Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 405
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Нашите на 11ти февруари са подадени и още си стои на "прието заявление" 🤔
Незнам защо така?!
Но така или иначе трябва да се чака, пък никак ми го няма търпението.
Доста време е минало защо не звъннеш във фонда да попиташ.
Да, цял месец!
Ще взема да звънна тия дни

# 76
На последък доста рядко някой пише, че са му се обадили

# 77
Да, а аз нямам търпение вече!

# 78
Момичета, не всички, които кандидатстват по фонда пишат тук. Това, че няма скорошни постове с информация за обаждания, не означава, че нямя такива!!!

# 79
Здравейте. Аз съм с номер 44 586. На 06.03 са се обадили на 44 568
 Това са 18 номера до моя. Все още чакам обаждане. Явно че не звънят.

# 80
Аз към 44621 и се надявам тези дни да получа обаждане. Документите са подадени на 9.01

# 81
Те званят до четвъртък и викат до четвъртък. Но ми прави впечетление още от предната тема много девойки отлагат местят клиники доктори и затова се бави.

# 82
Аз към 44621 и се надявам тези дни да получа обаждане. Документите са подадени на 9.01
Привет на всички! Нова съм и се записвам да следя заедно с вас 😉. Аз съм с номер 44636 от 11.01.

# 83
   Здравейте момичета Simple Smile ! И аз се записвам към чакащите с номер 45001/08.02.19. Пожелавам на всички ни късмет и най- скорошно сбъдване на мечтата ни! Simple Smile

# 84
Така, момичета, току що се обадих в центъра да видя какво става с моето заявление от 11.02,което още е със статус  "прието заявление" (45051) и казаха, че в момента комисията обработвала протоколите и до края на седмицата ще се обнови информацията.
Това е от мен.
😊

# 85
Здравейте момичета, аз съм с номер 45197 от 20.02. Статус прието заявление дано скоро ни пише на всички Одобрен Wink) успех на всички !

# 86
Искам да похваля служителите в ЦАР за бързата и адекватна реакция. Наложи ми се смяна на клиника буквално в последния момент преди изтичане на заповедта, подадох заявлението на 19.02. Тя изтича в края на този месец. Днес е първото редовно заседание за месеца, а още в първите минути на работния ден ми се обадиха да си получа заповедта възможно най-бързо! За мен тези хора освен професионалисти, са и много сърдечни хора, приели присърце хорските проблеми. Нямам думи за човещината им. Друг е въпросът, че вече нямам нужда от тази заповед. Съдбата ни поднася прекрасни подаръци и чудесата са навсякъде около нас. Буквално след като отнесох документите си във фонда, се оказах спонтанно забременяла...

# 87
Heart Exl
Искам да похваля служителите в ЦАР за бързата и адекватна реакция. Наложи ми се смяна на клиника буквално в последния момент преди изтичане на заповедта, подадох заявлението на 19.02. Тя изтича в края на този месец. Днес е първото редовно заседание за месеца, а още в първите минути на работния ден ми се обадиха да си получа заповедта възможно най-бързо! За мен тези хора освен професионалисти, са и много сърдечни хора, приели присърце хорските проблеми. Нямам думи за човещината им. Друг е въпросът, че вече нямам нужда от тази заповед. Съдбата ни поднася прекрасни подаръци и чудесата са навсякъде около нас. Буквално след като отнесох документите си във фонда, се оказах спонтанно забременяла...

Прекрасни и много истински думи за колектива на ЦАР и още по- хубави новини за забременяването Ви Heart Exl , бъдете здрава и благословена , безпроблемно и приятно бременеене ! Innocent

# 88
Здравейте, момичета!
Аз също искам да похваля служителите на ЦАР за бързата реакция. И на мен ми се наложи смяна на клиниката, а заповедта ми изтича на 05. 06. 2019г. Подадох документите на 21. 02. у днес ми се обадиха да си взема заповедта на 20. 03. Наистина там правят всичко по силите си ние да успеем.

# 89
Здравейте и от мен, ние сме с номер 45329, от 27.02, за сега все още прието заявление. Вълнувам се, надявам се, вярвам!

Общи условия

Активация на акаунт