Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Хм, и аз подадох април, но не съм имала опция куриер. Смайли, ако ги имаш снимани, къде точно е отбекязано, в кой документ? Аз и този Образец 2 от ПОРДЦАР не го намирам в сайта?

# 406
За съжаление нямам спомен, малко шокираща беше новината и всичко стана набързо. Документите ми ги дадоха от Щерев

# 407
Някой знае ли колко време отнема документа за сменянето от една клиника в друга?и дали мога да почна симулация без новата напрактика клиника да е получила сменената заповед?

# 408
Здравейте момичета извинявам се ако не е тук мястото да си задам въпроса. Подадох документи в фонда но си смених  фамилията ще има ли проблем че на личната карта съм със старата фамилия
Можеш да вземеш удостоверението за сключен брак,предполагам,или копие.

# 409
Благодаря Bobchita 😘

# 410
Здравейте ,бих искала да ви попитам при вземането на заповедта в Цар трябва ли да нося нещо като документ освен лична карта

# 411
Здравейте ,бих искала да ви попитам при вземането на заповедта в Цар трябва ли да нося нещо като документ освен лична карта

Здравей. Лична карта и  входящия номер. Успех!

# 412
[video][/video]Благодаря ви много

# 413
Здравейте момичета извинявам се ако не е тук мястото да си задам въпроса. Подадох документи в фонда но си смених  фамилията ще има ли проблем че на личната карта съм със старата фамилия
Можеш да вземеш удостоверението за сключен брак,предполагам,или копие.

Ще ти искат копие от новата лична карта с вярно с оригинала. Успех

# 414
Karlii като ми звъннат за заповедта ли или аз да се обадя благодаря

# 415
Karlii като ми звъннат за заповедта ли или аз да се обадя благодаря

Като ти се обадят ще те питат дали има промяна в личните данни. Ако не те питат,  кажи им. Може и те да ти я снимат,   но ще се забавиш повече при взимането. Успех

# 416
Севи, кажи им, че си с нова фамилия и приготви копие на новата лична карта.
И при мен стана така и това ми казаха да направя. Даже мъжът ми отиде да вземе заповедта, беше издадена на новата фамилия и им даде копието.

Някой пита колко време отнема преиздаването заради нова клиника- ние подадохме на 08.03 и я взехме на 23.03, но зависи кога е заседанието и спрямо него кога сте подали документите. Вероятно ще си вземете новата заповед няколко дни след заседанието. Не мисля, че може да започнете процедура преди да сте взели заповедта.

# 417
A това заседание веднъж в месеца ли е Simple Smile

# 418
A това заседание веднъж в месеца ли е Simple Smile
Да

# 419
45851 от 02.04 поканена на 28.05. Успех на всички и имайте вяра!

Общи условия

Активация на акаунт