Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 642
  • 466
  •   1
Отговори
# 195
Кофти е като трябва да се правиш на детектив и да разследваш. Най-важни са отношенията с мъжа ти и неговите действия. Тях гледай.

# 196
Изчетох доста от темата и какви ли не обяснения, ситуации и оправдания. Да така е, всичко е строго индивидуално, но конкретно за самата изневяра определението е само едно- липса на ДОСТОЙНСТВО. Когато имаш проблем/проблеми, сядаш на 4 очи така, така, иначе. Ще кажете, ама то не става само с говорене, а как става като си го с....гаме на ляво и на дясно? Малко се отнесох, просто много мразя хора без принципи. По темата - втори шанс.... ако имаш други причини да го направиш, да, но отношенията и доверието с г-н изневеряващия са завинаги прецакани.

# 197
Кофти е като трябва да се правиш на детектив и да разследваш. Най-важни са отношенията с мъжа ти и неговите действия. Тях гледай.
Признавам си, че ме човърка и искам да знам какво се е случило, че искам да хвана телефона му и да проверя какво, как и с кого. Само отношението му към мен ме спира да не го направя.

# 198
Скрит текст:
Смайл , много кофти.Смятам, че ако един мъж няма доблестта сам да признае и потърси прошка, просто няма смисъл. Или си е кръшкач по природа..също кофти. Аз лично без обич мога да живея, но не и да ме правят на маймуна постоянно.Винаги допускам че може да има изневяра и бих простила, стига да преценя,  че има смисъл и има разкаяние.Паралелни връзки, забежки по всяка втора фуста- не.Изневяра с изневяра не си приличат , тъй че има много " но" та..
Бнд не ми е изневерявал или поне не знам .Но имам опит, около мен виждам някои неща.Като цяло тръгне ли някой по наклона, гнусна работа, няма смисъл да го гониш.
Също съм на мнение, че всеки греши и трябва да заставаш зад действията и постъпките си.
В случая е думата на една наранена и озлобена жена срещу думата на мъжа който обичам, а по средата съм аз и се лутам между здравия разум и нараненото его.

Ако наистина обичаш тоя мъж и го познаваш добре, не би трябвало думите на наранена и озлобена жена да те хвърлят в смут. Просто игнор. Аз, на негово място, бих се засегнала доста в такава ситуация. Да допълня само, ситуация, при която не съм в ролята на изневеряващ/а, а ме подозират заради нечии думи. Така наистина можеш да си отровиш живота и да си развалиш отношенията с тоя човек. Допускам и, че го познаваш по-добре и щом го подозираш, може би имаш някакво основание. Дано не е просто едната ревност......

# 199
Е явно основанието е, че бившата я е уведомила, че са имали пак нещо. Трябва да си железен, за да не се трогнеш.

Аз не бих се впечатлила, понеже знам, че моя мъж няма кога да се занимае с някоя друга в момента. Но при мъж, който отсъства или нещо такова, знае ли човек.

# 200
70% от разпадналите се около мен двойки заради изневяра са точно такива,които живяха преди това по десетина години във връзка и прекалено много се изучаваха.Такива,които давах за пример и през ум не ми е минавало,че мъжът може така да се хрумне. Но уви.
Брей, и защо все мъжът нарочен? Тия мъже с кого изневеряват, с други мъже ли? Нали с жени пак, обикновено също обвързани. Или искаш да кажеш, че масово млади свободни жени се бутат да спят с женени мъже и да развалят семейства? Много рядко може да има и някоя такава заблудена, но обикновено каквото съм виждал аз е двама обвързани да търсят нещо чуждо извън партньорите си. Така че колкото мъже виновни, толкова и жени.

не виждам как ако аз искам да изневеря, това ще идва от партньора ми. Няма такъв филм. Аз искам, аз го правя. Не ми е нужна причина извън мен, щом ясно я осъзнавам в себе си. Даже обидно ми звучи да се оправдавам с другия
По принцип да, но случаи всякакви. Ако аз кача 20 кг, пусна шкембе, вземе да не ми става, или почна да вися в кръчмите или да играя белот с приятели всяка вечер вместо да се прибирам при жена си, та тя вземе че си намери любовник - тя ли ще е виновна или аз? Или пък обратното, ако жената качи 20 кг, умирише се на манджа, вземе да я "боли главата" всяка вечер, или почне пък да прави кариера и да седи по нощите в офиса, кой ще е виновен ако мъжът си хване нещо чуждо?

# 201
Бих се разделила с мъжа си, ако толкова не мога да го трая, отколкото да се срещам с друг зад гърба му. Наистина е въпрос на принципи.

# 202
Значи, всеки със закръглен партньор- който освен, че не се вписва в стандартите за красота е достатъчно нахален и да намира време за интересите си, е свободен да изневерява без да има вина - партньора е виновен, че има недостатъци. Гениално! Hands Clap

# 203

По принцип да, но случаи всякакви. Ако аз кача 20 кг, пусна шкембе, вземе да не ми става, или почна да вися в кръчмите или да играя белот с приятели всяка вечер вместо да се прибирам при жена си, та тя вземе че си намери любовник - тя ли ще е виновна или аз? Или пък обратното, ако жената качи 20 кг, умирише се на манджа, вземе да я "боли главата" всяка вечер, или почне пък да прави кариера и да седи по нощите в офиса, кой ще е виновен ако мъжът си хване нещо чуждо?
.
Първо се работи ВЪВ връзката. Говори се: липсва ми секс/бягаш ми по тъча/занемарил(а) си се/дразниш ме еди как си. После се издава предупреждение - ако я караш все така, ще ме изгубиш. После го/я гониш от спалнята и си заживявате като съквартиранти с уговорката всеки да си търси щастието другаде. Или пък се разделяте и - кой откъде е.
Другото е гнусно и подло. Особено тъкането на 2 стана и милите очи пред законния/законната.

# 204
Всеки без принципи, достойнство и морал е освободен от вина при изневяра. Тези които имат поне малко от тези неща изпитват вина и съжаляват. За съжаление все повече гледаме на изневярата като нещо нормално, което се случва след като отношенията ти с партньора влязат в спокоен режим.

# 205
Всеки без принципи, достойнство и морал е освободен от вина при изневяра.Тези които имат поне малко от тези неща изпитват вина и съжаляват. За съжаление все повече гледаме на изневярата като нещо нормално, което се случва след като отношенията ти с партньора влязат в спокоен режим.

Бих казала, че тези, които ги имат, просто не изневеряват, каквато и да е ситуацията.

# 206
Вижте, аз не съм от дърво също и ми е ясно, че новото е винаги по-интересно от вече познатото. Обаче това не значи, че ако ми хареса някой мъж и той ми подсвирне, задължително ще тръгна да се виждам с него и да си рискувам семейството и спокойствието на децата. Значи не знам колко трябва да си изтерзан, та да си подложиш децата на това изпитание - да се срещаш с друг/а зад гърба на постоянния си партньор. Поне си кажи, че не щеш семейство повече, пък действай после. Но понеже не седи добре, всички искат хем семейни да останат, хем гората да хванат, а то не става така Wink

# 207
Вижте, аз не съм от дърво също и ми е ясно, че новото е винаги по-интересно от вече познатото. Обаче това не значи, че ако ми хареса някой мъж и той ми подсвирне, задължително ще тръгна да се виждам с него и да си рискувам семейството и спокойствието на децата. Значи не знам колко трябва да си изтерзан, та да си подложиш децата на това изпитание - да се срещаш с друг/а зад гърба на постоянния си партньор. Поне си кажи, че не щеш семейство повече, пък действай после. Но понеже не седи добре, всички искат хем семейни да останат, хем гората да хванат, а то не става така Wink
Аз също не съм от дърво, немога да кажа че ми липсва мъжко внимание, но точно тук се намесват принципите и достойнството. Аз съм избрала да се обвържа и да бъда само с този човек , и тук е разликата между мен и теб , и хората които изневеряват, липсата на онези три неща. 🙂

# 208
70% от разпадналите се около мен двойки заради изневяра са точно такива,които живяха преди това по десетина години във връзка и прекалено много се изучаваха.Такива,които давах за пример и през ум не ми е минавало,че мъжът може така да се хрумне. Но уви.
Брей, и защо все мъжът нарочен? Тия мъже с кого изневеряват, с други мъже ли? Нали с жени пак,
Скрит текст:
обикновено също обвързани. Или искаш да кажеш, че масово млади свободни жени се бутат да спят с женени мъже и да развалят семейства? Много рядко може да има и някоя такава заблудена, но обикновено каквото съм виждал аз е двама обвързани да търсят нещо чуждо извън партньорите си. Така че колкото мъже виновни, толкова и жени.

не виждам как ако аз искам да изневеря, това ще идва от партньора ми. Няма такъв филм. Аз искам, аз го правя. Не ми е нужна причина извън мен, щом ясно я осъзнавам в себе си. Даже обидно ми звучи да се оправдавам с другия
Понеже аз съм жена, да, мъжа ми ще е виновен, ако ми кръшка.Другата жена какво общо има?Тя нищо не ми е обещавала, нито е поемала ангажимент да ми е вярна.
Той е този, който е приел да е с мен и да ми е верен.И с Ити да ми е изневерил, вина ще търся от него.
На другата жена мъжа й да й бере гайлето....Не че я имам за нещо особено, личното ми мнение за подобни жени никак не е ....ласкаво-меко казано, но тя вина към мен и моето семейство няма.

Признавам си, че ме човърка и искам да знам какво се е случило, че искам да хвана телефона му и да проверя какво, как и с кого. Само отношението му към мен ме спира да не го направя.
Тук, много зависи какви са вашите отношения с мъжа ти и дали по принцип можеш да му вярваш.
Защото, аз например, макар и ревнива в известна степен, имам да речем 99% доверие в мъжа си.1% оставям за факта "хора сме и нищо човешко не ни е чуждо".Та, ако той промени поведение, отношение, бих се притеснила и обезпокоила.Ако друга жена, пък била тя и бивша, дойде и ми каже нещо, а в него не откривам никаква промяна, не бих си го слагала на сърце.
Хората са злобни, завистливи, мързеливи, гадни ....има такива, които все гледат на другия да му е зле.
Та, ти си познаваш мъжа и би трябвало да знаеш на кого имаш повече доверие, на него или на чуждия човек.

# 209
Брей, и защо все мъжът нарочен? Тия мъже с кого изневеряват, с други мъже ли? Нали с жени пак,
Скрит текст:
обикновено също обвързани. Или искаш да кажеш, че масово млади свободни жени се бутат да спят с женени мъже и да развалят семейства? Много рядко може да има и някоя такава заблудена, но обикновено каквото съм виждал аз е двама обвързани да търсят нещо чуждо извън партньорите си. Така че колкото мъже виновни, толкова и жени.

Понеже аз съм жена, да, мъжа ми ще е виновен, ако ми кръшка.Другата жена какво общо има?Тя нищо не ми е обещавала, нито е поемала ангажимент да ми е вярна.
Той е този, който е приел да е с мен и да ми е верен.И с Ити да ми е изневерил, вина ще търся от него.
На другата жена мъжа й да й бере гайлето....Не че я имам за нещо особено, личното ми мнение за подобни жени никак не е ....ласкаво-меко казано, но тя вина към мен и моето семейство няма.

Тук, много зависи какви са вашите отношения с мъжа ти и дали по принцип можеш да му вярваш.
Защото, аз например, макар и ревнива в известна степен, имам да речем 99% доверие в мъжа си.1% оставям за факта "хора сме и нищо човешко не ни е чуждо".Та, ако той промени поведение, отношение, бих се притеснила и обезпокоила.Ако друга жена, пък била тя и бивша, дойде и ми каже нещо, а в него не откривам никаква промяна, не бих си го слагала на сърце.
Хората са злобни, завистливи, мързеливи, гадни ....има такива, които все гледат на другия да му е зле.
Та, ти си познаваш мъжа и би трябвало да знаеш на кого имаш повече доверие, на него или на чуждия човек.

Когато години наред са те лъгали и многократно са злоупотребявали с доверието ти, ти се съмняваш във всичко и всеки. Да здравия разум, логиката и държанието на мъжа до  мен ми казват, че тази жена действа така защото е наранена и няма какво да губи вече, но страха от лъжата си остава. Не съм ревнива, ревнувана съм и знам какво е това за една връзка. Не става въпрос за ревност а за страх. В една връзка влизам винаги с открити карти, ясно казвам какво очаквам и какво искам, давам много, но очаквам и същото и от отсрещната страна. Не съм преднамерена и винаги съм на принципа невинен до доказване на противното, но случката ме провокира и страха от предишните ми връзки излезе на яве. Само да отбележа, че не става въпрос за изневяра, никога до сега не ми се е случвало или поне не съм разбрала🙂

Общи условия

Активация на акаунт