Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 53 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Момичета дойде и нашият ред да ви почерпя с торта и добро настроение!

# 136
Честит рожден ден!!!

# 137
  • Велико Търново
Честит рожденник! Да ви е здрав, щастлив и много палав :*

# 138
  • София
Честит рожденник. Да е много здрав, пък другото вие ще му го осигурите

# 139
  • София
И тримата са категорични, че не трябва да се бърза. Още повече да се ваксинира преди 13 месеца. Няма какво да направи човек в такъв случай освен да се вслушва в тях.
Преди 13 месеца не, ама да се чака почти година...

Да ти кажа и 2 години бих чакала ако се наложи. Все пак в медицината не винаги 2+2=4.

# 140
Честит рожденик!Да е много здрав и безгрижен.Весел празник Nature Sun With Face

# 141
Здравейте, момичета! Моят син почна много да плаче напоследък и да се тръшка на земята, постоянно иска да бъде носен и вдига ръце ревейки! Той никога не е бил лесно дете, но преди поне се заиграваше на земята, а сега абсурд, вмомента в който го сложа на земята започва зверски да плаче и да вдига ръце, за да бъде взет, но и като го взема пак няма спокойствие. Направо е ужас, има ли някой този проблем?😳

# 142
  • София, България
Здравейте, момичета! Моят син почна много да плаче напоследък и да се тръшка на земята, постоянно иска да бъде носен и вдига ръце ревейки! Той никога не е бил лесно дете, но преди поне се заиграваше на земята, а сега абсурд, вмомента в който го сложа на земята започва зверски да плаче и да вдига ръце, за да бъде взет, но и като го взема пак няма спокойствие. Направо е ужас, има ли някой този проблем?😳

Моят беше така малко,след като проходи стабилно. Докарах си защипан нерв,като му се връзвах на акъла. След това беше игнор,потръшка се ден,престана.

# 143
Честит Рожденик!🎂 Да бъде здрав, весел и игрив!🍀🎉🍭

# 144
  • пловдив
Честит Рожден Ден и от мен!Здраве,късмет и много весели игри! Simple Smile

# 145
Здрав и весел да ви е рожденика🎂🍭🍬

Наща лл сега ваксината която трябваше да е за 12м ( нз коя е,не ги следя )я прескочи,и каза че тази за морбили е приоритетна и в края на месеца или началото на април ще му я сложат .

Дайте я тази рецепта от Пашова и тук,може да се възползвам.

Моя дребчо днес много упорито се опитваше да разлее тубата с минералната вода(вчера му се получи успешно), на няколко пъти му се скарах,накрая го дръпнах за ръката и го съпроводих в другата посока,а той нашия идва след малко взел ми телефона, погледна ме и най демонстративно ми го фрасна в плочките 😳 нз това злоба ли беше,от инат ли...

# 146

Мхм, познато, от няколко дни е чудо...и аз се чудя...какво стана изведнъж

# 147
# 148
  • Пловдив
И при нас е някъв ад последната седмица. Заиграва се рядко, постоянно недоволства, виси ми по краката да я вдигам, направо се побърквам вече. Любимо и е да се качва на дивана и да скача там, аз я свалям тя пак се качва и така... а аз не мога да стоя по цял ден на дивана, за да я пазя. Преди спеше добре, сега и съня не е ок. Изобщоо зъби ли са, период ли е, не знам нооо направо ми идва в повече вече.

# 149
  • Down Under
Странно, явно минават през кризата на първата годинка 😆 и моят е същата работа, толкова много играчки му подариха и дори за минути не се заиграва. Ако не съм до него тръгва да ме търси мрънкайки, ако съм до него започва да ме дърпа, да се катери отгоре ми.  Пак оставаме само двамата за две седмици и ще си направя харакири вече 😅  Дано скоро се успокоят тези дребните и мине този труден период.

Общи условия

Активация на акаунт