Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 575
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
Противоречиш си, харесващите домашния уют се свързват с "уютни" жени, а ти "неуютната" не можеш да си избиеш от главата. Няма начин хем бръмчалки да харесваш, хем да очакваш от тях домашен уют. Вземи си пренареди приоритетите.

# 376
  • София
pepsito37 - неприярно е това, което са ти поднрсли, но това не е края на живота. Имаш две деца, ангажирай се максимално с тях . Намери си и куп други занимания, които да те разсейват. И не бързай да намираш следващата. Каква е била причината да ти изневерява постоянно едва ли ще разбереш. Може и нещо в твоите действия, може и да си е такава шаврантия. И да се самосъжаляваш, далеч няма да стигнеш.
Благодаря ти!Определено за една изневяра вина имат и двамата.Но и.си права,че тя е такава.Знаех я,но някак си направо бях заслепен.Такова нещо за първи път да ми се случи.На всичките си гаджета е изневерявала.Просто се заблудих,че ме обича и няма да го прави.Не съм.наивник в никакъв случай,просто все едно като омагьосан.Само нея виждам и чувам.Колко глупости сътворих с тая връзка напрово не мога да се позная.Просто искам да изляза от този Ад.

Токава продължи напред. За какво тъпчеш на едно място, за човек, който сам осъзнаваш, че не заслужава.
Мислел си , че мятайки се веднага в друга връзка, ще нагажеш съпругата, а само си се дозакопал. Вместо да осмислиш нещата, да си дадеш време и да анализираш.
Децата са достатъчен повод за всеки родител да продължат напред. Фокусирай се над тях, не над хора, които не заслужават. Създай си достатъчно занимания с тях и спри да се самосъжаляваш, и мислиш за чукане и бивши.

# 377
  • Street of Dreams
Първо, игнорирай съветите тук (вечната форумна практика), които те карат да се самообвиняваш, че две са ти изневерили и че ти си го предизвикал - такова нещо по принцип не се случва. Когато една жена има връзка и се оставя да я "пипат" други мъжЕ, това си е до жената, а не до връзката й. От една страна трябва да погледнеш трезво нея и да се ядосаш на нея, а не на мъжете, които просто си взимат каквото им се дава. Анализирай ситуацията, анализирай каква всъщност е жената. Без да осъзнаеш, че е парцалана и без да я ти опротивее, няма да я забравиш. И после анализирай себе си, защо ти точно от тази шаврантия искаш да направиш порядъчна жена, обичаща домашния уют и искаща да е само с теб. Тези неща си имат дефиниция в психологията, твоите психолози сигурно са ти казали.

Виждам, че си от дълбоките, чувствителни води и без трезв анализ няма да се измъкнеш от ситуацията и да си върнеш контрола и равновесието.

# 378
Пепсито37, не търси вина у себе си. Явно привличаш шавливи момичета. 🙄
По някакъв начин с поведението си ги обсебваш. Разбери, че ако някой иска да ти изневери, няма сила която да го спре. Дръж се така, че да не искат да ти изневеряват. Прави медитация, не следи, не се съмнявай и не натяквай. Пожелавам ти да достигнеш  до етап в който ще тълкуваш една изневяра по коренно различен начин. Не се обвинявай, а приеми, че нещо по-добро ти предстои и продължи напред. Аз лично обичам да си повтарям една мъдра фраза, която казва, че "Единствения човек, който можеш да промениш, това си ти". Успех!

# 379
  • София
Не са му изневерили, защото той... нещо си
Изневерили са му, защото са направили своя съзнателен избор.

Явно привличаш хора, които се подиграват с теб и те нараняват. Преосмисли поведението си.

# 380
Никога не съм разбирала твърдението, че проявената ревност подтиква към изневери. Според мен подтиква директно към раздяла ако толкова дразни и не се търпи. Това си е решение на изневеряващите и не мисля, че някой друг му е виновен. Струва ми се абсурдно да се изтъква такава причина.

# 381
Първо, игнорирай съветите тук (вечната форумна практика), които те карат да се самообвиняваш, че две са ти изневерили и че ти си го предизвикал - такова нещо по принцип не се случва. Когато една жена има връзка и се оставя да я "пипат" други мъжЕ, това си е до жената, а не до връзката й. От една страна трябва да погледнеш трезво нея и да се ядосаш на нея, а не на мъжете, които просто си взимат каквото им се дава. Анализирай ситуацията, анализирай каква всъщност е жената. Без да осъзнаеш, че е парцалана и без да я ти опротивее, няма да я забравиш. И после анализирай себе си, защо ти точно от тази шаврантия искаш да направиш порядъчна жена, обичаща домашния уют и искаща да е само с теб. Тези неща си имат дефиниция в психологията, твоите психолози сигурно са ти казали.

Виждам, че си от дълбоките, чувствителни води и без трезв анализ няма да се измъкнеш от ситуацията и да си върнеш контрола и равновесието.

Много ти благодаря.Ще последвам съвета ти.

# 382
Пепсито37, не търси вина у себе си. Явно привличаш шавливи момичета. 🙄
По някакъв начин с поведението си ги обсебваш. Разбери, че ако някой иска да ти изневери, няма сила която да го спре. Дръж се така, че да не искат да ти изневеряват. Прави медитация, не следи, не се съмнявай и не натяквай. Пожелавам ти да достигнеш  до етап в който ще тълкуваш една изневяра по коренно различен начин. Не се обвинявай, а приеми, че нещо по-добро ти предстои и продължи напред. Аз лично обичам да си повтарям една мъдра фраза, която казва, че "Единствения човек, който можеш да промениш, това си ти". Успех!
Благодаря.

# 383
Никога не съм разбирала твърдението, че проявената ревност подтиква към изневери. Според мен подтиква директно към раздяла ако толкова дразни и не се търпи. Това си е решение на изневеряващите и не мисля, че някой друг му е виновен. Струва ми се абсурдно да се изтъква такава причина.
Благодаря

# 384
Благодаря Ви много приятели.Ами разведох се и след време си намерих приятелка.Много буйна любов се оказа,но след време разбрах,че ми е изневерила.Простих и защото много я обичам въпреки,че го понесох много тежко.Започнах да ходя и на психолог.Всичко добре ама започнах отново да я хващам с други мъже.Пак прощавах.Но преди един месец не издържах на новия и флирт и се разделих с нея.Изпаднах в депресия и вече съм и при психиатър на антидепресанти.Чувствам се предаден.Все се питам аз къде сгреших.Представям си друг как я е пипал...а мн.я обичам.Как да преодолея тези мисли,че друг я е докосвал така както аз?Благодаря Ви!
Как е възможно изобщо да си продължил да контактуваш с тази жена, какво си очаквал от жена с подобно поведение!

# 385
Благодаря Ви много приятели.Ами разведох се и след време си намерих приятелка.Много буйна любов се оказа,но след време разбрах,че ми е изневерила.Простих и защото много я обичам въпреки,че го понесох много тежко.Започнах да ходя и на психолог.Всичко добре ама започнах отново да я хващам с други мъже.Пак прощавах.Но преди един месец не издържах на новия и флирт и се разделих с нея.Изпаднах в депресия и вече съм и при психиатър на антидепресанти.Чувствам се предаден.Все се питам аз къде сгреших.Представям си друг как я е пипал...а мн.я обичам.Как да преодолея тези мисли,че друг я е докосвал така както аз?Благодаря Ви!
Как е възможно изобщо да си продължил да контактуваш с тази жена, какво си очаквал от жена с подобно поведение!
Здравейте.Не знам и аз.Незнам дали ще ме разберете,но това е по-силно.Просто като омагьосан съм и сега.За първи път ми се случва такова нещо.Незнам и аз,знам,че не е за мен,но просто нз как да се оправя...нз.

# 386
Измисли си цел и си я преследвай. Това е.
Да не е свързана с жена.
Останалото ще се нареди.

# 387
Здравейте, прощавали ли сте изневяра? Как преодоляхте предателството? Случи се наскоро и все още съм много объркана. Много ще съм благодарна ако някои сподели опита си, възможно ли е да преодолеем случилото се? И двамата сме млади, обмисляхме много сериозно да преминем на следващ етап към семеен живот заедно. По стечение на обстоятелствата се наложи да бъдем разделени от разстояние за няколко месеца. Разбрах случайно. Случило се е само веднъж и то с непозната. Нищо не го оправдава. Той също е наясно с това. Много ме заболя. Обичаме се много, много ми е трудно,но искам да опитам да му простя и да преодолеем случилото се. Винаги, всеки ден ми е показвал колко ме обича, а сега  тази ситуация разби доверието ми във всичко. Смятате ли, че човек може да обича, а в същото време да изневери? Възможен ли е според вас хепи енд след подобна ситуация или връзката е обречена?Всеки споделен опит би ми помогнал да подредя мислите си! Благодаря!

# 388
Не ми се случвало да ми изневерят и да разбера, а и мисля че не бих простила изневяра. Просто ще е загубено доверието ми, което е в основата на една връзка. От това, което пишеш обаче оставам с впечатление, че държиш на това момче, извън еднократната изневяра нещата между вас са ок. Може да опиташ да простиш, да дадеш втори шанс, но при следващ такъв епизод си знай, че няма да е за последно. Колко време обаче ще отнеме да превъзмогнеш обидата и лъжата, незнам. Дали някога ще се случи, също незнам. Аз например, когато съм много хлътнала и още повече - когато държа на някого съм като сляпа за другите. Въпреки това ми се е случвало да фантазирам друг, а не този когото обичам. Не мисля обаче, че бих осъществила такава фантазия. Да кажем, че при вас има значение това, че няколко месеца сте били разделени, явно на момчето му е дошло доста времето без секс (ха, сякаш ние жените нямаме нужда от секс). В никакъв случай не го оправдавам, просто искам да кажа, че явно е имал нужда от секс и е удовлетворил нагона с някаква, към която вероятно не изпитва нищо повече от моментно привличане и е сметнал, че ти няма да разбереш. Сега, относно изневярата съм на мнение, че и мъжете и жените колкото и да са влюбени, могат да бъдат привлечени чисто физически от представител на другия пол. От волята и принципите на човек обаче зависи дали егоистично ще се поддаде на привличането с риск да нарани половинката си или ще реши, че авантюрата не си заслужава. Искам отново да подчертая, че в никакъв случай не защитавам приятеля ти, но е напълно възможно да те обича и държи на теб въпреки изневярата. Проблемът е дали от тук нататък ще може да му имаш доверие. Това зависи от твоя характер, гордост и т.н.

# 389
На мен не са ми изневерявали,но аз съм... Връзката ми е дълга,вече 7 години, а това се случи преди 2-3. Много се обичаме сега и преди беше така , и аз и той сме усещали обичта на другия , но в този мрачен период имах нужда от определени неща и му казвах направо от какво имам нужда и че не искам да се разделяме а взаимно да подкрепим красивата любов помежду ни. Обаче не и не всеки ден едно и също нищо не промени той в поведението си , беше се вглъбил в проблемите си и отказваше да комуникира с мен , все по-рядко правехме любов, заспиваше от преумора след безсънни нощи в мислене на проблема който държеше само за себе си (финансови проблеми) докато аз съм до него и се опитвам да го развеселя. Това ми дотежа казах му че губи мен докато сам се опитва да се бори с материалното и не след дълго се случи. Беше незначително за мен от към преживяване,но емоционално много ме заболя че го нараних толкова. От всичката тази гадория обаче намерихме път към себе си, той се научи да споделя с мен и да не ме игнорира при проблем ,защото такива винаги ще има . С времето той ми прости, да имаше тежки моменти защо и как се е случило, двамата намерихме вината си и израснахме. Към момента имаме прекрасна дъщеря на 10 месеца, обича ме и аз го обичам, а тя е плод само на любов! Последно само ще кажа, че всяка история е лична и индивидуална, аз ненавиждам изневярата това е огромно предателство, повярвай ми има наказание и за изневерилия, в мен винаги има частица съмнение дали няма да ми се върне рано или късно и е ужасно чувство... Чуй думите му и се довери на интуицията си щом става дума за инцидентна ситуация а не за повтаряща се , не питай много за чужди мнения ще срещнеш много моралисти които ще ровят в болката ти и ще те объркват, ще има и такива които много те обичат и ще се настроят срещу него защото те е наранил. Остани сама със себе си чуй гласа си и вземете решението заедно само двамата, защото пътя си го градите вие ! Извинявам се за дългият пост

Общи условия

Активация на акаунт