Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 438
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Честит нов статус мацки Wink , хайде още малко търпение и ще тичаме за заповеди през май(надявам се) Simple Smile, ей сегинка докато разцъфне пролетта и ще настъпи момента за сбъдване и на нашата мечта Simple Smile ! А вие с какъв фактор сте и първи опит ли ще ви бъде? За нас е първи и сме с женски фактор....извинете ме за любопитството, но нали сме със сходна съдба все пак ...

Женски фактор, предстои ми 4 опит, като от 2 опит имам дъщеричка Simple Smile

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 23:30 от valen85

# 106
Честит нов статус мацки Wink , хайде още малко търпение и ще тичаме за заповеди през май(надявам се) Simple Smile, ей сегинка докато разцъфне пролетта и ще настъпи момента за сбъдване и на нашата мечта Simple Smile ! А вие с какъв фактор сте и първи опит ли ще ви бъде? За нас е първи и сме с женски фактор....извинете ме за любопитството, но нали сме със сходна съдба все пак ...

Женски фактор, предстои ми 4 опит, като от 2 опит имам дъщеричка Simple Smile

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover
Прекрасно, да ви здравичка и нека има много щастливо детство малката, а сегашния опит да ви е на късмет и всичко да мине с лекота и успешно! Късмет на всички! 🤗

# 107
45143  от 18.02. вече е със статус одобрен. Simple Smile

# 108
Здравейте момичета може ли някой да ми каже центъра по асистирана репродукция в сградата на център по хигиена ли се намира?

# 109
Здравейте момичета може ли някой да ми каже центъра по асистирана репродукция в сградата на център по хигиена ли се намира?

Да  в центъра по хигиена е на 11 етаж.

# 110
Благодаря Blush

# 111
Номер 44621 за заповед на 2.04

# 112
Здравейте,
Подадох документи на 11.03
Днес ми пише статус одобрен.
Така бързо? Или на всички пише така и си чакаме обаждането след около 2м?
Бях останала с впечатление, че първо изписва прието заявление и след време - одобрен.

# 113
Здравейте,
Подадох документи на 11.03
Днес ми пише статус одобрен.
Така бързо? Или на всички пише така и си чакаме обаждането след около 2м?
Бях останала с впечатление, че първо изписва прието заявление и след време - одобрен.

Аз подадох на 8.01 и на 11 бях одобрена. Предишния път, обаче, имах "прието заявление" и направо обаждане..

# 114
Привет момичета, току що се обадиха 😄44636 от 11.01, поканена на трети април !!!! Успех на всички!

# 115
Аз пък имам пропуснато обаждане днес, от тях, 44663, но не се обадиха пак.  Дано не се забавят много, че съм на косъм да стартирам още април. Frowning1

# 116
Аз пък имам пропуснато обаждане днес, от тях, 44663, но не се обадиха пак.  Дано не се забавят много, че съм на косъм да стартирам още април. Frowning1
А в такъв случай не може ли ние да им звъннем

# 117
Аз пък имам пропуснато обаждане днес, от тях, 44663, но не се обадиха пак.  Дано не се забавят много, че съм на косъм да стартирам още април. Frowning1
А в такъв случай не може ли ние да им звъннем
Пробвах, никой не вдигна.Чакам с нетърпение утрешния ден Blush

# 118
Здравейте момичета,за първи път пиша,на 11.03 изпратих документите,номир 45519 съм,статус одобрена

# 119
Здравейте, момичета!
може ли някоя от вас да ми разясни при кое от двете обстоятелсва мога да кандидаствам за финансиране. Чета изискавнията и срещам две различни индикации : ендометриоза, засягаща аднексите и свързана с безплодието при жени над 35 години, а при жени до 35 години - само след лечебен курс с агонисти на гонадолиберина по програма на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), след края на което в продължение на 6 месеца не е настъпила бременност ;      
ИЛИ         доказана тежка ендометриоза (III и IV клас по AFS), както и по-лека, но засягаща интегритета на маточните тръби.
Питам ви защото съм на 31 години , преди 2г.  ми правиха лапаро с диагноза ендометриоза, но без посочена степен в епикризата. Минах 6 месеца лечение със Золадех и още нямаме бебе( повече от година и 6 месеца от последната инжекция)
Мога ли да кандидатствам? ще ви бъда благодарна ако ми разясните! Успех на всички

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 00:32 от D_E_N_I

Общи условия

Активация на акаунт