случаи са майко мила...

Оххх, чувалка съм за такива истории и винаги съм си мислила, че са фейк

# 127
  • Street of Dreams

Няма фейк. Последния път бяхме на ресторант, на масата седят и двете, с бебета на ръце. Как ги беше докарал до там, не знам и дали изобщо жена му знаеше в този момент...май да. Той по принцип си е супер нагъл тип, обаче жените много си падат по него.

# 128
  • София

Няма фейк. Последния път бяхме на ресторант, на масата седят и двете, с бебета на ръце. Как ги беше докарал до там, не знам и дали изобщо жена му знаеше в този момент...май да. Той по принцип си е супер нагъл тип, обаче жените много си падат по него.

Всъщност сега се сещам, че един тип си беше направим харем с жената и любовницата - тримата живееха заедно, любовницата роди от него, от жената имаше по-голямо дете и децата се обръщаха към мъжа с "тате", а към другата жена с "лельо". Ама си живееха тримцата...
Хи-хи-хи, явно в някои ситуации, да не кажа в почти всички не мъжете са тъпаци, ами жените...
П.С. Аз също бих седяла на една маса с приятелката на БНД и ако имаше дете, нямам нищо против нея. Даже се радвам, че се появи и го взе, макар много да ме боля. Обаче с него сме приключили, иначе - абсурд

# 129
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Този, за когото говоря е турчин, иди-дойди там. Обаче преди много години имах познат българин, който  живееше с двете си приятелки. Също искаше и двете да му родят. Надълго и нашироко ми е обяснявал философската си идеология, която била и тяхна, какво било любовта и че тя нямала нищо общо с ревността. И изобщо всички причини, поради които на страхоен екземпляр като него са му нужни две жени. Тогава не му предрекох нищо хубаво и скоро не сме говорили, но предполагам, че съм излязла права.
Наистина има всякакви случаи... Grinning

# 130
  • Пловдив
О, и аз познавам такъв като последния споменат. Живее си с двете жени - жената и любовницата и това е. От много години е така. Има си дете с жената. Ама те и двете са ок с положението, не работят, ходят заедно на маникюр, прически, той ги издържа и ги обгрижва. До колкото знам, те също двете се обичат в негово отсъствие. Знам и че на жена му е било трудно в началото, много, но после някак е кандисала, явно е много манипулативен. А, и между другото пича им изневерява при възможност, не е като да му стигат двете. Българин е. Но това са вече някакви извращения, не е нормален случай. Абе живи и здрави, важното е човек да е доволен от избора си.

# 131
  • Street of Dreams
Подозирам, че може да е същият Grinning Има доста съответствия.

# 132
  • София /Абсурдистан
Прошка може и да има, но с доверието е приключено. И всеки да си живее живота.

# 133
Това според мен не е прошка.

# 134
Прошка си е, просто не продължавате заедно.

Общи условия

Активация на акаунт