Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 884
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Alena, може да отиде партньора или друг човек, но с пълномощно. Ако и това е невъзможно се обади на 30.04 във Фонда, бъди много настоятелна със звъненето и уговорете друга дата. Жените там са много мили и разбрани, само свързването по телефон е трудно, но не е невтзможно. Успех!

# 346
Благодаря, аз питах дали мога да отложа вземането с месец примерно?...  Честит Великден!  Христос Воскресе!  Бъдете здрави и сбъдвайте мечтата си!

# 347
Може разбира се, просто трябва да се свържете със служител на Фонда.

# 348
Здравейте момичета!
На кой номер звъните в ЦАР?
Благодаря и успех на всички!

# 349
Здравейте момичета!
02 8953146 на този звъня и винаги вдигат

# 350
Здравейте момичета!
02 8953146 на този звъня и винаги вдигат
Благодаря !

# 351
Днес май не вдигат. И аз звъня упорито, но без резултат...

# 352
Здравейте момичета, много съм притеснена....  Към средата на месеца се очертава да започнем стимулацията с мъжки фактор сме , от три дни моят мъж е с болки в гърлото и днес са му изписали антибиотик Sad това дали ще навреди на процедурата

# 353
Nadejda,важното е да няма температура.Освен това,сперматогенезата е около три месеца,това което изпие днес ще се отрази тогава.Така съм чела поне.
Някой с обаждане?

# 354
Nadejda,важното е да няма температура.Освен това,сперматогенезата е около три месеца,това което изпие днес ще се отрази тогава.Така съм чела поне.
Някой с обаждане?
Благодаря Simple Smile

# 355
Здравейте.  Осмелих се и аз да пиша тук, за съжаление по неприятен повод. Съжалявам ако мястото на поста ми не е тук и също ако вече има информация по въпросите, които ще задам. Получих заповед но с партньора ми се разделяме.  В заповедта е вписано и неговото име. Искам много да имам семейство и дете, но той не е в състояние да ми го даде.  Защо се заблудих и предприех толкова сериозни неща с такъв човек и аз не мога да си отговоря, но ситуацията е факт.  Въпросът ми какво мога/ следва да направя, за да спася заповедта и одобрението , да я отложа или сменя партньора?  Благодаря предварително. 

# 356
С женски фактор ли сте кандидатствали по фонда ?по принцип мисля че нищо не може да се направи в случая ,трябва да звъннеш в фонда,и когато срещнеш бъдещия татко на ново да пускате документи,изключително неприятно,съжалвам за което,процедурата мисля че е такава тъй като имах позната с такъв случай, но те бяха с мъжки фактор ,разделиха се ,тя се обади на фонда прехвърли се заповедта към друга двойка и съответно тя си забременя спонтанно с новия и партньор,казвам го като трето лице ако има някой в групата по запознат нека пише

# 357
Благодаря за отговора.  С женски фактор сме.

# 358
Здравейте. Февруари месец направих стимулация без трансфер .замразихме 5 бр ембриони. Този месец трябваше да правим трансфер, но се оказа че съм забременяла по естествен начин. Трябва ли да уведомя фонда за това, при положение че не съм забременяла от заповедта? ???

# 359
Здравейте. Февруари месец направих стимулация без трансфер .замразихме 5 бр ембриони. Този месец трябваше да правим трансфер, но се оказа че съм забременяла по естествен начин. Трябва ли да уведомя фонда за това, при положение че не съм забременяла от заповедта? ???
Според мен трябва да ги уведомете Simple Smile когато си взимах заповедта ми казаха каквото и да стане да ги информирам

Общи условия

Активация на акаунт