Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 377
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
В сайта на ЦАР е обявено, че до края на март ще дадат заповеди до номер 44575.  Тоест за целия месец общо 450 заповеди. Аз затова се надявам да се вредя за април. Нещо нямам търпение...

# 61
44568/поканен за заповед на 28.03 от ФБ

# 62
Момичета от къде се получава входящ номер? С клиниката или с фонда трябва да се свържа? Подадохме документи януари.

# 63
Момичета от къде се получава входящ номер? С клиниката или с фонда трябва да се свържа? Подадохме документи януари.

Здравей! Звънни утре във Фонда.

# 64
Обадете се във фонда Simple Smile

# 65
Здравейте, искам да попитам, може ли някой да ми вземе заповедта с пълномощно, как става, и проблем ли ще е, че ще сменям клиниката т.е имам удостоверение от новата може ли  с него и пълномощно?

# 66
Може(от собствен опит)!
Опишете всичко на пълномощното.Упълномощавам ....
да подава,да получава документи от мое име,да променя клиника.И задължително да се упомене,че ще ви представлява пред ЦАР. Не пишете срок или за кой опит инвитро ще ви е това пълномощно и така(не дай Боже може да го използвате и за следващ опит)
Успех!

# 67
Благодаря много Flowers Four Leaf Clover

# 68
Момичета, колко време след подаване на документите, при проверка в сайта на цар излиза дали сме одобрени или не?

# 69
Аз подадох документи на 01.02.  На 15.02 вече бях със статус одобрена. Изненадах се приятно от бързината им.

# 70
Аз подадох документи на 01.02.  На 15.02 вече бях със статус одобрена. Изненадах се приятно от бързината им.
Кога получихте обаждане за заповедта?

# 71
Статусът ми в сайта на ЦАР се промени след две седмици, но обаждане все още не съм получила. Има 323 номера до моя. Ще пиша когато се обадят.

# 72
подадени документи 17.12.2018
сменен статус "одобрена" 24.01.2019
обаждане 19.02.2019
връчване 19.03.2019

# 73
Нашите на 11ти февруари са подадени и още си стои на "прието заявление" 🤔
Незнам защо така?!
Но така или иначе трябва да се чака, пък никак ми го няма търпението.

# 74
Нашите на 11ти февруари са подадени и още си стои на "прието заявление" 🤔
Незнам защо така?!
Но така или иначе трябва да се чака, пък никак ми го няма търпението.
Доста време е минало защо не звъннеш във фонда да попиташ.

Общи условия

Активация на акаунт